Jump to content

Mr haze

Members
 • Content Count

  121
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Positief

About Mr haze

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

345 profile views
 1. Mr haze

  voeding greenhouse ervaring

  Ook zie ik een enorm verschil qua waarden van de NPK (bio lager ) welke raden jullie aan ? gewone (mineraal) is precies 2x zo hoog qua waarden . En vat ik het juist op dat je het moet mengen in de grond ? Of toch door het water ?
 2. Dag allen . Ik ben er vroeg bij voor dit jaar . Ik heb net mijn zaden besteld voor kweekjaar 2019 ! Nu het was korting dankzij Black friday :p Het zijn geworden : A.M.S 3 zaden waarvan ik er normaal wel 2 van weet te verdelen onder maten . 1 x white Rhino 1x big bud auto flower . Ook heb ik nog van vorige ronde: 1x lemon haze auto 1x kings kush (gewoon) 1 van de regulieren komt in de grond op een ander adres Welke precies ben ik nog niet uit , welke zouden jullie het meest aanraden voor de volle grond ? Dit alles ga ik kweken MET voeding . De plant in de volle grond krijgt een bewerkte grond met compost en een handje kippen, koemest . (ga ik misschien binnen kort doen) zo dat de plaats al kan 'rijpen' . ZIE Vragen voeding Voor de rest pak ik het aan zo als dit jaar . zelfde potten en start grond , kiemings manier . (zie vorig verslag) Nu hopen op meer gewicht liefst met factor x2
 3. Mr haze

  voeding greenhouse ervaring

  Dag forum maatjes . Nu het black friday is en ik dus mijn nieuwe zaden heb besteld voor volgend kweekjaar etc . Wil ik ook met voeding gaan werken . Nu is mijn vraag heeft er iemand ervaring met de voeding van greenhouse ? Of is het makkelijker om planten voeding te gaan halen in de plaatselijke winkel ? Ook snap ik nog niet veel van die voeidngsschema's .
 4. Mr haze

  Kweek 2018 Mr Haze

  oogst viel tegen van de The church en de Holy punch ... Door verlies zie toprot kwam ik uit op 'maar ' 463g droog of 229gram Holy punch en 234 gram the church . IK had gedacht dit totaal van 1 plant te halen aangezien ik veel hoofdtoppen had etc . De haze gaf maar een gram of 20 .. Volgend jaar (als ik nog mag) werken met voeding vanaf de groei en streven naar meer :p Wel heb ik veel massa 9 weckpotten van 1100ml wel nu 6.5 gevuld maar heb nog in een andere grote bewaardoos zitten en dat is 2.5 potten . Dus ik ga deze bewaardoos verder verdelen over weckpotten om de kans op schimmel overdracht te verkleinen . Weet iemand hoe de wetgeving nu zit in België ? ze zeggen dat het totaal verboden is en ik dacht 1plant de volwassene in huis.
 5. oh lol dan toch wat ik dacht , ergens insteken dus :p
 6. Man iedere keer dat ik kom lezen heb ik het zelfde gevoel , mooie planten en oogst ! Ik ga u alvast totaal niet kunnen beaten Ook ben je duidelijk gewoon in de fotografie wereld ? Mac methode ?
 7. Mr haze

  Kweek 2018 Mr Haze

  alles is aan het drogen , De Holy punch had toprot dus ik had 'veel' verlies ... Ik heb het knipafval gehouden daar wil ik olie mee gaan infuseren . Goed idee ? Ik wou het au bain marie gaan opzetten voor een uur of 2-3 . bokaal helft vullen met knipafval (oneffenheden buds , kleinste blaadjes ) Dus de weckpot helft afval helft olie en dan sudderen . Goed idee ? ook is de zakmicroscoop eindelijk ... toegekomen eergisteren
 8. Mr haze

  Kweek 2018 Mr Haze

  IK heb de takken met opzet open gebonden om meer lucht verversing te krijgen in de plant . De takken zijn allen vanaf ze klein waren horizontaal gebonden . Meer kan ik niet doen vermoed ik .
 9. Mr haze

  Kweek 2018 Mr Haze

  Ok ik probeer het morgen , enkel de timing komt erg slecht uit bijna oogsten . Ik heb ook deze besteld zakmicroscoop omdat ik de kleur van de trichomen erg moeilijk vin om te zien met mijn huidige microscoop wat raar is aangezien deze een vergroting heeft van 100,200,300x ? Ook zie ik niet op elke trichoom een harsdruppel ? Waar wijst dit op ?
 10. Mr haze

  Wit op toppen

  lijkt er idd op , vlak voor de oogst is ook erg k*t .... Ik dacht nog een week te wachten ofz met de oogst bloeiharen kleuren nu bruin , onder de microscoop zie ik de trichomen wel moeilijk , het lijkt er zelf op dat de 'belletjes' ontbreken op de haartjes hoe komt dit ? merkte ik ook op mijn kush ?
 11. Mr haze

  Kweek 2018 Mr Haze

  Ik zag net dit op mijn toppen iemand die weet wat het is en wat ik er aan moet doen ? Foto’s nemen was moeilijk
 12. Ik zag net dit op mijn toppen iemand die weet wat het is en wat ik er aan moet doen ? Foto’s nemen was moeilijk ..
 13. Mr haze

  Kweek 2018 Mr Haze

  De toppen zijn huge geworden , sommige takken hangen zelf gebogen door het gewicht van de toppen :p Ik ben dus tevreden tot nu toe . Ik zet de planten nu 's nachts wel binnen door het verschil in temperatuur overdag of in de nacht ... Ook omdat dit dauw op de toppen geeft = kans op schimmel ... Ik hoop wel dat ze snel geoogst kunnen worden . Voor de rest kijk ik al uit naar volgend voorjaar . De haze is ook geoogst . Volgend jaar de planten langer groen proberen houden met aangepaste voeding . dit met de hoop om meer gewicht te kunnen halen
 14. Mr haze

  Kweek 2018 Mr Haze

  Ok ik lees nu jullie reactie ivm de mestkorrels , ik dacht als het opgelost is in het water ze deze wel meteen opnamen ... Maar goed volgende keer echte voeding gebruiken . Ivm bloeitijd dat staat in het topic , voorbloei 19 aug gezien . Dus jullie zouden de planten nu niet meer gaan voeden eigenlijk ? Aangezien ze toch op hun laatste lopen , pak nog max 3 weken tegen dat ze beiden weg zouden moeten zijn .
 15. Karton neemt toch vocht op , en is doorlatend ? maar goed niet dat er water wordt opgegooid , volgende keer dus gewoon bloot in de kamer met een draad die ik dan zal spannen . Bedankt voor de bevestiging etc .
×