Jump to content

doubleG

Full member
 • Content Count

  488
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About doubleG

 • Rank
  Volwaardig lid
 1. Hi leden, Binnenkort een dagje Goes gepland. Wat zijn tegenwoordig aardige adresjes en wat koop je waar. Dank!
 2. @emilio: ik denk dat de lowryder zo mini is gebleven, omdat ze haar eerste drie weken bij een maat in een 0,25l pot is blijven staan. hoeveel grammetjes denk je dat ik hier nog van af haal?
 3. op 15 juni zag ik de eerste witte haren ik zal haar dus best een tijdje droog houden? komt me goed uit, want vanaf overmorgen is het hier een tijdje droog 3 augustus oogsten?
 4. hi guys. iemand een idee hoeveel weken mijn mini-lowryder in 5l-pot nog moet? ze maakt erg weinig witte haren aan
 5. @djonko88: kan je iets meer vertellen over de high/stoned en de smaak? die van mij ruikt erg zurig, naar citroenen. zonet terug wat foto's genomen van de lowryder. ze maakt erg weinig witte haren aan, ik hoop dat ze niet bevrucht is door een beginner in de buurt zoals eerder gezegd, zij staat in een 5l-pot. kreeg reeds een 5-tal dagen (wanneer het niet regent) wat canna flores mee. kan iemand mij zeggen wanneer ik deze kan/mag oogsten? ik dacht haar nog 2 weken te laten staat tot 3 augustus. of moet die nog veel langer?
 6. gaat goed!! 3 weken na zaaien zo ver in de bloei al? lijkt me onwaarschijnlijk succes
 7. hoeveel weken moet die lowryder nog, denken jullie?
 8. het lowrydertje staat in een 5l. ergens las ik dat 4l volstaat, dus... zonet enkele nieuwe plaatjes genomen: m'n mooiste twisted shack: nog een twisted shack: nog een twisted shack: lowryder in bloei...
 9. morgen es macro'tje nemen van m'n lowryder! die begint aardig wat THC te produceren
 10. updateje. 1 lowryder in bloei: m'n 4 twisted shack's: m'n durban poison:
 11. Hi folks, A.s. zaterdag ga ik naar Amsterdam voor Awakenings. Alvorens wij naar het festival gaan hadden wij graag wat inkopen gedaan. Welke wiet in welke shop moet ik zeker es proberen? Het festival duurt tot 00:00. Mijn tweede vraag is dan ook tot hoe laat de shops open zijn 's avonds? Zijn er nog gezellige kroegen? Any help = welcome
×
×
 • Create New...