Jump to content

treelover

Members
  • Content Count

    163
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About treelover

  • Rank
    megalomaniac

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Rook je ook tabak? Zoja, koop een (draagbare) verdamper. De echte verslaving onder (Nederlandse) blowers blijft toch gewoon nicotine (icm met de luchtwegverwijdende effecten van THC waardoor je er meer van binnenkrijgt, geen filter helpt daar ook enorm bij). Stop met tabak in je joints roken en je merkt vanzelf dat het toch eigenlijk wel relaxt is om zo af en toe een paar dagen nuchter te zijn. Voor een goede therapeutische (lichte shock-) therapie neem je anderhalf bakje truffels (met een sitter), dan kun je je drijfveren zélf onder ogen zien ipv dat er door een ander vertelt wordt hoe jij je voelt. Maar iig, koop een verdamper, dan gaat er iig minder wiet doorheen omdat je 3 keer zo weinig nodig hebt om de hele dag door stoned te zijn dan met joints, het verdient zich snel terug.
  2. Ik heb geen idee wat voor soort glas het is en hoe het geblazen is, maar dik is het iig wel. Hij staat nu al een tijdje bij een vriend van me die zojuist z'n Evert-verdamper (althans, de fles) gesloopt heeft en deze is dus nog heel. Maar een fles spiritus scheelt al een boel qua schoonmaken, hoef je niet zo te zitten kloten met ragers enzo. De bowl is mogelijk wel ietwat fragie (en groot ), maar de downpipe heeft gewoon een standaard slijpstuk dus het zou gek zijn als er geen vervanging voor te vinden is als die sneuvelt.
  3. Deze bong is moeilijk te verslaan qua prijs: http://azarius.nl/headshop/bongs/glass_bon...ass_percolator/ Bovenste preculator kun je volgooien met glasparels als je wat meer diffusie wilt. Ik heb 'm zelf ook en hij bevalt uitstekend!
  4. Tja, liever zij dan ik zeg ik dan maar. Ik ben niet zo dapper en ik heb helaas maar 1 lichaam. Nou is het zo dat er niet veel psychedelica zijn waarvan er naast de kans op een psychose nog andere schadelijke effecten bekend zijn (misschien MDA, wat bewezen neurotoxisch is), maar er zijn er een aantal die niet zo vergeeflijk zijn bij heroische doseringen als bijvoorbeeld lsd of psilocybine. Je weet het niet.
  5. 30 mg (afgewogen op een weegschaal die voor deze hoeveelheden bedoeld is) is voor mij ruim genoeg, in een vaporizer (arizer solo), zou zelfs iets minder kunnen zijn, want ik zet hem uit zodra ik denk dat ik genoeg heb gehad. Ik doe geen moeite meer met een basepijp, ik heb het nog nooit echt goed werkend gekregen, vooral omdat het best lastig is om verder te verwarmen als je de effecten begint te voelen. Dan ga ik nog liever voor de bong, dmt tussen 2 lagen wiet, of 1 laag as en 1 laag wiet sandwichen, en langzaam zuigend proberen het allerbovenste laagje wiet aan te steken en dan doorhijsen zonder aansteker, alles in 1 hit naar binnen trekken. De eerste keer dat ik een onbekende maar grote hoeveelheid (om 2 uur 'snachts eindelijk alle wasbenzine verdampt, en te haastig om het dan maar te proberen, had het voorheen alleen met een basepijp geprobeerd en ik had werkelijk geen idee wat me te wachten stond, dus niet afgewogen) op deze manier rookte was ik doodsbang, weten dat het met 10 minuten afgelopen zou moeten zijn, maar niet snappen hoe de tijd werkt (of wat tijd is) is lastig. Mooi was het wel! Hoewel overdosering geloof ik niet mogelijk (iig heel lastig) is, is het verstandig om een goede weegschaal aan te schaffen die in milligrammen kan wegen, al is het alleen voor peace of mind.
  6. Zwarte stippen zijn druppeltjes loogwater/plantmateriaal die nog in suspensie hingen toen de nafta en waterlaag gescheiden werden. Blijven goed aan glas hangen dus zijn makkelijk te scheiden door de nafta met opgeloste dmt af te gieten in een ander bakje.
