Jump to content

WinterWolf

Full member
 • Content Count

  422
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About WinterWolf

 • Rank
  Volwaardig lid
 • Birthday 11/08/1988

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Omdat ik enkele jaren terug een cake gebakken had waarmee je achterzijde van de maan mocht genieten en dit jaar opnieuw aan de kook ben gegaan heb ik toch enkele vraagjes. - Als men zegt; 250 gram knipafval en 250 gram boter. Gaat het hier dan over nat of gedroogd knipafval? Als je nat knipafval droogt dan verlies je ongeveer 85% van het gewicht en zou dit dus zeggen dat je er veel meer moet in doen. - Als je bij de cake 250 gram boter zou doen, hoeveel vervang je dan door wietboter? 100 Gram lijkt me voldoende of is dit al een brug te ver? - Is het mogelijk om wietboter te maken met knipafval die al een weekje in de diepvries zit? Ik weet dat het zo makkelijker gaat om hasj te maken, maar gaat de THC door het bevriezen zich ook beter gaan binden aan een vetstof?
 2. Goede namiddag tuiniers, Heb enkele automazar artikelen van Dutch Passion in volle grond onder de zon staan. Zijn leuke dingen van 1,50m+ geworden. Had dat niet verwacht van dit autoflowertje. Nu, allemaal heel leuk maar er begint zich een probleempje te tonen. Denk dat de plantjes nog een 2-tal weken te gaan hebben dus vrees dat er niet zo heel veel meer aan te doen is. pH water is 5,6. Ik geef ze per dag elk 1liter water + 4ml canna flores + 2ml PK 13/14. Half litertje 's morgens en de rest 's avonds. Mengsel giet ik via een pot die in de grond naast de wortel staat ingegraven. Nu, de laatste dagen wel wat zwak weer gehad (veel regen) dus heb ik enkele dagen niets gegeven. Zoals gezegd denk ik niet dat er nog veel aan te doen valt, zal ze gewoon laten uitbloeien want binnenkort ga ik toch spoelen. Toch even benieuwd wat de experts zouden zeggen. Ik denk tekort aan Zn of S.... Probleem doet zich enkel voor bij 2 planten die naast elkaar staan. De rest ziet er gezond uit, dus misschien toch gewoon een tekort in de bodem op die plaats? Gegroet!
 3. Hoi beste luitjes, Heb een klein vraagje met het gebruik van bamboe als ondersteuning. Even korte inleiding. Enkele weken geleden werden er enkele Automazar DutchPassion zaadjes ontkiemd, staan nu al een tijdje netjes in volle grond. Doen het goed, enkel wat gaatjes in enkele blaadjes door een ongediertje. Zonde, maar dat probleem weet ik wel op te lossen. Plantjes staan mooi rechtop en zijn stevig, maar uit ervaring weet ik dat er in de zomer wel eens een hevige storm kan opsteken en als er dan een dikke top aan hangt... wel hoge bomen vangen veel wind. Dus heb er nu wat bamboe tegen gezet en opgebonden zodat ze wat ondersteuning krijgen. Mijn vraag is in hoeverre dit de groei en bloei van de plant gaat beïnvloeden. Kan het zijn dat de plant langs de zijde van de bamboe geen top gaat ontwikkelen omdat ze "geen plaats" heeft zeg maar? Of komt dit allemaal goed. Weet wel dat het slimmer is om de bamboe er van in het begin bij te zetten om de wortels niet te verstoren maar zo is het nu eenmaal. Groetjes,
 4. Slakkenkorrels zullen geen effect hebben op de groei / grond van uw plantjes hoor. Maar jij bent wel erg gul geweest. Ze zijn wel gevaarlijk voor vogels en bijvoorbeeld egels. Hangt wel af van welke soort. Moest ik u zijn zou ik toch zeker 3/4 van die korrels weg halen. Verder staan ze ook wel erg nat. Is nergens voor nodig, maar als ze buiten staan dan snap ik wel hoe het komt. Veel succes verder!
