Jump to content

flowerpotman

Members
 • Content Count

  171
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Positief

About flowerpotman

 • Rank
  Medicijnman

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

554 profile views
 1. Misschien met echte autoflowers,maar als het inderdaad semi autoflowers zijn?
 2. Inderdaad. Voor een lichtbron die naar alle kanten evenveel licht uitstraalt en waar niks gereflecteerd wordt zou het kunnen kloppen.Maar als het gebundeld wordt door een reflector en zoals gezegd weerkaatst wordt door de wanden,is het een heel ander verhaal. Goed gezien Wietefras
 3. Hallo allemaal. Ik moet bekennen dat ik hier ook heel weinig meer ben. Ondanks dat ik dit toch het leukste forum voor cannabis vind in Nederland. Voor mij vanwege de volgende redenen: *Hele drukke tijd voor mij nu.Weinig tijd over om iets te plaatsen (ondanks dat ik wel nog wat had om hier te posten). *De nieuwe indeling vind ik zwaar irritant.Zelfde als bij OpenGrow. Daar kom ik dus praktisch ook nooit meer.Om diezelfde reden. *De interessantere onderwerpen wat mij betreft kom ik tegen op ICMag. (daar hebben ze gelukkig nog wel een normale indeling) Maar desalniettemin: Als ik weer wat meer tijd heb zal ik hier nog wat dingetjes aanroeren. En ondertussen gaan we gewoon door met onze tuinkruiden-hobby, he.
 4. Da's inderdaad een beter optie. Ik heb ook zo eentje gehad.Met tomaatjes erin. Ging geweldig goed.Maar deze moet je wel goed verankeren,want bij een beetje wind ligt 'ie zo in de andere kant van de tuin en je plantjes allemaal geknakt(ervaringsdeskundige).
 5. Och,zo te zien kunnen die kiepramen desnoods wel vertikaal omhoog staan. Dan kunnen ze wel zelfs wel een paar meter worden. Of een paar ouwerwetse autoflowers( LowRyder) er in. En welkom terug op 't forumke, Simpele Duif
 6. Ik weet niet hoe groot de plant is,en of het hierdoor ook mogelijk is: De plant omhakken en direkt in een bloemenvaas zetten.Spul mee naar binnen en liefst op een zo licht mogelijke plek neer zetten. Of voor een zolderraam of zo. Als het een niet al te stinkende plant is kan dit wel. Dan kun je het nog een paar weken rekken. Ik weet dat het heel ongebruikelijk is.Maar dit heeft mij al enkele keren geholpen.
 7. Ben nu pas in de gelegenheid om hier ook even op te reageren, maar moet dit toch nog beslist even doen: Gefeliciteerd Doede!
 8. ....en klei is qua structuur niet ideaal wat betreft wortelgroei.Voor wietplanten dan.Voor andere planten kan het soms wel. Ik zou in deze situatie toch elke dag een klein beetje water geven.
 9. Deze website is allang in het bezit van de Russische geheime dienst(doorverkocht door het OM). Zo kunnen ze goed van ons leren hoe je moet kweken. Van de opbrengst van hun eigen kweken kunnen ze vervolgens leuke akties, zoals inmenging in Amerika en zo financieren. Alleen zijn er nu nog wat problemen met plaatjes uploaden...
 10. Peace man! En nog eentje uit de jaren 70 van Rokus de vrije vogel: "Moet je een dropje,makker?" Ik vind Greentjeonatrip en iedereen hier geweldig!
 11. Deze nog maar even teruggehaald. Zelf ook al aan gedacht.Kan het zelf niet mooier verwoorden. Lijkt mij ook wel een goeie oplossing voor het huidige probleem.
 12. Misschien is het des te meer de sport om ondanks tegenwerking de boel hier draaiende te houden,eventueel met behulp van wat rare manieren om hier plaatjes te uploaden.
 13. Alle 28 pagina's al gelezen van dit onderwerp uit 2006?
×
×
 • Create New...