Jump to content

Koi

Full member
 • Content Count

  3,715
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Koi

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

889 profile views
 1. Twee weken geleden heb ik de rest omgehakt en inmiddels is alles droog en opgeborgen, en deels alweer opgerookt Ik ben uiteindelijk helemaal niet ontevreden over deze kweek... Enige domper op de pret was dat ik tijdens het oogsten binnen in de hoofdtop van de Jack Berry schimmel tegen kwam, waardoor ik die voor een gedeelte weg moest gooien, maar ik heb in ieder geval voorlopig weer een lekker rokertje: Jack Berry: 59 gram Krono 1: 81 gram Krono 2: 60 gram Krono 3: 70 gram Krono 4: 35 gram Krono 5: 57 gram Krono 6: 42 gram Bij elkaar toch mooi weer 404 grammetjes (al het gesnoep niet meegerekend) onder mijn 400 wattertje die al veel te veel uren heeft gedraaid. Lekker Koi.
 2. Ha Mitsz, plantje uitbroeden is toch wel een beetje gedoe soms... vorige keer is het behoorlijk mislukt Maar als de goden een beetje meewerken gaat het bijna vanzelf Brambooh, ik ban al fijn aan het smullen van de eerste twee planten! Dat geneuzel over curen en zo... roken moeten ze Krasi, ontploft klopt wel een beetje. De binnenste laag van de hoofdtop is hard. Wat er omheen zit is behoorlijk los, al denk ik dat het uiteindelijk nog wel eens zou kunnen meevallen. Ze mag in ieder geval het langst Koi.
 3. Bijna 10 weken 12/12 en het einde komt inmiddels toch wel in zicht. Ja Krasi, er zit dus een enorm verschil in de diverse pheno's. Ze zien er allemaal duidelijk anders uit, bloeien verschillend af, de ene blijft groen, de andere lost alle grote bladeren en ze ruiken allemaal net ff anders. Voorlopig blijken nummertje 5 en 7 allebij erug lekker te smaken, waarbij 7 iets meer smaak heeft, en 5 net ff sterker is qua uitwerking. PH, deze ronde toch maar geen back up's gemaakt, en echt heel erg vind ik dat niet. Hoewel de wiet erg lekker is, is de opbrengst van 5 en 7 eigenlijk gewoon slecht: 35 en 42 gram. Bovendien mogen de planten van mij best iets compacter blijven. Volgende ronde wordt een eigen amnees kruising waarbij ik wel stekken ga nemen. Ook zaailingen die inmiddels zijn getopt en stekken kan al over een paar dagen ) Plaatjes van de over gebleven dames. Deurtje open: Nummertje 6 staat keurig vooraan te pronken. Er zit een klein verbrand plekje bovenin de top (net ff te dicht bij de lamp) maar meer valt er eigenlijk niet op aan te merken. In ieder geval keihard! De bloemetjes van dicht bij: Nr 4 mag nog wel even: 4 van dichtbij: Nummertje drie. Gebogen / knakt: Het achterblijvertje. Ze heeft verdorde bladeren omdat ze direct onder de fan staat en dicht bij de lamp. De fanleaves aan de andere kant van de tak zijn nog keurig groen. Erg achter gebleven ... De laatste Krono: nummertje 2. Dat buigen heeft wel een enorme hoop bloemen opgeleverd, maar dit is de enige plant waarbij de toppen niet hard zijn. Ik denk ook niet dat dat nog gaat gebeuren. Ze ziet er in ieder geval wel heel aardig uit En van dichtbij: Dan blijft de Jack Berry over.... De zijtoppen beginnen al redelijk rijp te worden, maar de hoofdtop lijkt van geen ophouden te weten: Waar gaat dit toe leiden..? En tenslotte een zijtakje close: Aan het einde van de week ga ik weer een rondje met de schaar doen. Wat er omgaat zie ik dan wel. Laterz, Koi.
 4. Na 8 1/2 week 12/12 een aanvulling van mijn verhaaltje. De plantjes gaan nog steeds lekker. Inmiddels alleen nog maar water met Bud candy. Plantje 5 en 7 drinken inmiddels erg weinig en zijn vandaag om gegaan. Misschien net iets te vroeg; pas een paar trigs bruin, maar ik vind at wel prima. In ieder geval nagenoeg geen nieuwe bloemen meer. Wat ook een overweging is, is dat de witte vlieg wat is toegenomen. Nog niet veel, maar toch... Bovendien is de voorraad op Plantjes voordat 5 en 7 geoogst zijn: Nummertje 5: En een close up van nummertje 5: Nummertje 6: En de bloemetjes van dicht bij: En nog een goede reden om te oogsten... een banaan Niet open gelukkig, want de planten die overblijven produceren nog volop bloemen! Wat er over is van plantje 5 en 7. Nr 7 links en nr 5 rechts: En wat er over is in het hokje.... Na een beetje herschikken nog steeds een prima vulling van het hokje Ik denk dat de rest nog wel een paar weken mag, maar dat zie ik gelukkig van zelf Grtz, Koi.