  7. Aan iedereen in het bezit van een arizer solo en dmt: try it, werkt perfect! Geen hoestreflex, geen verbrande dmt (geen vieze smaak afgezien van de dmt, wat eigenlijk best lekker is puur), extreem efficiënt! Sandwich de dmt tussen wat wiet (of koningskaars) zodat het niet gaat lopen en laat de vap opwarmen op standje 7 terwijl je af en toe een dampje neemt, dikke wolken dmt komen vanzelf. Bijkomend voordeel is dat het heel makkelijk is om die laatste hit te nemen omdat je niet hoeft te kloten met met een aansteker. Het zal vast ook goed met andere verdampers werken, behalve met de iolite (maar die vind ik zowiezo niet zo'n succes, ook niet voor wiet), maar ik heb goede verhalen gehoord over de vaporgenie (de glazen variant). De indicatielichtjes op de solo krijgen ook een heel vrolijk karakter zodra je gekatapulteerd wordt. Oja, als iemand zich afvraagt wat hij met de nafta moet doen zodra het grootste deel van de dmt eruit is gekristalliseerd in de vriezer, als je het verdampt krijg je een gele olie die niet vast wil worden en lastig te hanteren/bewaren is (doch nog wel voor het grootste deel uit dmt bestaat). Maak changa!
  8. Van alle 2C'tjes die ik heb geprobeerd (B, P, C, D en E) vond ik 2C-E toch het meeste diepgang hebben, eigenlijk de enige die voor mij écht de moeite waard was, een ervaring waar je wat van opsteekt. Well worth a try als je niet vies bent van een trip > 10 uur. Start vroeg, zorg voor voldoende wiet, muziek en genoeg drinken. Er zijn recentelijk een heleboel nieuwe 2c'tjes op de markt gekomen (NBOMe), waar je beter van af kunt blijven, gezien deze écht compleet nieuw zijn en er in tegenstelling tot de klassieke 2c'tjes van Shulgin (die al zeker 20 a 30 jaar door een redelijk grote groep psychonauten gebruikt worden, 2c-e zag het licht in 1979 bijvoorbeeld, slechts een paar jaar na MDMA) werkelijk NIKS bekend is over de langetermijn effecten van deze stoffen.
  9. Anders ff langs een landweggetje een brievenbus de grond in rammen.
  10. En 1 kilo droog = 1 kilo droog = 10E Je denkt toch niet dat ik ga graven met dit weer. Percentages asaron worden meestal door de fabrikant gegeven, bij olie iig wel. Het mooie van pseudonitrosieten is dat ze niet oplosbaar zijn in (petroleum) ether, waar de olie zelf wel oplosbaar in is. Destilleren zou dus niet essentieel moeten zijn, kan ik wel doen hoor als alles in de soep loopt, maar eerst maar even zo proberen. Napluizen @ Rhodium? Daar hoor je te beginnen, napluizen doe je in de boeken van Bruckner, en hier.
  11. 1kg wortel = minstens 20g olie (met solvent extractie) = minstens 15g asaron = 10E 10ml kalmoesolie (10/80% asaron)= 10E TMA-2 dosis: 20-40mg Het misbruiken van huis-tuin-en-keuken-apparatuur en chemicaliën voor de productie van psychedelica = Priceless Purificatie vd asaron is niet nodig als je de goede olie hebt (80% asaron). Might take a while, denk niet dat ik hier een 1,2,3 kookboekrecept volg en ik ben ook zeker niet van plan er een te gaan maken. Pics kan ik maken, maar niet na de uiteindelijke reductie. Bioassay will be included.
  12. Thanks, heb er blijkbaar destijds overheen gelezen. Abstracts leverden iig niks op wat betreft farmacologische activiteit. Jammer maar helaas. Wel een leuk argument voor de eeuwige discussie of MDMA nu psychedelisch of stimulerend is, amfetamine naar meth is een enorm verschil in potentie, MDA naar MDMA doet weinig wat betreft potentie en TMA-2 naar n-methyl-TMA-2 keldert de potentie met minstens zesvoud (wil niet zeggen dat het inactief is, maar iig niet de moeite waard). Zo zou je kunnen redeneren dat MDMA op het randje zit tussen stimulerend en psychedelisch. Als je bekijkt wat de meest voorkomende metaboliet is van asaron: 2,4,5-trimethoxykaneelzuur, zul je zien dat 70mg een beetje aan de lage kant is (dosis TMA-2: 20-40 mg) als je hoopt op een effect. Maargoed, ik ben niet bereid zoveel asaron in te nemen.
