Jump to content

KwartBelg

Members
 • Content Count

  179
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About KwartBelg

 • Rank
  Kind aan huis lid
 • Birthday 12/15/1971

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  limburg
 1. Ja, nou : tap maar niet . In een gevalletje mijnerzijds is er door de 30 duizend aan ontnemingsvordering kwijtgescholden uit respect van de officier van justitie wegens het "niet" stelen van stroom hoewel ik elektromonteur ben. Eerlijk duurt het langst kan dus toch nog wel lonend zijn.
 2. Dan ga je toch lekker op reis naar een land waar ze die wel hebben. ,lekker de kas van het desbetreffende land spekken.
 3. ik ben deze shackzillas morgen precies 4 weken aan het voorgroeien
 4. Hallo allemaal. Wegen een hok zonder verwarming is er de noodzaak aan `1 of andere vorm van bijverwarmen. Nu is de vraag : kan een grondverwarmingskabel die de worteltjes alleen verwarmt genoeg zijn? Het gaat om de grondverwarmingskabel van biogreen met bijbehorende thermostaat. Temperatuur in het hok zakt naar 8 graden. Hoeveel meter kabel moet er in een speciekuip van 65 liter ? Is 1 keer een cirkeltje in de kuip genoeg?Het gaat om 5 kuipen in totaal. Of moet ik toch maar denken aan de electrische kachel? Alvast bedankt voor het meedenken.
 5. Ja relais is ontzet! Applaus , je hebt het goed geraden . Ik heb exact hetzelfde van binnen ,wel adereindhulsjes!. Dus dat betekent dat bij de diamondbox alle stroom over 1 contact gaat. Zou wel eens een Davin kast van binnen willen zien.
 6. update : Ik heb 2 x 2 stuivers (5 eurocenten) tussen de relais en de rails moeten klemmen. Beetje vreemd maar zo werkt ie wel. Dus blijf er bij ,kwaliteit is niet fantastisch! Groetjes en bedankt voor de hulp!
 7. Thanks Sir smoke a lot, Heb de draadjes gemonteerd zoals op jouw foto's is te zien , maar .......... helaas ,geen beweging te krijgen in het relais. Wat blijkt nu : je kan het relais resetten door met een schroevedraaier in het midden van het relais te drukken. Gelukkig ben ik hier zelf achtergekomen. Maar misschien kan ik ook niet een bureaulamp in een 600w aansluiting zetten om het schakelen te proberen. Hij wil namelijk in de 0 stand blijven. Maar vriendelijk bedankt!!!
 8. Ja ,das dezelfde, @ Sir Smoke alot: Als je even foto's wilt maken van de aansluitingen zou dat zeer fijn zijn! Kom maar niet uit aan 3 draadjes,lol Alvast vriendelijk bedankt.
 9. pdf vinden is niet zo makkelijk. probleem zit er in dat ik de schakeling van de tijdklok niet echt begrijp en waar die draadjes precies naar toe moeten. maar wie weet kom ik er wel uit.
 10. hey, punt a : ik heb de doos niet meer omdat ik er klakkeloos van uit ging dat het wel goed zou zijn. punt b : het dekseltje van de tijdklok ben ik ergens verloren. punt c: ik heb het apparaat al open gemaakt en ligt nu op een tafel als puzzel. groet. P.S: zal eens zoeken op .pdf
 11. Hallo kijkertjes, Enige weken geleden heb ik een 4x 600w schakelkast met kachelcontact gekocht van het merk DIAMOND. Gisteren ging ik eens testen of deze het deed en helaas : alleen het kachelcontact werkt. Dus ben ik de kast eens gaan openen en was behoorlijk verbaasd hoe slordig dit apparaat is in elkaar gezet. Schroefjes niet goed aangedraaid en contactjes half aangesloten,alsook de lampen doen het niet. Helaas heb ik zoveel draden losgemaakt en vergeten te markeren waar ze ook alweer zaten ,nu krijg ik het ding vooralsnog niet goed. *misschien heeft iemand hier een schema van? Mijn waarschuwing is eigenlijk dat dit apparaat zeker onveilig kan verklaard worden, zeker als je m niet openmaakt en even nakijkt!! Geef liever 30 euro meer uit voor een davin relaiskast! Groetjes.
 12. hey clown, hoe ist nou ? Ben je al klaar met poetsen? greetz
 13. @Twindaddy: honden blijven thuis, er zit ook te weinig goed vlees aan groeten
×
×
 • Create New...