Jump to content

flowerpotman

Members
 • Content Count

  166
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Positief

About flowerpotman

 • Rank
  Medicijnman

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

209 profile views
 1. flowerpotman

  Nieuwe sanniesshop

  Ziet er goed uit! Niks mis mee!
 2. flowerpotman

  Toprot.

  Ik weet niet hoe groot de plant is,en of het hierdoor ook mogelijk is: De plant omhakken en direkt in een bloemenvaas zetten.Spul mee naar binnen en liefst op een zo licht mogelijke plek neer zetten. Of voor een zolderraam of zo. Als het een niet al te stinkende plant is kan dit wel. Dan kun je het nog een paar weken rekken. Ik weet dat het heel ongebruikelijk is.Maar dit heeft mij al enkele keren geholpen.
 3. flowerpotman

  Strafzaak in vorm van ontnemingszaak.

  Ben nu pas in de gelegenheid om hier ook even op te reageren, maar moet dit toch nog beslist even doen: Gefeliciteerd Doede!
 4. flowerpotman

  Plant groeit veel te sloom, grond te hard?

  ....en klei is qua structuur niet ideaal wat betreft wortelgroei.Voor wietplanten dan.Voor andere planten kan het soms wel. Ik zou in deze situatie toch elke dag een klein beetje water geven.
 5. flowerpotman

  Wietforum Upgrade

  Thanks!!
 6. flowerpotman

  Veiligheid Forum

  Deze website is allang in het bezit van de Russische geheime dienst(doorverkocht door het OM). Zo kunnen ze goed van ons leren hoe je moet kweken. Van de opbrengst van hun eigen kweken kunnen ze vervolgens leuke akties, zoals inmenging in Amerika en zo financieren. Alleen zijn er nu nog wat problemen met plaatjes uploaden...
 7. flowerpotman

  Een Compliment Maken Aan Een Ander Forumlid

  Peace man! En nog eentje uit de jaren 70 van Rokus de vrije vogel: "Moet je een dropje,makker?" Ik vind Greentjeonatrip en iedereen hier geweldig!
 8. flowerpotman

  Suggesties En Bugs

  Deze nog maar even teruggehaald. Zelf ook al aan gedacht.Kan het zelf niet mooier verwoorden. Lijkt mij ook wel een goeie oplossing voor het huidige probleem.
 9. flowerpotman

  Papegaaien Dat Het Niet Wil Laaien ?

  Misschien is het des te meer de sport om ondanks tegenwerking de boel hier draaiende te houden,eventueel met behulp van wat rare manieren om hier plaatjes te uploaden.
 10. flowerpotman

  Het Verduister Topic

  Alle 28 pagina's al gelezen van dit onderwerp uit 2006?
 11. flowerpotman

  Hebben Je Het Ook Zo Gemist?

  https://www.opengrow.com/topic/52778-i-cant-load-up-my-pics-on-wietforum/ We kunnen allemaal ons hart hier luchten toch?
 12. flowerpotman

  Hebben Je Het Ook Zo Gemist?

  Misschien is hier wel complete anarchie
 13. flowerpotman

  Hebben Je Het Ook Zo Gemist?

  Las op OpenGrow dat ze andere software kregen.Was al bang dat Wietforum er helemaal afgegooid zou worden. Gelukkig weer terug.ICMag is ook leuk ,wel heel serieus,maar heb daar nog niet genoeg gepost om helemaal mee te mogen doen. Op OpenGrow spreekt men nogal veel in "amerikaanse dope-slang",kan dat soms niet helemaal volgen. Hier hoef ik geen moeite te doen om eerst alles in goed engels neer te zetten. En dit is toch de enige echte originele underground wiet-site?
 14. flowerpotman

  Growshop Action

  Had er al eentje liggen voor als het straks nodig is. Kwaliteit is goed genoeg. In ieder geval voor dat bedrag! Dat is toch lachen?
 15. flowerpotman

  Gezocht; Strain Met Minder Dan 1% Thc

  Is gewoon hennep zaad van bijv. de Welkoop dan niet iets voor je? Geen of weinig THC en misschien een beetje CBD.
×