  13. Lijkt me geen aangename trip, maar ik heb een gelijkaardige ervaring gehad op morning glory (dag lang ziek, niks psychedelisch aan), terwijl andere mensen de meest spectaculaire ervaringen beschrijven. Ik denk dat het simpelweg erop aankomt hoeveel toxische shit je lichamelijk kan handlen om genoeg actieve stof in je systeem te krijgen, dus een ijzeren maag is een voordeel gok ik. Verder kan een zware bodyload en misselijkheid een hoop aandacht trekken waardoor je geen objectief beeld van de trip zult hebben. Dat wilde ik weten. Ik hoef niks te bewijzen, daarvoor zit ik niet op een forum. Inmiddels zelf wat kalmoeswortel gekauwd, geen fijne smaak, soort van heet, merkte wel enige stimulatie maar zelfs in deze dosis vind ik het (kalmoeswortel as is) het niet echt waard tegenover de maagklachten. Ik ben trouwens heel benieuwd naar de werking van N-gemethyleerd TMA-2 (TMMA-2?) tegenover TMA-2, als deze hetzelfde is als MDMA tegenover MDA zou dit een empathogene twist aan de ervaring kunnen geven. N-methylatie kan óf worden gedaan tijdens de reductie van de nitropropeen met nitromethaan wat in situ methylamine vormt door het Al/Hg, of achteraf met formaldehyde en Al/Hg. Of misschien kunnen de 2,5-methoxygroepen van TMA-2 analoog aan 2C-B naar 2C-B fly omgezet worden tot dihydro-difuraan-groepen (TMA-2-FLY of zelfs TMA-2-dragonfly als je de benaming van David E. Nichols gebruikt). Allemaal variaties die de potentie mogelijk verhogen, en dus de kans op nare bijwerkingen verkleinen (je hoeft minder shit je lichaam in te krijgen voor hetzelfde effect). Allemaal nog nooit onderzocht. PS: Ook lijst 1 heeft gaatjes, in NL kun je ongestraft tot 1gr harddrugs bezitten zonder angst voor vervolging. Dit mag dus ook 1gr LSD of iets in die regionen van potentie zijn, zolang het maar als poeder gevonden wordt.
  14. BULL SHIT http://www.erowid.org/chemicals/lsd/lsd_pharmacology1.shtml En zelf al zouden er een paar mics opgeslagen worden is dit niet genoeg om spontaan van te trippen. Flashback zou ik meer zoeken richting PTSD, je maakt iets indrukwekkends (traumatisch) mee, en wanneer je in het dagelijks leven een associatie wekt met die ervaring kunnen er visuals terugkomen.
  15. Ik zit hier nu met 2 flessen gesneden-kalmoeswortel-in-methanol (kalmoeswortel van 2 verschillende merken, smartshop en reformwinkel), maar ik ben nog steeds een beetje huiverig om alles in te dampen voor gebruik. Niet dat ik bang ben voor methanol (dat dampt er echt wel uit bij een uurtje op 100 C), maar ik ben er nog niet helemaal over uit over hoe ik het ga gebruiken. Ik zou de overgebleven kalmoesolie kunnen innemen, wat volgens Shulgin in het lichaam zou leiden tot het omzetten van de asaron tot TMA-2 ,analoog aan de manier waarop safrol en myristicine (nootmuskaat) omgezet worden tot MDA en MMDA. Probleem is: sommige metabolieten van asaron zijn carcinogeen (niet extreem, maar je wil er niet teveel van binnenkrijgen) net als die van safrol. Nu weet ik hoe de synthetische weg naar TMA-2 leidt. Ten eerste moet men de asaron omzetten in het corresponderende asaron-pseudonitrosiet, gevolgd door hydrolyse tot het corresponderende fenyl-2-nitropropeen, waarna een Al/Hg reductie volgt op de nitrogroep, om daar een amine van te maken (TMA-2 in PIHKAL). Hierdoor is de metabolische weg naar TMA-2 (en de carcinogene asaron-metabolieten) in zijn geheel te vermijden. Nu mijn vraag: Is er hier iemand met ervaring met TMA-2, het is namelijk een tijdje in Nederlandse smartshops te koop geweest (net als 2C-B ). Ik zou graag willen weten hoe het zich verhoudt tot kalmoeswortel/olie. Kijken of het de moeite waard is.
×
×
  • Create New...