Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Recommended Posts

Haxxorz, ik weet hoe veel geluk ik heb gehad en je moest ook eens weten hoe erg ik schrok toen het gebeurde. Morgen ga ik gelijk een pipet kopen (of beter gezegd: een of ander middel met een pipetflesje) zodat dat iig niet meer fout kan gaan. Handschoenen had ik ook moeten gebruiken, ik had ze zelfs nog liggen. Beginners stommiteiten, zullen we maar zeggen, die heel veel fouter af hadden kunnen lopen dan dat nu het geval was. Heb er van geleerd. Ik gebruik trouwens extra pure NaOH (99% geloof ik), omdat de gootsteenontstopper die ik had niet zo puur was. Ik doe echt wel m'n best om het zo puur mogelijk te doen, maar dat zal nog even oefenen worden voordat er echt 100% witte kristallen te voorschijn komen. Bedankt voor je bezorgdheid echter, met dit soort stoffen kun je idd niet genoeg waarschuwen :(

 

Ander vraagje: vandaag m'n kristallen geprobeerd met een vriend van me en we kwamen maar niet van de grond. Zwaar lichamelijke verschijnselen en daarna wat visuals (bij hem wat heftiger dan bij mij), maar ik ben nooit door de tunnel gegaan, die ik wel heb gezien. Het probleem was niet dat we te weinig in 'The Machine' (gemaakt van een 25cl fles) deden, maar we kregen gewoon niet genoeg binnen voordat de effecten te heftig werden om meer te nemen. Hoe zorg ik er voor dat er zoveel mogelijk witte rook in de fles komt? We hebben geprobeerd het erin te zuigen, maar dan kregen we al rook mee (die dus verspild was, want we ademden nog niet echt over onze longen). Dit kan niet de manier zijn, toch? Vaak kregen we 2 hits, maar dit was dus blijkbaar nog niet genoeg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als je het vergelijkt met blowen, niet een hijs nemen in je mond en dan pas inhaleren.

Maar direkt zuigen en inhaleren tegelijk zeg maar, wij noemden dat vroeger met joints "straaljagen"

Het is eigenlijk gewoon de bedoeling dat je met 1 hijs/adem heel je longinhoud vult, dit zo lang mogelijk inhoudt en dan uitblaast.

Daarna herhalen tot je niet meer kunt (verste dat ik ben gekomen ooit is 3 hijsen).

Wat soms ook helpt is even een minuut of 2 ademhaling oefeningen doen van te voren, ken meerdere mensen die daardoor eindelijk gingen doorbreken na vele pogingen.

 

Makkelijkst is ook als je zelf alleen de "machine" vast houd met 2 handen en de ander een vlam er onder houdt. Hou de vlam ook niet te dicht bij je staalwol/dmt want dan verbrand het, en dit smaak/proeft echt naar, wat vaak de trip beïnvloed. Mocht je nou echt moeite blijven houden met doorbreken kun je ook changa maken, dit rookt en doseert een stuk makkelijker (kleine bong, heftigheid bepalen).

 

Veel plezier en ik denk dat je kristallen wel zuiver zijn hoor, beetje gelig is normaal, zolang je geen loogwater (donkere drap) in je naphta hebt geknoeid is er niks aan het handje, zowel moet je of een re-kristallisatie doen (niet veel werk) of laten bezinken en opnieuw met pipet of spuit overhevelen naar een schoon kristallisatiebakje zonder de geknoeide donkere druppels.

 

p.s. ik heb de machine nooit zo fijn vinden roken, ik heb ook nog eens een grote longinhoud dus met een kleine fles kom ik er niet eens, een grotere en alles gaat condenseren aan de wand van de fles. Ik rook alleen nog maar changa, veel handiger, lekkerder, langer en mooier :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haxxorz,

 

Is changa geschikt voor een echte klassieke "breakthrough"?

Of wordt het effect milder en langduriger door het plantenmateriaal?

