Jump to content

huisrot

Members
  • Content Count

    190
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by huisrot

  1. ga eerst maar wiet leren roken, voordat je zulke vragen stelt..
  2. zal zeker en vast lekker veel stikstof in zitten, hihi
  3. test het zou ik zeggen.. of laat het analyseren. '2 emmertjes water halen.. 2 emmertjes pompen'
  4. De burgermeester van Den Helder is ook niet fris en Arie zat op de radio alleen maar mooi te wezen samen met Thijs, de giraffe! Laten we Andries knevelen?
  5. waar vind ik goede info over NPK verhoudingen, wanneer de plant welke behoefte heeft? beetje biologie.. en niet specifiek wietgerelateerd.
  6. zorg voor afwatering, want ze verdrinken, wanneer het giet, in die friese zeeklei! zakje potgrond op de schouder, opensnijden en plantjes erin..
  7. Netjes! Ik ga voor wortel van de totaal opbrengst in het kwadraat.. POWERRR PLANT
  8. Ga je een particuliere opleiding volgen? Voor de www.SAE.nl wil ik ook wel 'n kamer inrichten.. hihi.
  9. wat nou kredietcrisis.. in slechte tijden staan de echte ondernemers op! *duim omhoog en hou je rug, negert.
  10. Ik rook al een jaar RAW.. te lekker, maar bijna nergens te krijgen. Wat is het nut van ongebleekte tip? Tippie kauwen is zo 1996.
  11. Je had je schoolboeken niet weg moeten gooien!
  12. staan ze niet met hun voetjes in een bad, andersgezegd.. teveel water?
  13. 2cm afschot per meter.. kleikorrels op de bodem en ergens een afvoertje/kraantje maken voor in de aardebak.. ;-)
  14. Wat wel een nadeel van de donkere kamer is, is dat wat vale timo zegt.. vouwtjes in het doek doet de verf loslaten, waardoor je n sterrenhemel krijgt ipv een geheel donkere tent.. heb ook veel kleine lichtvlekjes, wat me stoort. Weet wel dat dit niet gebeurd bij een silverbox maylar, dit doek is vele male steviger/stugger/sterker.. en is een soort kruising tussen homebox en darkroom. In beide gevallen zijn de naden ook niet geheel lichtdicht, weet niet of dit bij een homebox wel het geval is. Darkroom + 5 x 160mm gaten. + 1 grote ingang en 2 aan de zijkant, ritsbaar. + betere ophanging voor filter. - naden lekken licht. - verf laat los aan buitenkant, waardoor licht lekt. - doek is dun. - stokken kunnen roesten. Silverbox 'Maylar' + goedkoop. + stevig doek. + meer maten verkrijgbaar. - 3 x 160mm gaten zonder trekkoortje. - lekbak verdacht qua weekmakers, niet gebruiken. - naden lekken licht. mijn humbele opinie..
  15. Esje.. je leeft nog, begon me al zorgen te maken. Ik ben trots op de kleine meid! Liefs.
  16. de keeper van het franse nationale 11-tal is n keer gepakt voor het roken van weed.. slaapkop! duursport gaat prima, inspannend sporten niet.. bij mij.
×
×
  • Create New...