Jump to content

Mr haze

Members
 • Content count

  92
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutraal

About Mr haze

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

178 profile views
 1. Mr haze

  Kweek 2018 Mr Haze

  planten doen het nog steeds goed , de haze is ook op gang gekomen (volgens mij was er iets mis met dat potje aangezien 2 haze planten er klein in bleven ...) maar goed de jongste haze is toch nog op gang gekomen door de bloei dus hopelijk groeit hij nog door . Ook is het fimmen bij de holy punch erg goed aangeslaan . Ook heb ik bij deze een grote zijtak getopt met als resultaat daar nu 2 mooie scheuten op (als test) Bloei haze Getopte zijtak holy punch Holy punch overzicht Kings kush op zijn laatste gewoon nog wat rijpen . The church Overzicht haze , geen grote maar wel groter dan ik dacht dat hij nog ging worden Ps tips om dit kweekverslag beter ,duidelijker te maken mag je mij altijd zeggen
 2. Het is idd laat maar ik denk dat als het in september ook nog goed blijft dat het wel lukt . Veel succes alvast en hou ons op de hoogte .
 3. Mr haze

  Kweek 2018 Mr Haze

  Takken zijn wat opengebonden met touw . Ziet iemand of dat fimmen nu eigenlijk is gelukt of niet ? Zo niet probeer ik het opnieuw of wel toppen . Ik zit ook te twijfelen om ze al in bloei te gooien of zou ik ze toch nog gewoon laten doorgroeien ? Ook denk ik er aan om de takjes die normaal kleine toppen produceren uit te dunnen . Maar welke takken zijn dit ? Zijn dit de vertakkingen op de takken ? Foto's : Holy punch , takken dunnen of niet zo ja welke ? (tegen kleine toppen) The Church Takje tussen mijn vingers is de vertakking op een vertakking , neem je deze weg tegen kleine toppen ?
 4. Mr haze

  Kweek 2018 Mr Haze

  hoe verwijder ik,deze post , mijn post verscheen 2x ..
 5. Mr haze

  2 hollands hope

  super man update ?
 6. Mr haze

  kweek 2018

 7. Mr haze

  Kweek 2018 Mr Haze

  En opnieuw verschiet ik als ik mijn vorige foto's bekijk naast de nieuwe ze blijven maar groeien (gelukkig) . Gisteren gaf ik de plantjes wat water 4l met daar in een soeplepel kippen en koemest in opgelost hopelijk niet te zware dosis :p de rest (2l) heb ik nog staan en kan ik nog verdunnen dus chill out . De vloeibare voeding die de groene .. Kings Kush krijgt heeft volgende samenstelling Npk : 4-5-6 wat denken jullie van deze waarden lijkt mij weinig ook al lette ik er op in de winkel en leek deze nog 1 van de besten . Ook merk ik aan het waterpijl in de vijver dat ik mijn planten daar water uit geef :p Foto's Kings kush dan toch nog goed doorgegroeid na de verpotting wat ik niet dacht dat ze zou doen Holy punch takken ga ik nog wat binden met touw voor een opener structuur Church zie top fimmen gelukt of niet volgens jullie ? Of zijn die extra toppen normale groeischeuten en heeft het fimmen daar niks mee te zien ? Close-up top Nieuwste Haze hopelijk groeit, bloeit deze goed ( de vorige in de volle grond was plots weg) ... Trichomen op het blad van de Kings Kush :p
 8. Mr haze

  Kweek 2018 Mr Haze

  Thx man , al zien uw planten er wel beter uit . Maar goed komt ook mede door mijn late start ... Gelukkig zijn de bladeren bij de mijne weer goed getrokken zie voedingstekort door in hun kleine pot toen ik ze net had verpot .
 9. Mr haze

  Kweek 2018 Mr Haze

  Ik weet niet of het eigenlijk iemand interesseert maar goed we gaan door . De planten zijn goed gegroeid als ik de foto's vergelijk . Ook heb ik de kleine haze verwijderd ( toch maar in de volle grond gezet) om dat ik het niet over mijn hard kreeg om hem weg te gooien .Dus misschien kan ik dan toch 1 topje oogsten :p De nieuwe haze is sinds vandaag geplant in de grote pot dus hopen dat deze nu een kliene maand goed groeit . Ik hoop dat alle planten nog een stukje doorgroeien maar ook niet te lang ivm kans op slecht weer . Maar hoe het er nu uitziet ziet het er een goede zomer uit dus hopen dat dit in september en oktober ook nog het geval blijft . Ik heb de planten (The church en de Holy punch proberen fimmen ) en geloof het of niet de Holy heeft precies nu al nieuwe groeischeuten aangemaakt op de top, wat me erg rap lijkt ? Met het fimmen hoop ik dus op meer hoofd toppen en dat de zijtakken hun sneller gaan ontwikkelen . Wat ik mij ook afvraag : kan je de zijtakken ook toppen om zo een vertakking op deze vertakking te verkrijgen ? De Kings Kush staat dus goed inbloei al heeft deze geen zijtakken.. dus zijn het enkel wat toppen op de stam . Wat ik dus ook denk om deze wat te dunnen om van de weinige toppen tenminste deftige toppen te verkrijgen. Deze gaat dus aan de bloeivoeding . Next time dan toch gewoon meteen in de grote potten(7L) met die auto's .. Maar goed genoeg gezever tijd voor foto's : Eerste keer fimmen Zijtak Holy Punch hopen dat deze zich goed ontwikkeld The Church Church again Beiden naast elkaar Hopen dat ze nog even goed doorgroeien ... Bloei Kings kush . Jammer dat het fenotype totaal niet is wat op de site stond want dat wou ik namelijk ook wel eens: zie foto hieronder . .
 10. Mr haze