 

gr

Podenco

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dosering en de bereiding is het antwoord. changa kan je in allerlei ratio's maken. Persoonlijk vind ik 1:2 (dmt/kruiden) een fijn ratio.

Dan weegt een portie die 50mg dmt bevat in totaal 150mg, stop je dit in een kleine bong en rook je het in 1 a 2 hijsen weg, dan is er een klassieke breakthrough,

naar mening wel met een caapi begeleiding en maoi naglow die langer is dan normaal. 1x caapi is dan nog mild, maar 10x caap extracties komen hard aan.

 

Changa kan alleen nog moeilijker in te houden zijn dan ge-vapede rook voor mensen die snel hoesten of kortademig zijn.

Ik rook al heel lang hardcore wiet dus ben wel wat heavy rook gewend en heb er dan ook geen moeite mee. Maar het is niet voor iedereen weg gelegd of vereist oefening/gewenning.

Begin dan bv met korte hijsjes die je wel kan inhouden, zo leer je ook de milde kant van changa kennen, en zul je later minder moeite met de rook hebben.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej dudes,

Heb ondertussen 4 keer dmt gerookt.. WTF!?! dit is niet normaal! de eerste keer heb ik de meeste dmt wel verbrand, maar had toch even rustig gedag gezegd tegen de dmt-spirit.. 2de keer was al intenser. de 3de en vooral laatste 4de trip waren abnormaal gewoon <_< fu#king bizar, intens contact, rare situaties, mega visuals sinds de eerste keer, maar de visuals zijn geen gewone hallucinatietjes, heel de kamer lijkt mee te trippen, echte 3 dimetionale hallucinaties... ..16 dimentionale zelfs :wacko: het was/is geweldig intens maar vriendelijk, heel vriendelijk en duidelijk. Er staan ondertussen weer 3 glazen potjes in de vriezer :head_hurts_kr:

byebye

Edited by pogo

Share this post


Link to post
Share on other sites

hallo mensen ik heb 1 vraag over dit proces:moet de gootsteenonstopper vloeibaar zijn of in korrels?RdAmZfIneSt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lees de tek nog eens goed door zou ik zeggen... Het gaat niet om gootsteenontstopper, het gaat om NaOH. Er zijn gootsteenontstoppers die bijna puur NaOH zijn, maar ook waar dit maar 50% is. Pure NaOH is zo duur niet en dan weet je zeker dat je geen troep (zware metalen bijvoorbeeld) hebt. Is makkelijk te koop op internet :verrygood

 

EDIT: En stel je ook nog even voor op de daarvoor bestemde plek :whistling

Share this post


Link to post
Share on other sites

EDIT: En stel je ook nog even voor op de daarvoor bestemde plek ;)

 

Waar is dat dan??

ontstopper is korrel!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wie is wie en wie is hoe? ;)

Let trouwens wel op bij het kopen van ontstopper, want ik heb een versie in huis (korrels) waar maar 54% (net even nagekeken) NaOH in zit. Geen idee wat de rest is, maar ik weet wel dat je het niet op wilt roken! De NaOH trouwens ook niet, maar die wordt er speciaal uitgefilterd ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

he man ik heb dmt gemaakt .. ik heb je instructie gevolgd en er is wat crystal eruit gehaald.. ik heb 0.11 g dmt op mijn weegschaal.. hoeveel zal ik erin doen in de geniviper ??? want ik wil natuurlijk niet overdreven doen snapje..??

 

 

laat me snel weten vandaag nog haha want ik wil vanavond rond de planeten zweven XD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, standaard dosering ligt tussen 30 a 50 mg. dan zou ik in jouw geval eerst een 35mg dosering proberen, klapt die er hard in, weet je dat je nog 2 keer kan... kom je dr niet helemaal, pak je de volgende 50mg, de restjes slurp je, samen met wat nog in je pijp zit na een dag, weg.

