Jump to content

Mr haze

Members
 • Content count

  112
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Positief

About Mr haze

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

257 profile views
 1. Mr haze

  Wit op toppen

  lijkt er idd op , vlak voor de oogst is ook erg k*t .... Ik dacht nog een week te wachten ofz met de oogst bloeiharen kleuren nu bruin , onder de microscoop zie ik de trichomen wel moeilijk , het lijkt er zelf op dat de 'belletjes' ontbreken op de haartjes hoe komt dit ? merkte ik ook op mijn kush ?
 2. Mr haze

  Kweek 2018 Mr Haze

  Ik zag net dit op mijn toppen iemand die weet wat het is en wat ik er aan moet doen ? Foto’s nemen was moeilijk
 3. Ik zag net dit op mijn toppen iemand die weet wat het is en wat ik er aan moet doen ? Foto’s nemen was moeilijk ..
 4. Mr haze

  Kweek 2018 Mr Haze

  De toppen zijn huge geworden , sommige takken hangen zelf gebogen door het gewicht van de toppen :p Ik ben dus tevreden tot nu toe . Ik zet de planten nu 's nachts wel binnen door het verschil in temperatuur overdag of in de nacht ... Ook omdat dit dauw op de toppen geeft = kans op schimmel ... Ik hoop wel dat ze snel geoogst kunnen worden . Voor de rest kijk ik al uit naar volgend voorjaar . De haze is ook geoogst . Volgend jaar de planten langer groen proberen houden met aangepaste voeding . dit met de hoop om meer gewicht te kunnen halen
 5. Mr haze

  Kweek 2018 Mr Haze

  Ok ik lees nu jullie reactie ivm de mestkorrels , ik dacht als het opgelost is in het water ze deze wel meteen opnamen ... Maar goed volgende keer echte voeding gebruiken . Ivm bloeitijd dat staat in het topic , voorbloei 19 aug gezien . Dus jullie zouden de planten nu niet meer gaan voeden eigenlijk ? Aangezien ze toch op hun laatste lopen , pak nog max 3 weken tegen dat ze beiden weg zouden moeten zijn .
 6. Karton neemt toch vocht op , en is doorlatend ? maar goed niet dat er water wordt opgegooid , volgende keer dus gewoon bloot in de kamer met een draad die ik dan zal spannen . Bedankt voor de bevestiging etc .
 7. Hoe bedoel je Cannarie ? Dus de methode is toch niet zo een goede ? De doos staat open he via de bovenkant Ik baal er echt van maar ja nu ben ik verplicht om nog eens ene Kings Kush auto te gaan kweken , al is er veel te veel om te kweken ...
 8. Mr haze

  (Thc)Wietolie met honing

  Bong appétit zeker bekijken op vice , super interessant , ik keek u ook rond om met wiet geinfuseerde olie te gaan maken met de resten van vorig jaar .
 9. Net de aangetaste toppen verwijderd , dat maakt dus dat bijna alles in de vuilbak ligt . :'( Echt erg kut , zo vette toppen en awesome geur
 10. Wat ik dus vreesde ... Het was al maar 20gram Veel minder dan ik dacht dat het zou zijn aangezien de omvang van de toppen .. Maar goed hoort er bij ik heb nog 3 planten staan . Deze het ruikt wel heerlijk maar goed met schimmel bij niet echt lekker . De droog manier was zo als vorig jaar een draad spannen in een kartonnen doos in een donkere kamer . dus lijkt mij niks mis mee .
 11. Mr haze

  Kweek 2018 Mr Haze

  ik heb mijn kingskush gewogen dit viel aardig tegen ... 20gram om precies te zijn . Dit word er vast minder door dit probleem : Ook komt mijn Holy punch wel erg geel , vreemd aangezien het de zelfde verzorging krijt als de andere planten . Ik geef ze nu extra stikstof in de vorm van 4 eetlepels kippen en koemest korrel in water opgelost en dit gooi ik in de gieter 10l . (denk dat ik dit al vermeld had ?) Ook krijgen ze nu ook de bloeivoeding voor geraniums . Deze is bijna op en welke raden jullie aan om te gebruiken in de toekomst ? Ik denk dat er nog voeding bij mijn pa staat van 6 jaar geleden toen mijn stiefbroer planten had , word deze slecht of niet ? Voor de rest de toppen zwellen mooi hopen dat het weer goed blijft tot na de oogst welke later zal zijn dan gedacht denk ik .. Ook heb ik vorige week dit beestje opgemerkt op mijn planten , rolde blaadjes op en plakte ze dicht met spinsel iemand die het kent ?
 12. Dag allen slecht nieuws ... Op mijn kingskush toppen (2st) zag ik vandaag iets wat op schimmel lijkt . Willen jullie dit vermoeden bevestigen ik hoop nog steeds dat het dat niet is , maar goed ik denk van wel :'(
 13. Mr haze

  Kweek 2018 Mr Haze

  De Holy punch wordt geler met de tijd ... , iemand die weet wat ik er tegen kan doen ? Ik geef nogtans genoeg stikstof etc in de vorm van kippen en koemest korrel water ( korrels in water opgelost ) 2 eetlepels op 2l . Korrels zitten ook door de potgrond gemengd . Ook geef ik de The church en de holy nu ook van de bloeivoeding .
 14. Mr haze

  1st timer - 4 autoflowers

  hoe gaat het er nu mee ? Jammer dat ze wat gestrekt waren ( bij mij ook) , als je ze wat dieper plant merk je er niks meer van . Wel erg laat gestart hoor ..
 15. Mr haze

  Hey Ho Lets Grow-Outdoor2018

  Mooi hoor , wat een toppen
×