Jump to content

guesswho?

Full member
 • Content Count

  8,522
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Positief

About guesswho?

 • Rank
  MEETING DIE-HARD en ouwe bong tokert

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  The far east

Recent Profile Visitors

2,192 profile views
 1. Ben er wel maar je ziet me niet... En met de spannabis 2013 nog geen vrij? Grtz Guesswho?
 2. Ooit wel eens een kilo vlees per persoon weg gegeten zODd? Dat is mogelijk met wietboter in het recept ook al ben je met 9 man en ligt er 10 kg vlees Maar je bent eigen baas en je gooit zoveel boter in je pannetje als je zelf wilt he! Grtz Guesswho?
 3. Super geregeld zo mensen , WF op en top @ iedereen Ik ga ook voor sneeuw anders zet ik een sneeuwkanon in! Langzaam gaan we naar meer als 10 slapers , gelukkig kan ik meer als 15 slapers herbergen. De vrouw(en) in ons midden hun eigen slaapkamer natuurlijk Grtz Guesswho?
 4. iid niets persoonlijks maar een duw in de juiste richting Grtz Guesswho?
 5. Ik sluit me bij fritzl aan. Nette nacht waardes trouwens! Ik zit in een gesloten systeem snel aan de 80% nachts Grtz Guesswho?
 6. ligt aan jou , hier doen ze het prima.Whaaa ph dat valt jou weer zo snel op! Grtz Guesswho?
 7. Met 17 berichten en nog geen twee weken lid wordt dat moeilijk. Wel hebben we elk jaar een grote meeting in Rotterdam en daar is iedereen welkom Grtz Guesswho?
 8. Dat moet vast goed komen Zonder iemand van de lijst aan te wijzen kan ik je vertellen dat er limbo's komen Grtz Guesswho?
 9. zal ik de brandweer vast bellen? Grtz Guesswho? EDIT niet voor je kookkunsten maar ik neem aan dat je in brand staat na het regeerakkoord
 10. belachelijk id kaart + uittreksel van de Gemeentelijke Basisadministratie.. Legaal maken is de oplossing! "Het gehalte werkzame stoffen in softdrugs wordt aan een maximum gebonden." Argggg neej toch, ze leren het nog niet he. een "zware"joint rook ik niet ineens op , net als een glas sterke drank om de slechte vergelijking met alcohol maar eens te maken Grtz Guesswho?
 11. Midden nederland in de bossen of oost nederland als je van wat meer landelijk landschap houd. Maar ik je eigen omgeving kun je met meerdere spots goed resultaat boeken. Zelf in Rotterdam doen ze aan guerrilla... tip 2 carpe direct als vriend toevoegen Grtz Guesswho?
 12. ach jeweetzeluf Nu de oppositie Grtz Guesswho?
 13. Erger nog , ik had ze ook bijna aangepakt en dat terwijl ik nog zo met mezelf had afgepraat geen tabak te roken Zag er wreed uit Grtz Guesswho?
×
×
 • Create New...