 

0,11 gram maar? hoeveel mimosa poeder had je gebruikt dan? normaal kun je makkelijk 1 gram uit 100 gram poeder halen (licht wel aan je poeder en de afkomst natuurlijk). Heb je alles al weg gegooid? zoniet zou ik nog een pull proberen, want er zit vast nog heel wat in wat je er niet uit hebt gehaald.

 

als je je stappen enzo post, kan ik mischien zien waar het aan kan liggen, of je had maar heel weinig mimosa poeder dat kan ook nog :)

 

veel plezier, en niet te veel hitte he, dan verbrand het...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na lang twijfelen ga ik ook wel eens m'n zegje doen in deze interessante, maar o-zo onverantwoordelijke thread. Van weegschalen die niet precies zijn tot mensen die denken dat DMT een 'tripje' is die je van de ene dag op de andere kan nemen. Welke dosis je neemt is erg belangrijk en daarvoor heb je ten eerste al een weegschaal nodig die liefst tot op 3 cijfers na de komma werkt. Daarbij is het erg moeilijk om uw eigen creatie te beoordelen op het zicht. Daarom begin je beter met minder dan de hoeveelheid je neemt van de DMT die je verkrijgt via een derde.

 

Ook lees ik hier dat een pH-meter overbodige luxe is?! Dit is chemie, geen plant water geven. Ik snap ook wel dat niet iedereen aan zuivere 'chemicals' kan raken, maar uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat ontstopper (ook al staat 100%) aangegeven, NOOIT 100% NaHO alleen zal zijn. Ook al gaat het hier om 0,02%, bij delicate dingen zoals dit maakt dit een groot verschil. Als je zuivere producten kan kopen, doe dat dan. Veel zijn makkelijk te verkrijgen, mits wat opzoekingswerk.

 

Het heeft niet veel nut om hierover verder te gaan wenen. Zelf heb ik ook enkele vraagjes. Na enkele succesvolle LSA extracties, mits wat hulp van een meer ervaren laborant, heb ik besloten om ook eens DMT te proberen. Ik had nooit gedacht dat het zo makkelijk zou zijn, maar als je niet zuiver werkt heb je ook snel troep denk ik zo. Hoe dan ook. Ik hoor veel controversiële uitspraken over het verschil tussen de witte en gele / amberkleurig substantie. Wat is nu het verschil in effect precies tussen de twee? Wit staat garant voor meer heldere visuals?

 

Verder vraag ik me af of er een bestanddeel bestaat die reageert op gedroogde DMT, zodat je op één of andere manier kan weten hoe 'zuiver en sterk' je batch nu eigenlijk wel is? Een complexe versie van een indicator, zeg maar.

 

C u in the sixties. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste winterwolf, natuurlijk is voorzichtigheid geboden, vooral met drugs, echter merk ik dat je met punten komt die eigenlijk nergens op slaan.

Wat betreft de dosering, op het oog doseren is absoluut geen probleem, Het is fysiek vrijwel onmogelijk (als je verdampt) een overdosis binnen te krijgen.

Je hebt een bepaalde longinhoud, damp heeft een bepaald volume, en je metabolisme bied maar een bepaalde tijd voordat het al weer verwerkt is.

Het ergste dat er kan gebeuren is dat je zo hard gaat dat je je niks meer kan herinneren en dat je flink wat dmt verspild hebt wat nu in je vaporizer aan het kristalliseren is.

Natuurlijk is dan wel aan te raden voorzichtig te beginnen maar een dure weegschaal van 100 euro of meer is echt niet nodig om van DMT gebruik te maken.

 

Waar wil je die PH meter voor gebruiken dan? we doen hier een STB met een ph14+, het komt absoluut niet nauw, als je je maar houdt aan de loog/water/pp verhouding houd.

Ook hier bespaar je weer 150 euro voor een PH meter die EIGENLIJK met deze "rauwe" TEK helemaal niet nodig is.

