Jump to content

kweekarabier

Members
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

kweekarabier last won the day on April 18

kweekarabier had the most liked content!

Community Reputation

24 Positief

About kweekarabier

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

289 profile views
 1. Sorry voor de late reactie, Het eind resultaat was 4400 gram. Ben er heel blij mee voor de eerste keer. Helaas door omstandigheden wel gestopt op de locatie. Heel erg bedankt allemaal voor alle tips en antwoorden!!! Het was helaas wel iets aan de donkere kant , binnenkort zal ik de foto,s er van plaatsen. van het knip afval is er nog BHO olie gemaakt daar kwam 90 gram uit. Vriendelijke greeeetz KweekArabier
 2. Bloei dag 60: Spint gelukkig nog steeds onder controle. Vandaag gestopt met voeding. Alleen afgezuurd water meegegeven. Denken jullie dat 4 kilo reeel is? Of is dat iets te overmoedig?
 3. Hier zijn de recente foto’s week 8 bloei is bijna voorbij. Hoelang denken jullie nog dat hij moet?
 4. Heb toen weer met knoflooksoep en ook keer met rogis wonderspray en roofmijt uitgezet. Tot nu toe nog niks terug zien komen gelukkig Staat er lekker bij Dit is van een week geleden ik zal snel nog wat nieuwe fotos plaatsen.
 5. Ik had 2x met een interval van 9 dagen dat knoflooksoepje gemaakt en goed verneveld over alles en met de voeding meegegeven. zag eruit als alles weg was maar nu begint het weer te komen helaas. Wat raden jullie aan om nu te doen inplaats van stofzuigen?
 6. Ja klopt spint begint wel weer onderaan ik kan alleen lastig bij nu om te sproeien met spul ik kan alleen aan 1 kant de tent in. Wat raden jullie aan. Dat spint is wel hardnekkig zeg.
 7. Haha ik hoop het ik kan echt niet wachten! Thanks! Yess ze groeien niet meer lampen zitten er goed op gelukkig want kan niet meer verder dan de eerste rij lampen haha. Ik heb de 8 lampen verdeeld over de planten op deze manier. update ingang week 6 bloei: Weten jullie wat de oorzaak is dat de bladeren zo staan met witte vlekken. Ze hebben met de kou 1 a 2 dagen 15 graden in de nacht gehad. Misschien de oorzaak of komen ze iets tekort of te veel? ph in me vat altijd 5.8. Laatste vat 5.1ph gedaan voor het geval de ph in me medium te hoog is om te kijken hoe ze erop reageren. hoor graag wat jullie denken of weten dat de oorzaak is.
 8. Thanks!! Ja klopt 100% Thanks! Ja helaas kan ik er niet meer bij ze zullen nu niet echt meer groeien hoop ik. ik geef 130 liter voor 2 dagen (128 planten) nu. overdag temp/rh: 26/27 graden 45% snachts temp/rh: 18 graden 57% op 130L op dit moment 170ml A/ 190ml B atami 90ml atami bloom stimulator 65ml calmag atami 12,5ml silicboost atami 1x per week 200-250 ml atazyme.
 9. Thanks!! Duidelijk filmpje!! update week 4 bloei:
 10. Hoi allemaal, Hier weer een update. Ga nu week 3 bloei in. luchtvochtigheid 45% overdag en 27/28 graden overdag. Savonds 55% en 19/20 graden. Ik denk alleen dat ik te veel water heb gegeven van onderen heb. Had niet echt door hoe het moest dus pompte 250 liter erin voor paar dagen. Kwam er net achter dat je het moet laten leegtrekken en dan later weer water moet geven? Klopt dit? En komt het daardoor dat mijn bladeren zo slap zijn geworden. Ik ga nu even niks bijgevene tot het ff goed wegtrekt want er ligt nog een laag water. Spint is 2x behandeld nog niks zien terugkomen. Alle kritiek en tips zijn welkom! ps. Dat net heb ik net opgehangen voor zover ik kon in het bos. Hang aardig scheef haha. groetjes,
 11. Hij is nu iets over de 40% had de meter iets te hoog rechts in de hoek van de tent staan. heb hem nu verplaatst naar het midden op hoogte van de planten. Ik ga even kijken wat hij dan aangeeft. De spint heb ik paar dagen geleden bestreden met een de knoflooksoep die @gtii adviseerde heb tot nu toe nog geen spint meer gezien ik ga het over een week weer herhalen.
 12. luchtvochtigheid zit rond de 37% als de lampen aan staan en het is 27 graden
 13. Ah oke meer voor mijn inzicht got it. Afzuiger heb ik op zijn laagste stand staan op de regelaar (min 20% max 60%) zelfs met sproeien en benevelen gaat hij met moeite omhoog. Ventilatoren staan 2 stuks aan op laagste stand links en rechts. Welke hoogte moet ik trouwens mijn thermo/hygrometer en de temperatuursensor van de regelaar hebben hangen?
 14. Ze zijn sinds vandaag de bloei in. Zit alleen met een probleem, sinds ik de afzuiger aan heb staan zakt de luchtvochtigheid onder 40% zelfs temperatuur is rond de 26/27. Wat zouden jullie doen in deze situatie? De bevochtiger die ik lijkt wel alsof hij niks doet terwijl hij wel vocht de tent in stuurt. Yes, heb daar even in verdiept gister dus ik moet een kpa van 1,5 hebben dat is ideaal? En rekenen ze dan alleen met de temperatuur van overdag of moet ik het gemiddelde van dag en nacht hebben.
 15. Ongeveer een meter er vanaf thanks!! Laat ze nu op deze hoogte ga ze binnenkort langzaam laten zakken (hangen aan katrollen) en heb ze op 50% sterkte staan. verbeter mij als jullie vinden dat ze lager moeten of de stand hoger kan zetten het is nu dag 12 groei. Vandaag ga ik dat soepje maken om vanavond mee te geven in de voeding en te sproeien op de planten. en ga ze snel daarna op 12/12 zetten.
×
×
 • Create New...