Jump to content

donjon

Full member
 • Content Count

  1,873
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About donjon

 • Rank
  Buy the ticket, take the ride...

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Engeland

Recent Profile Visitors

691 profile views
 1. Zoals lostchild zegt, wat jij wil is een aeroflow. Als je naar de prijs van een kant en klaar systeem kijkt dan zou ik ook zelfbouw proberen.
 2. Zit er een ventilator dicht op de toppen gericht, daar onderaan? Ik heb namelijk ook eens een plant gehad die vlak naast een ventilator stond en de pistels van die ene plant zijn ook bruin geworden en ze was ook verre van afgebloeid.
 3. Wat voor soortje is het, want het kan ook gewoon genetisch zijn. Zoiets zie je veel bij bijvoorbeeld 'blueberry'.
 4. Ik denk dat het beide is. Overvoeding omdat ik heel veel donkergroen blad zie en ook omdat de EC van je drain hoger is dan de EC van het voedingswater. Een tekort van bepaalde elementen omdat overvoeding voor een 'nutrient lockout' kan zorgen. M.a.w: Door overvoeding neemt de plant bepaalde elementen niet meer op zodat je tekorten krijgt. Ik heb geen ervaring met slabs maar ik zou even spoelen en de EC verlagen in de volgende waterbeurten.
 5. donjon

  Gumby Hasj 2

  Ik droog ook altijd, maar toch is het niet noodzakelijk. Het ijswater zorgt ervoor dat de trichomen bevriezen en afbreken.
 6. Inderdaad, geen zaad zonder een bevruchting. Cannabis wordt trouwens niet door insecten bestuift, maar door de wind. Dus ofwel staat er ergens een mannelijke plant in je buurt, of je plant was een herma. Soms is een plant overduidelijk herma,maar soms zijn er maar enkele mannelijke bloempjes zodat je er makkelijk over kijkt.
 7. Gewoon oogsten die pepers. Een peper moet helemaal niet rijp zijn voordat je 'm kan opeten. Bekendste voorbeeld is de groene paprika, dat is gewoon dezelfde paprika als de rode maar vroeger geoogst.
 8. Coffeeshop High Life en Coffeeshop Aarden (Grote Markt 7) zijn de enige dacht ik. Coffeeshop Aarden op de grote markt is wel niet zo makkelijk te vinden, ze mogen namelijk geen reclame maken. Er hangt een briefje aan het raam met de openingsuren en je gaat binnen via een trap naar de eerste verdieping. succes.
 9. Wat voor soortje was het en hoe lang heb je laten bloeien? Je oogst ziet er in ieder geval niet goed uit. Ik zie bijna enkel blad en steeltjes en geen toppen.
 10. Kan me niet inbeelden dat het aan de biobizz ligt. In theorie kan je niet overvoeden met organische voeding en al zeker niet met een kwart dosering. Geef eens wat meer uitleg over wat je gebruikte en wat er juist gebeurd.
 11. Ah, bij Casey Jones nu ook. Had het al een paar keer gezien bij Herijuana. Zie hier en hier.
×
×
 • Create New...