 

Wat betreft de chemicals, daar heb je wel gelijk, nix is 100%, en om dat te zeggen was te kort door de bocht, ikzelf zou eerder food-grade gebruiken met een certificaatje erbij, dan weet je wat erin zit. Maar goed als je "veilige" DMT wil maken ga je toch geen STB met Naphtha doen, dan ga je met d-limoneen ofzo aan de slag.

en wat betreft de kleur van DMT... oxidatie , plantvetten, vervuiling, het kan allemaal... wat betreft de werking, daar zijn talloze blinddoek tests op uitgevoerd, niemand kon het verschil aantonen. Elke dmt trip is meestal compleet anders.

 

"zuiverheid en sterkte?", als je wist waar we het over hadden wist je dat sterkte nergens op slaat in dit geval, wat wil je dan? een sterker molecuul? DMT = dmt, daar valt niks sterker aan te maken , wel zuiverder idd. maar welke vervuiling is er mogelijk? dat zijn dan de onzuiverheden in je loog, water of oplosmiddel, en ga die maar eens googlen, dan lees je erg hoge verdampingspunten die je met dmt roken en een aansteker niet haalt.

 

Dus ja labzuivere dmt wordt het niet, maar ik denk dat sigaretten roken ongezonder is :P http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_additives_in_cigarettes

 

laatste tip: dmt-nexus.com voor al je serieuze vragen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

WinterWolf, ik denk net als Haxxorzz dat het wel losloopt.

 

Je kan qua dosering aan de gang met een volume van een halve luciferkop en kijken of het wat doet. Zo niet dosis met zelfde volume verhogen.

 

Ph meter hoeft niet, je wilt het niet op 0,1 weten...het beter Ph papier is wel een must als je zo netjes en goed mogelijk wilt werken. Als je de ph in de gaten houdt hoef je er geen kwakken loog teveel in te gooien.

 

Goede pure witte gootsteenontstopper bestaat en is vrijwel pure NaOH. Ik denk dat er hooguit sporen van andere zouten in zitten. Als je een echte zuur-base extractie doet (niet dat botte proces met alleen loog en nafta) dan krijg je echt alleen apolaire zaken zoals je dmt mee. Mogelijk ook wat ander plantenspul, maar dat zou je met een ontvettingsstap op je ruwe plantmateriaal ook kunnen verminderen.

 

Zo schoon mogelijke kristallen zijn haalbaar met herkristaliseren uit warme minimumsolvent oplossingen. Moeilijk en in ieder geval gedoe. Verlies je wel wat mee. Niet de moeite waard.

 

Net als de paddenstoelen en verwanten is dmt heel speciaal. Misschien wel het speciaalst. Het is echt een mooi en intens (INTENS) psychedelicum.

 

Podenco

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hier zo een anus, pogo. Dit levert gelijk time out op en volgende keer ik me weer als anus aangesproken voel kan je gewoon helemaal gaan. Je kan dit nalezen in de huisregels waar je vooraf toen je lid werd kennis mee moest maken en akkoord mee ging.

 

DMT is wel degelijk iets waar je waarschuwingen bij kan plaatsen, en dat maakt je nog geen anus, maar dom gewauwel, zoals dat van jouw en mensen die denken dat ze na 5 dmt tripjes sjamaan zijn en de wereldwijsheid pacht hebben, komt voor die titel veel beter in de buurt.

 

Hierbij ook heel je post onzichtbaar gemaakt, je kan me een PM sturen moest je zin hebben hem aan te passen en het meest beledigende eruit te halen, beledigen doen we hier namelijk NIET en als ik het zie krijg je zoals kleine kids strafbank tijd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor de goede toelichting hierboven. Blijkbaar ben ik toch een beetje tè voorzichtig in dit geval. Die pH-meter, tja... Ik heb er al vele jaren geleden eentje in gebruik genomen: misschien dat ik het daarom een goede investering vind. Het is ook interessant om je water voor je plantjes af te zuren natuurlijk.