 5. Morgen 7 weken op 12/12 en het gaat nog steeds goed. Behalve dat de toppen dikker en witter worden gebeurt er niet zo veel. Morgen krijgen ze nog één keer het hele pakket aan voeding: Per 10 liter water: 50 cc Plagron terra bloei 20 cc B52 20 cc Bud candy 20 cc Overdive. Daarna alleen nog water en nog wat bud candy. Plaatjes: links achter beginnen en dan met de klok mee: De Jack Berry hobbelt rustig voort. Weinig tot geen bruine pistels: De kortste Krono (1) begint eindelijk een beetje dikker te worden. Bijna alles nog wit. Van de gebogen plant (2) valt weinig te zeggen. Geen idee of er nou wel of niet veel aan komt. De geknakte Krono (3) is de enige met verkleurde bladeren bovenin sinds een paar dagen. Alleen de bladeren die het dichtst bij de lamp hingen. Ik heb de lamp nog 2 cm hoger gehangen, en de plant iets verplaatst, waarna het in ieder geval niet erger is geworden. Krono 4 is denk ik het snelst klaar. Volgens mij een jummie wietje... super compact en vol met thc. Dan de plant met de ragebol; Krono 5. In ieder geval de grootste tegenstelling met nummertje 4. Als laatste Krono 6. In het begin van de bloei leek ze veel op nr 4. Inmiddels komt er behoorlijk wat "6" bij. Voorlopig wel de dikste top Als laatste Grtz, Koi.
 6. Tsja Whazzup, dat krijg je met plantjes, hé... die groeien Voorlopig lijkt het er in ieder geval steeds meer op dat alle zes de Krono's verschillend zijn, wat mij, net zoals Krasi dus, erg goed uitkomt.... één kweekje, zeven "soortjes". Lekker! Nu maar hopen dat de Nemathoden snel arriveren... Koi.
 7. Toch is de BAC AH mooier dan de GL AH (vind ik) En je moedertje mag er ook wezen Gaat weer lekker zo. Succes! Koi.
 8. Krasi, geen idee wat wat is, maar de onderlinge verschillen zijn behoorlijk, getuige de volgene foto: Foto-update na 6 weken 12/12. Kassie open: De voorste drie van vorige foto's gaan we maar even volgen. Links: Midden: En rechts: Ook een plaatje van de plant rechts achter... de gebogen plant: En tot slot de Jack Berry. Die begint nu echt lekker dik te worden Laterz, Koi.
 9. Nah, zeggen dat iemand maar een cursus moet gaan volgen is niet echt helpen in dit geval. Handyman, waarom je schakelkastje stuk gaat is waarschijnlijk idd omdat je het niet gebruikt waarvoor het bedoeld is: Normaal gesproken is een kachel een "Ohmse" belasting (lees lineair), en dat kun je meestal schakelen met een normaal schakelcontact. Bij een VSA en EVSA is de belasting niet "Ohms" en kunnen er in- en uitschakel pieken ontstaan waardoor er tijdens het schakelen een vlamboog kan ontstaan tussen de schakelcontacten. Daardoor kunnen ze verbranden / aan elkaar smelten en meer ellende. Normaal schakel je dit soort belastingen met een relais, dat veel sneller schakeld dan een normale schakelaar. Dat voorkomt, of minimaliseert de vlamboog. Ik hoop dat je hier iets aan hebt. Grtz, Koi.
 10. Nee, ik zuur niet af. Gewoon kraantjeswater. En wat de gele bladeren onderin verschilt per plant. De meest rechter voorin verliest wel onderin de grote bladeren. De twee planten die als laatste zijn gaan bloeien verliezen niks. Ook de JB is heeft nog geen enkel blaadje verloren. De rest nauwelijks. Een paar blaadjes. Ondanks de hoogte, maar dankzij de open structuur van de planten en HPS is alles onderin ( 150 cm van de lamp af) best nog erg groen. Plezier, Koi.
 11. Ze bloeien lekker en de eerste bruine haartjes zijn gespot. Inmiddels krijgen de plantjes toch wel een redelijk volledig menu. Per 10 liter water: 50 cc Plagron terra bloei 20 cc B52 20 cc Bud candy Overmorgen komt daar nog Overdive bij. Altijd leuk, zo'n verrassings pakketje... Gelukkig is het een kweekje op "de simpele manier" zonder allerlij voedingsgedoe De verschillen tussen de diverse planten wordt steets duidelijker. Kleine special van de drie voorste planten, omdat ze zo lekker verschillend zijn. Deze drie: Van links naar rechts: Grtz, Koi.
 12. Koi

  2400 watt 1 groep

  Theoretisch is 4 x 400W plus de extra last van de EVSA's geen probleem. Een beetje Ferrarie loopt rond de 300.... Maar hoe lang blijft ie heel als je dat steeds doet De vraag is welk risico je wilt lopen. Als je de beschikking hebt over een extra groep zou ik die zeker gebruiken. Be safe! Koi.
 13. Ik vind je BAC AH er toch best lekker uitzien, hoor! De Goldlabel heeft idd wel heel erg veel blad, maar zoals je al zei heeft buiten opgoeien daar vast ies mee te maken. Dikkere jas of zo Hoe groot is mamma Krono nou?
 14. Heren, beheers u... Sommige mensen zijn eigenwijzer dan anderen. Respecteer dat. Grtz, Koi.
×
×
 • Create New...