  Kweek 2018 Mr Haze

  slecht nieuws ik denk dat ik de haze ga rooien en een nieuwe ga zetten , net zag ik in de top bloeiharen en aangezien de plant zo klein is (zie foto) is dat toch niks waard . Wel vreemd dat ze plots was stilgevallen met groeien .. een duur lachertje van moeder natuur : Ze kreeg nogtans de zelfde behandeling als de anderen en die doen het wel 'relatief' goed . Ik zit er ook aan te denken om de church en vooral de holy punch te gaan fimmen deze laatste is groter en heeft meer internodes dus deze zal eerst gefimmed worden . Nu nog doen of niet ?
 11. Mr haze

  Kweek 2018 Mr Haze

  Weet iemand hoe het komt dat de haze (de kleinste) gele topbladeren heeft ? Dit wijst bij mijn inzien op voedings tekort maar tegelijk hebben zijn andere blaadjes bruine randen wat wijst op eventuele overvoeding ook al voeg ik nog niks toe en staat ze gewoon in de pot op de foto . Ook heb ik het gevoel dat ze niet opvallend groter worden ? Of is dit gewoon omdat ik ze elke dag zie ?
 12. Mooi mooi , ik vraag me af hoe groot ze zullen worden . Vast worden het grote planten . Veel succes alvast .
 13. Mr haze

  Kweek 2018 Mr Haze

  Ok foto's toevoegen is nu meteen via mijn pc ? Nieuw op dit forum ? En ik gisteren maar zoeken naar die bb code in mijn album .. Kings kush die al in de bloei staat ... , ik verwacht er niet te veel van aangezien de plant erg klein is in vergelijking met mijn WW van vorig jaar .. Maar goed ik heb nog een zaadje van zowel de kush als de haze De The Church gisteren overgepot hopen dat ze snel in gang schieten en nog even stevig doorgroeien . Holy punch ook net overgepot naar een grotere pot . zie verschil fenotype ook al zijn het beiden indica's . Ook de jongste de Lemon haze auto maar vergroot . In het vervolg zet ik ze toch meteen in deze potten . Top bladeren zijn wat geel ? iemand die uitleg weet hiervan ? Ze worden allen wat geel dus ik vermoed dat de voeding uit de p9 potten net op was . Dus in princiepe moet het gauw wegtrekken nu ze in verse aarde staan . Gisteren wel gezien op de zak dat deze aarde maar voor 1 maand voorzien is van voeding , vandaar dat ik er 2 handjes koe-kippenmest korrels heb doorgemengd en ik hoop dat dit ene positief effect zal hebben . Nog steeds tips/tricks zijn welkom
 14. Mr haze

  Kweek 2018 Mr Haze

  Vandaag de dames overgepot naar hun grote pot en mand laatste 35l de pot moet groter zijn aangezien er meer aarde in ging .. Ook had ik er 2 handjes koe-kippenmest korrels in gemengd . Straks krijgen ze goed water . Ook had ik eergisteren de Kingskush overgepot naar een grotere pot (aangezien ik dat vorig jaar ook had gedaan met de white widow) maar echter is deze nu 2 dagen later bloei symptomen gana vertonen waardoor de verpotting nutteloos lijkt . Ook zit ik er aan te denken om nog een auto op te zetten aangezien de kingskush al in bloei gaat . en ik toch nog 2 zaden heb liggen 1 kings kush en 1 lemon haze auto . Of zouden jullie nog wachten (ik woon in belgie) Maar goed tijd voor foto's hoe post ik die ik vind de url nergens terug ..
 15. Mr haze

  Beginnende Kweker Fouten?

  Mooi hoor , ik sta ook op het punt om mijn planten over te potten in 30l , en aangezien jij dat ook nog niet zo lang gelden hebt gedaan en onze planten even groot lijken dan ben ik precies nog op tijd tenzij jij ook te laat bent .. :p
×