 

Waarom ik alles zo precies wil doen en dergelijke is gewoon te wijten aan mijn interesse (lees: GEEN kennis) voor chemie. Heb al veel dingen gezien en daarom dat ik deze doe-het-zelf techniek een beetje met argwaan benader. Neem me dat niet kwalijk. Noem mij ouderwets, maar psychedelica zijn serieuze dingen. Net als alle drugs. Voorzichtigheid is geboden, zeker wanneer er chemie mee gemoeid is.

 

Bij dit 'proefje' kan er natuurlijk bitter weinig mis gaan, dat snap ik ook wel. Er zijn psychedellica waar bij de extractie ervan toch echt wel voorzichtigheid geboden is. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

hoeveel gram pure kristallen haal je nu uit 100 gram Mimosa Hostiles ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als je even terugleest kun je precies vinden wat de Topic Starter uit 100 gram heeft gehaald :)

 

Grtz Guesswho?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik wou mijn dmt roken maar die smelt meteen zodra die een beetje warm word met de vaporizer. wat moet ik doen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nou het is gelukt hoor :lol:

heerlijk om zelf freebase DMT te extracten en de kwaliteit was super!!

Had de Mimosa alleen niet helemaal in poeder vorm en het heeft me 2 keuken machines gekost om het fijn te krijgen :lol:

zal de foto's nog uploaden

 

Groet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha tjaa, die poedervorm kun je m beter ook meteen in kopen :rolleyes: purple pink als ik het goed had, was de beste kwaliteit mimosa hostillis.

 

Ikzelf wil het binnekort ook gaan proberen, ergens op internet researchen naar zo puur mogelijke NaOH, Naphta, en purple pink wil ik het liefst. Als je t doet, doe t dan goed zeg ik altijd maar B)

 

Ben benieuwd naar de foto's, en ook jammer dat deze thread beetje rustig is op t moment, blijf dit een leuk onderwerp vinden.

 

Greetz Skillz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oke hier de pix van mijn eerste extractie,

Met 100 gram Mimosa Hostilis haalde ik er 1,3 gram DMT uit wel 3 x het proces herhaald

eerste keer roken was wat minder de dmt was best wel geel en heb uiteindelijk de dmt gewassen met een ammonia oplossing.

 

GroteFoto-D8D8S7S3.jpg

 

GroteFoto-LWNOWYVH.jpg

 

GroteFoto-YKZXDW7U.jpg

 

GroteFoto-QDQT4SNL.jpg

 

GroteFoto-FCHI76P6.jpg

 

GroteFoto-Y64WTDFQ.jpg

 

GroteFoto-DKSVMGUZ.jpg

 

GroteFoto-MLWGIU3D.jpg

 

GroteFoto-MJDJEVFA.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aan iedereen in het bezit van een arizer solo en dmt: try it, werkt perfect! :D

 

Geen hoestreflex, geen verbrande dmt (geen vieze smaak afgezien van de dmt, wat eigenlijk best lekker is puur), extreem efficiënt!

Sandwich de dmt tussen wat wiet (of koningskaars) zodat het niet gaat lopen en laat de vap opwarmen op standje 7 terwijl je af en toe een dampje neemt, dikke wolken dmt komen vanzelf. Bijkomend voordeel is dat het heel makkelijk is om die laatste hit te nemen omdat je niet hoeft te kloten met met een aansteker.

 

Het zal vast ook goed met andere verdampers werken, behalve met de iolite (maar die vind ik zowiezo niet zo'n succes, ook niet voor wiet), maar ik heb goede verhalen gehoord over de vaporgenie (de glazen variant).

 

De indicatielichtjes op de solo krijgen ook een heel vrolijk karakter zodra je gekatapulteerd wordt. :D

 

Oja, als iemand zich afvraagt wat hij met de nafta moet doen zodra het grootste deel van de dmt eruit is gekristalliseerd in de vriezer, als je het verdampt krijg je een gele olie die niet vast wil worden en lastig te hanteren/bewaren is (doch nog wel voor het grootste deel uit dmt bestaat). Maak changa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...