Jump to content

blowbrain

Members
  • Content Count

    156
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About blowbrain

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 12/25/1989

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Neede
  1. blowbrain

    Kweek 2012

    Jack Herrer stekjes
  2. De stof n,n-dmt zou gescheiden van de rest kunnen door de substantie te verhitten tot 50 graden celsius. De dmt smelt bij 49 graden. Ik weet niet wat smeltpunt/kookpunt van gramine is .moet ik ff uitzoeken. Maar de dmt is een stof met die hydrofoob is bij normale ph waarde, maar wel oplost in basewater. Als de de giftige stoffen hydrofiel zijn dan bijven deze achter in het base water zodra ik met behulp van wasbenzine de psychedelische stoffen uit het basewater ontrek. Ik heb deze plant ook bij azarius.nl gezien maar daar hadden ze alleen de zaden. En ik weet niet hoe ik de plant zelf moet kweken. Je kunt er in principe een psychedelische thee van maken, helaas bevat dit dus gramine. Er stond bij dat je van de gramine maagkrampen kon krijgen. Daarom wil ik de stof extraheren zodat er geen gramine in zit. Verder ga ik er vanuit dat de concentratie dmt idd erg laag zal zijn. Maar de grassoort groeit in enorme hoeveelheiden langs beken en rivieren. Binnen een kwartiertje werk heb je met een snoeischaar al een halve kilo. Ik was hiervan al op de hoogte. Maar volgens jullie is dit wel phalaris Arundinacea? Ps: zodra ik genoeg heb voor een paar 100 mg zal ik foto's maken van de extractie en opstelling en benodigtheden. wie niet waagd wie niet wint Ik hou jullie op de hoogte.
  3. Hallo ik ben van plan om een dmt-extractie te gaan doen. Ik heb gelezen dat de stoffen N,N-dimethyltriptamine en NeO-dimethyltriptamine voorkomen in de bladeren van Phalaris Arundinacea (kanariegras). Ik weet hoe ik de stoffen moet isoleren. Ik ben laatst opzoek gegaan naar deze grassoort en denk hm gevonden te hebben in het wild langs een riviertje. Maar voor 100% zeker weet ik het niet. voor de extra details nog 2 andere foto's Wat denken jullie ervan?
  4. blowbrain