 5. Hooo daar. Eerst een jaartje / half jaartje laten drogen en laten inwerken in de grond. Bestaat genoeg leesmateriaal over. Vers kippenmest is veel te straf! Je kunt ze nu misschien wat wortelstimulator geven. Kan ook aan de hand van aspirine. Zou nog een weekje wachten met groeivoeding en dan de dosis geleidelijk aan verhogen. Steeltjes zien er overigens erg tenger uit. Die zullen echt sterker moeten worden om buiten te overleven. Als ze terug binnen te komen staan misschien ze een constante lichte bries geven met een computerventilator of dergelijke, zodat ze wat spieren kweken!
 6. Ik weet dat een autoflower klein blijft, automatisch in bloei gaat, je die ook niet kan toppen en ze ook niet lang genoeg groeien om zoiets te doen. Mijn vraag is of ik er voordeel mee doe om een gaas erboven te spannen en bijvoorbeeld een viertal plantjes door het gaas ga leiden zodat de kleinere topjes wat meer zonlicht krijgen? Een echte scrog zal het niet zijn. Kwaad zal het zeker niet kunnen. Zal het gewoon eens proberen. Hartelijk bedankt voor de replies!
 7. Hoi, Zou straks wat autoflowers buiten willen plaatsen en heb even een klein vraagje. Heb al enkele kweekjes achter de rug, maar heb nog geen ervaring met de screen of green kweektechniek. Youtube heeft me al heel wat geholpen, maar de growguide hier is nog altijd stuk. Vroeg me dus af of SCROG buiten met autoflowers voor mij een interessante oplossing is? Bij de meeste SCROG-videos zie ik geen autoflowers... Tot hoors!
 8. Zou ze zoals hierboven gezegd gewoon af halen hoor. Zie dat ze ook al wat gestrekt zijn dus ze kunnen wel alle licht gebruiken. Zou ze inderdaad ook een beetje ingraven.
 9. Ah, misschien traag maar je hebt toch al een goeie voorsprong! Mooi op tijd begonnen en met dit weer gaan ze wel hard gaan!
 10. Waarom bij de ééne een gesloten omgeving en de andere twee dop eraf? Wil de boel natuurlijk niet afbreken maar ik denk dat je vergeet dat autoflowertjes liever niet overgepot worden? Die van u gaan het twee keer moeten ondergaan... Liever onmiddellijk op hun bestemming! Allemaal kostbare tijd om aan te passen en da's tijd die je niet hebt bij een auto...
 11. Sjongejonge. Mooi werk, maar het is inderdaad hele klus. Uiteindelijk is het allemaal wel de moeite waard! Ik begon ook wat schade te krijgen door takken die constant lopen te schuren tegen die bamboe. De plaatsen waar schade te zien was daar wikkelde ik de bamboe over dat stukje een paar keer in bubblewrap; die spoot ik dan donkergroen met een spuitbus zodat de boel niet van ver te zien was. Zo kan je de schade altijd inperken, moet je er wel op tijd voor bij zijn natuurlijk.
 12. Goed om te weten. Bedankt. Die van u zien er ook wel heel goed uit. Hoe hoog zijn die nu ongeveer? Mag gerust eens een fotootje sturen in PM! Ben benieuwd!
 13. Lieve vrienden, Heb buiten enkele autoflowertjes staan. Meer bepaald Frosty Bud van Azarius. Ben er erg tevreden over en momenteel nog geen problemen gehad. Bij het wateren vandaag viel er me wel iets op, de middenste bladeren van de dames vertonen paarse verkleuringen. Kan volgens mij wijzen op een tekort van N, maar dit zou helemaal niet mogen zijn want de gebruikte grond zit vol mineralen (lavameel, wat kippemest,...) verder krijgen de plantjes Canna Flores en nu ben ik begonnen met het toevoegen van een kleine hoeveelheid PK 13/14 aan hun dieet. Doe ik hier iets verkeerd? Zou niet graag hebben dat ook de andere plantjes dit probleem beginnen te vertonen. Misschien heeft die eene plant een handicap en heeft hij moeite om een bepaalde stof op te nemen? Stress zou het in elk geval niet mogen zijn. Foto werd genomen met slechte camera, in het echt is het allemaal iets donkerder van kleur.
×
×
 • Create New...