Jump to content

Mr haze

Members
 • Content Count

  160
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Positief

About Mr haze

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

583 profile views
 1. vast wel, al weeg ik de potten ook om te weten of ze nodig hebben. + de toplaag kwam erg droog hoor. Maar goed ik zal ze eens besproeien met een oplossing van water +melk en zuiveringszout.
 2. schijn bedriegt want sinds vorig bericht gaf ik geen water meer?
 3. deze week heb ik ook wat gedund bij de planten. De takjes en groeipunten voor kleine buds in de plant heb ik wat verwijderd. Dit omdat deze kleintjes 'rommel' zijn in mijn ogen meer werk opleveren bij het knippen etc. En zo hebben de hoofdtoppen minder concurrentie. Iemand die dit nog doet? Ik denk er aan om dit nog meer te gaan doen, dus nog meer van die dunnen takjes te gaan verwijderen.
 4. new phone, better pictures!! De white rhino vertoond sinds gisteren 16/08/2019 tekenen van voorbloei. De AMS wordt wat geler maar dat tracht ik op te vangen door voeding. Typisch eerst overvoed nu als enige ondervoed.. Rhino AMS zie geler blad.. geler blad Kingskush in het midden = meer sativa vorm van bladeren. Rechts AMS, links midden Kings kush, achter Rhino Mango geen water meer sinds vorige post (terras is nat door regen) tijdens deze bui vertoefden alle auto's onder een afdak Lemon haze is ziek , tips?? Meeldauw niet? De kinsg kush auto net geoogst omdat ik toprot had ontdekt.. Ookal zette ik haar telkens tijdens vochtige dagen en regen onder het afdak.
 5. ik dacht dat ik dat idd uitkwam aan de hoeveelheid die ik zou moeten bestellen om 1 jaar te kweken.
 6. N= stikstof P= fosfor k= kalium Dat staat op de achterkant van de voeding kleine lettertjes bij men geranium voeding bv die ik geef tijdens de bloei is dat npk 4-5-6
 7. Mooi man!! Volgend jaar ga ik ook vroeger toppen want ze komen ook bijna boven mijn schutting uit.. Wat was je aarde die je gebruikt hebt of wat voeg je extra toe, want zo als iedereen ziet ze zijn kerngezond!
 8. thx @King_Kush ik doe mijn best. en ok ik laat ze eens uitdrogen. Hopelijk groeien ze deze maand dan goed door en kan ik ook mooi oogsten van hen. Alle planten (op de auto"s na) krijgen nu vloeibare tomaten voeding 2x in de week. Speciale voeding voor wiet vind ik geld klopperij want dan koste het mij 45euro ipv 6 euro en npk blijft npk Zodra ze gaan bloeien krijgen ze iets anders maar dat moet ik nog halen zo als jullie weten vragen ze dan minder stikstof en meer fosfor en kalium waarden.
 9. misschien staat het hier ergens, maar wil je eens de NPK waarden meedelen van uw voeding? Ik ben benieuwd. Mooie kweek verder! u planten doen het goed.
 10. het heeft wat geduurd maar hier is een update, en wat worden ze groot.. vandaar dat ik takken en zelf de top knap om zo hoogte te 'winnen' white rhino zie sativa achtiger blad , top net geknakt. resultaat genezing knakken, het is nu eenmaal weed dus onkruid he :p Kings kush AMS de kleinste van de 3 (deze had het overvoedings probleem) Kings kush auto doet het goed! lemon haze auto mango met onverklaarbare achterstand identieke zelfde verzorging en medium. enkel de pot is groter? dus lijkt ook niet logish?
 11. nee. behalve nu wel omdat het probleem niet verslecht, maar de bladeren wel geel worden. Dus nu krijgen ze allemaal voeding bij. Behalve de kings kush auto die stop ik nu om te flushen.
 12. oeps ja hij klopt niet.. ja dat dacht ik eerst ook, net daardoor krijgt deze geen voeding.
 13. Dat dacht ik eerst ook, maar hij deze krijgt net daardoor geen voeding bij? Gisteren googlede ik en vond ik het ook lijken op een stikstof tekort foto. Al dacht ik dus eerst het zelfde als jij.
 14. nieuwe foto's 23/07/2019 iemand die weet wat de gele bladtoppen op de AMS betekenen? Stikstof tekort? De autoflowers op een rij, van voor naar achter: Lemon haze, Mango , kings kush auto
 15. Mr haze

  kweek 2019

  AMS, kings kush, white rhino, kings kush auto
×
×
 • Create New...