    Psychedelica

    fotos
  5. Ik had ze laatst met dat mooie weer, de stekjes al overgepot naar 10l. Er zaten al dikke kluiten wortels in. Ik heb ze ook al getopt en ze staan bij me moeder. Heb zelf op dit moment niet veel kweekmogelijkheden bij huis dus ik zie de meisjes maar 1 x in de week Vandaar dat ik ze heb overgepot zodat ik er zeker van kan zijn dat niet verdrogen of de wortels te koud worden. De zijtakjes zijn ook al mooi tot ontwikkeling aan het komen
  6. Na alle voorgaande keren wil ik dit jaar gegarandeerd vrouwtjes in handen hebben. Dus besloot ik om deze keer maar eens met stekjes te beginnen. Vervolgens via maat van mij deze jack herrer stekjes geregeld. Ben benieuwd hoe het zal verlopen. ps ze zijn inmiddels al wat gegroeid.
  7. Oke. Nou bij deze zijn eventuele Duitsers hier op het forum ook gewaarschuwd dus. Mijn conclusie hieruit haal alleen in grote steden of kweek je eigen shit. Gelukkig moest huisgenoot toevallig naar grote stad en heeft wat lekkere orangebud voor me gehaald. dus ga nu lekker ff stoned worden .
  8. Hallo Het laatste jaar merk ik op dat de wietkwaliteit hier in het oosten van het land zienderogen afneemt. De wiet is het laatste jaar al op het eerste gezicht slecht. Het betreft met name de wietsoorten whitewidow, edelweis en een aantal hasj soorten oa afgaan. De toppen zien er steeds bladeriger en donkerder uit en er zitten nouwelijks nog thc kristallen op. Deze ervaringen doe ik vooral op bij de coffeeshops, Scorpio en Sensi in de acherhoek. Ook elders in de achterhoek neemt de kwaliteit af, alleen iets langzamer. Ook bij de huisdealers neemt deze af. Dit terwijl er maar een stuk 6 coffeeshops verspreid in de achterhoek zijn. Af te raden is, om hier uberhaubt nog wiet te gaan halen want het is echt rotzooi . Ik zit te denken maar gewoon te stoppen met het halen van wiet en/of hasj. Heb laatst bij scorpio in ulft 20 euro moeten betalen voor slecht 1,5 gr afgaan en voel er weinig of niets van. terwijl ik laatst in Delft was bij een coffeeshop en super goeie wiet kreeg voor dezelfde prijs als in Ulft. Ook rokade in Hengelo doet het goed waar ze vaak aanbiedingen hebben. Helaas kom ik in Hengelo maar zelden en was Delft een uitzondering , ps: mooie meiden daarzo iets wat je ook veel minder vind de achterhoek maar dat is een ander verhaal. Ik kan niet wachten tot mijn eigen oogst er is Heeft iemand een verklaring voor deze kwaliteitsafname?
  9. Hallo Zoals jullie weten is elk organisme op deze planeet geƫvolueerd uit een ander ouder organisme, dus ook wietplanten, Ik weet dat de eerste zaadplanten zo'n 60 miljoen jaar geleden ontstonden. Maar kan iemand mij iets meer vertellen over de evolutie van wiet?
  10. Ja is dat ga ik eens proberen. want dit schiet niet op. Als ik ze 2 weken langer had laten staan was de hele zooi gaan rotten. En van zaden ben ik ook niet echt meer een grote fan omdat je nooit zeker kunt weten dat het om vrouwtjes gaat. Ik ga denk ik stekken kopen dan weet ik tenminste zeker dat ik niet weer met 300g zooi zit komend jaar. Vorig jaar had ik geluk want dat eigenlijk het zelfde zaad maar die kon maar net geheel afrijpen. Dat waren ook allemaal laat bloeiers.
  11. Bedankt voor de info Ik heb ze er wel wat vroeger afgehaald dan vorig jaar maar er zat inderdaad al rot in en het regende pijpenstelen. We hadden een slechte zomer dit jaar en ik ga er van uit dat het volgend jaar niet anders zal zijn. Dus ga ik mooi over op vroeg bloeiers. Dat ik halverwege september kan oogsten voordat het weer dramatisch verslechterd . Ik heb namelijk geen mogelijkheid om ze af te dekken om omdat ik niet op de begane grond zit maar boven een winkel. Daarom kan ik geen palen in de grond drukken en daarboven een stevige plaat bevestigen.
  12. En nog een paar foto's van de thc kristallen gallery.wietforum.nl/1287486149/gallery_17344_11056_1926802.jpg En hier is ze geknipt gallery.wietforum.nl/1287486149/gallery_17344_11056_2335736.jpg En hier is ze geknipt
  13. Hallo Heb echt een kut oogst. Het rare is dat er thc op zit maar ik ze niet voel. Het was echt een super mooie plant maar er zit volop zaad in en er heeft een hermafrodietje bijgestaan waar ik dus later pas achterwam toen er zowel vrouwelijke als mannelijke bloempjes zaten, deze heb ruim voor de bloei van de andere planten wegehaald zodat de schade beperkt bleef. Hier een paar foto's Hier de oogst Ze is nu helemaal droog en heb er inmiddels al wat jointjes van gerookt maar ik gooi er een halve gram in en voel niks helemaal niks Gewoon shag. Heeft iemand een idee hoe dit kan?
  14. Ik rook tabak, doordeweeks rook ik Hasjh en in het weekend meestal wiet
×
×
  • Create New...