Jump to content

Mr haze

Members
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Positief

About Mr haze

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

507 profile views
 1. stiekem heb ik nu zin om mij nog een auto flower bij te bestellen daar er 2 planten zijn gesneuveld waarvan 1 autoflower. Dus 1 zaadje kwam niet door en 2 planten stuk= 3 exemplaren verlies..
 2. update na 1 week aardig groeien. Let niet op de rommel de terras is aan vernieuwing toe :p
 3. Mr haze

  kweek 2019

  AMS, kings kush, white rhino, kings kush auto
 4. eindelijk heb ik weer toegang tot het forum.. 2 planten zijn gesneuveld dus 1AMS en de lemon haze auto zijn mislukt, plots waren ze kapot.. Nu heb ik 4 planten staan 1 AMS 1white rhino 1Kingskush = 5.5weken oud en 1 kingskush auto. 2 weken Gisteren de dames verpot naar hun grotere potten. Ook had ik bladluizen vooral op de Rhino, dus maar mijn natuurlijke vrienden gezocht op een struik deze zijn lieveheersbeestjes larven welke nu de planten bewonen. tussendoor kings kush , rhino kingskush auto voor naar achter : AMS, Rhino, kingskush
 5. gisteren de zaden klaargemaakt voor het kiemen, tussen koffie filter. Soorten: AMS White Rhino Kingskush Big bud auto. Ook 2 auto's voor later op het seizoen.
 6. Wat vroeg ? Ik dacht om begin mei te starten dan 2 weken binnen voorgroeien en dan halfmei = na ijsheiligen naar buiten ? Veel succes anders
 7. Ook zie ik een enorm verschil qua waarden van de NPK (bio lager ) welke raden jullie aan ? gewone (mineraal) is precies 2x zo hoog qua waarden . En vat ik het juist op dat je het moet mengen in de grond ? Of toch door het water ?
 8. Dag allen . Ik ben er vroeg bij voor dit jaar . Ik heb net mijn zaden besteld voor kweekjaar 2019 ! Nu het was korting dankzij Black friday :p Het zijn geworden : A.M.S 3 zaden waarvan ik er normaal wel 2 van weet te verdelen onder maten . 1 x white Rhino 1x big bud auto flower . Ook heb ik nog van vorige ronde: 1x lemon haze auto 1x kings kush (gewoon) 1 van de regulieren komt in de grond op een ander adres Welke precies ben ik nog niet uit , welke zouden jullie het meest aanraden voor de volle grond ? Dit alles ga ik kweken MET voeding . De plant in de volle grond krijgt een bewerkte grond met compost en een handje kippen, koemest . (ga ik misschien binnen kort doen) zo dat de plaats al kan 'rijpen' . ZIE Vragen voeding Voor de rest pak ik het aan zo als dit jaar . zelfde potten en start grond , kiemings manier . (zie vorig verslag) Nu hopen op meer gewicht liefst met factor x2
 9. Dag forum maatjes . Nu het black friday is en ik dus mijn nieuwe zaden heb besteld voor volgend kweekjaar etc . Wil ik ook met voeding gaan werken . Nu is mijn vraag heeft er iemand ervaring met de voeding van greenhouse ? Of is het makkelijker om planten voeding te gaan halen in de plaatselijke winkel ? Ook snap ik nog niet veel van die voeidngsschema's .
 10. oogst viel tegen van de The church en de Holy punch ... Door verlies zie toprot kwam ik uit op 'maar ' 463g droog of 229gram Holy punch en 234 gram the church . IK had gedacht dit totaal van 1 plant te halen aangezien ik veel hoofdtoppen had etc . De haze gaf maar een gram of 20 .. Volgend jaar (als ik nog mag) werken met voeding vanaf de groei en streven naar meer :p Wel heb ik veel massa 9 weckpotten van 1100ml wel nu 6.5 gevuld maar heb nog in een andere grote bewaardoos zitten en dat is 2.5 potten . Dus ik ga deze bewaardoos verder verdelen over weckpotten om de kans op schimmel overdracht te verkleinen . Weet iemand hoe de wetgeving nu zit in Belgiƫ ? ze zeggen dat het totaal verboden is en ik dacht 1plant de volwassene in huis.
 11. Man iedere keer dat ik kom lezen heb ik het zelfde gevoel , mooie planten en oogst ! Ik ga u alvast totaal niet kunnen beaten Ook ben je duidelijk gewoon in de fotografie wereld ? Mac methode ?
 12. alles is aan het drogen , De Holy punch had toprot dus ik had 'veel' verlies ... Ik heb het knipafval gehouden daar wil ik olie mee gaan infuseren . Goed idee ? Ik wou het au bain marie gaan opzetten voor een uur of 2-3 . bokaal helft vullen met knipafval (oneffenheden buds , kleinste blaadjes ) Dus de weckpot helft afval helft olie en dan sudderen . Goed idee ? ook is de zakmicroscoop eindelijk ... toegekomen eergisteren
 13. IK heb de takken met opzet open gebonden om meer lucht verversing te krijgen in de plant . De takken zijn allen vanaf ze klein waren horizontaal gebonden . Meer kan ik niet doen vermoed ik .
 14. Ok ik probeer het morgen , enkel de timing komt erg slecht uit bijna oogsten . Ik heb ook deze besteld zakmicroscoop omdat ik de kleur van de trichomen erg moeilijk vin om te zien met mijn huidige microscoop wat raar is aangezien deze een vergroting heeft van 100,200,300x ? Ook zie ik niet op elke trichoom een harsdruppel ? Waar wijst dit op ?
×
×
 • Create New...