Jump to content

whazzup

Full member
 • Content Count

  25,687
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

whazzup last won the day on May 16 2014

whazzup had the most liked content!

Community Reputation

165 Goed

About whazzup

 • Rank
  Smoke he does

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  niet thuis

Recent Profile Visitors

12,141 profile views
 1. hallo Whazzup

   

 2. Dit is een heel oud topic maar wel grappig om weer terug te lezen. Kon het toen niet vertellen maar inmiddels natuurlijk wel: Dit was de 3e test ronde onder een 315 CDM lamp in een Gavita armatuur - 2012... Uiteraard test je nieuw spectrum ook op extreme cultivars. Vandaar dat de Afghani warriors moesten aantreden.
 3. Hallo! Ik ben sinds gisteren lid geworden. Wanneer is het plaatsen van reacties mogelijk?

 4. Hi Whazzup. Ik heb mij twee dagen geleden geregistreerd maar ik kan nog steeds geen topic openen om mij voor te stellen. Hoe lang zal dit duren? Mvg,

 5. http://www.wietforum.nl/topic/122076-inval-bij-leplantage/
 6. Ook voor mij kwam het nieuws als een schok gisterenavond. Ik ben onlangs nog bij Dirk op bezoek geweest, hij woonde tenslotte vlak bij me. Dirk was altijd een inspiratie. Ondanks alle problemen (de Plantage moest nog niet zo lang geleden dicht) was hij altijd goedgeluimd en positief. Altijd bereid om een ander te helpen met raad en daad. We zullen je heel erg missen Dirk!
 7. Yo wazzup, zou je mijn profiel kunnen bekijken want ik ben net begonnen met een dwc kweek en die zou ik wel graag willen posten.

 8. Hi, zou jij mij de rechten kunnen geven zodat ik mee kan praten? Greetz

 9. Ik kwam trouwens via een scrog plaatje op Google bij een topic van jou met die 60x40 kastje en 1 plant, heel gaaf om te zien, wil ook scroggen proberen en mee discussiëren.

 10. Yo, ik wacht al bijna een week tot iemand mijn profiel goed keurt, kan iemand een kijkje nemen?

 11. Hey whazzup ik ben bezig met mijn eerstse kweek heb een hele belangrijke vraag maar ik weet niet hoe ik moet posten kan je mij misschien helpen?

 12. Hey whazzup, ik las net dat als je net een account hebt aangemaakt dat je dan moet wachten tot de admin je profiel heeft bekeken. Dit is mijn 2e account omdat ik dacht dat dit een fout was, dat terzijde, ik zit al 2 weken te wachten tot ik eindelijk ''ns iets kan plaatsen, hopelijk kan je me helpen ;)

 13. Beste whazzup, allereerst voel ik mij vereerd lid te zijn van wietforum.nl. Net als onderstaande gebruikers zou ik graag gebruik willen maken van wietforum zonder de beperkte rechten. Zou jij dit voor mij kunnen aanpassen? Alvast bedankt whazzupp! Groetjes Kroes:)

 14. Hey whazzup! Graag wilde ik een topic openen en gebruik maken van andere functies

×
×
 • Create New...