Jump to content

wiedewiet

Members
 • Content Count

  222
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About wiedewiet

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. @ Storpie, ik ben inderdaad pas vanaf september 2008 lid. Daarvoor heb ik één kweekje gehad een jaar of 15 geleden, kon alles zo in de vuilnisbak gooien van de rot, was helemaal niks. Vorig jaar had ik wel weer zin om wat te proberen en toen ben ik op het forum gegaan om een heleboel te leren. Dus ik ben in korte tijd gepakt ja, maar ik denk dat het niks met dit forum te maken heeft. De politiemeneer zei dat er een melding geweest was op het bureau in *** , dat ik een hennepkwekerij had. Ik denk dat het niks met dit forum te maken heeft dat ik gepakt ben. Ik had zelf mn klep moeten houwen..en een afzuiger moeten aanschaffen. Is het voor Deffy niet veel beter als zijn info wat in dit topic staat verwijderd wordt ? groet, Wiedewiet.
 2. Ziet er goed uit toch ? Let wel een beetje op je watergift, met zo'n grote pot geef je al gauw teveel. De wortels moeten werken om water te vinden. Groet, Wiedewiet.
 3. Eh, nee, dat zeg ik liever niet, sorry..
 4. Ik heb geen straf gekregen, geen boete, geen vervolging. Heb ze toen ze aan de deur stonden meteen binnen gelaten en ze laten zien waar ze stonden. Volgens meneer agent was er een melding gekomen dat ik een hennepkwekerij had. Ze waren al in mijn schuur wezen kijken ! Waar niks stond overigens. Volgens meneer agent kreeg ik geen boete omdat ik vrijwillig afstand gedaan had. Ik zou er niks meer van horen. Groet, Wiedeiet.
 5. Onwijs k*t Deffy om politie aan de deur gehad te hebben. Ik heb ze ook aan de deur gehad en ik had de planten in huis. Dus plantjes weg (19 stuks) , twee lampen weg, relais weg, alles werd zo in een aanhanger gesmeten, gloednieuw spul allemaal. Wat ik niet begrijp bij jou : Je zegt dat je via het wietforum gepakt bent, maar je schrijft evenzogoed dat je ergens een hok hebt. Dat ga je dan toch niet meer op het forum zetten ? Ik kan me niet voorstellen dat je daarmee weg komt áls de politie je gepakt heeft via het forum. Dan wil justitie graag weten waar je je hok hebt. Met :"dat zeg ik lekker niet" kom je dan ook niet meer weg. Al met al zwaar rot en ik kan me voorstellen hoe je je voelt man. Pas op he. Ik weet niet hoeveel planten je hebt en hoeveel lampen maar als het even kan zou ik de boel opruimen. Want als ze je hok nu vinden dan ben je echt de lul. Sterkte met alles, groet, Wiedewiet.
 6. Ert, ik hoef geen medelijden , dat is nou net waar ik niet op zit te wachten. Medeleven, dat voelt fijn, en dat heb ik hier wel gekregen, daar ben ik blij mee. En met de tips over leuke planten die interessant en legaal zijn om te kweken, daar ben ik ook blij mee. Het aanbieden van materiaal om weer te starten, dat is helemaal top. Maar het valt allemaal onder reacties uitlokken en medelijden wekken begrijp ik ? Groet, Wiedewiet. Edit : jij kan het raar vinden dat ik een topje wiet in die urn wil stoppen (nogmaals, het is niet de grote urn maar meer een symbolisch iets, en ik kan daar bij stoppen wat ik wil, kan het ook uitstrooien), maar voor mij voelt het goed als ik dat doe.
 7. Plantkas, die eucalypthusplanten worden wel giga bomen zeg, kan je iets meer vertellen over de kweek ervan, of een link geven waar ik daar meer over kan lezen ? Aan wie verkoop je de planten uiteindelijk ? Tuincentra ofzo ? Ert : tuurlijk is het mn eigen stomme schuld, ik zeg ook nergens dat dat niet zo is. In de serre kweken vond ik juist geen optie meer omdat ze dan helemaal in het zicht staan voor iedereen die langskomt. En de buren kijken zo bij mij de serre in vanuit hun dakkapel. Dat ik stom geweest ben om geen afzuiging te hebben, daar was ik zelf ook allang achter. Ik rook ze zelf niet maar het ruikt toch anders in huis nu ze weg zijn En over die urn ben ik bloedserieus. Zo'n mini-urn is meer een symbolisch iets, gaat maar een heel klein gedeelte van de as in. Ik weet dat daar vaak dingen bij ingestopt worden, sieraden of een foto. Ik doe daar dus een topje wiet bij in, zie er geen kwaad in. Waarom zit ik dit trouwens uit te leggen ?? @Redjee, de as kan ook uitgestrooid worden , dus hij moet toch open kunnen ?
 8. @ Suffie, het folie werd niet eens wárm.
 9. @Suffie, ja 1000 watt boven een logeerbed. Matras was eraf, vijverfolie erop en potten erop. Wat is daar gek aan ?
 10. Wietvriend, energie gaat nooit verloren, daar ben ik ook van overtuigd ! Ik krijg een klein urntje met een restje as van mijn moeder, dat heeft mijn pa voor me geregeld. Die krijg ik wel open. Dan gaat daar een topje wiet in (effe kopen want ik heb niks meer) en dan gaat ie weer dicht. Het heeft haar leven zeker met een half jaar verlengd omdat ze zo geen pijn had.
 11. Ik denk niet dat ik een boete krijg of vervolgd word, want dat is me letterlijk gezegd door de agent die duidelijk de leiding had. Dat was degene die aanbelde en ook de laatste die de deur uit ging. Hij zei : je krijgt geen boete en je wordt ook niet vervolgd, je hebt vrijwillig afstand gedaan. Zou hij liegen of geen bevoegdheid hebben die toezegging te doen ? Ik hoop het niet ! En als ik wel voor moet komen of een boete krijg, nou vette pech dan. Ik wist dat ik een risico liep en die heb ik bewust genomen. Het heeft mijn ma geholpen tegen het hoesten en de pijn, en dat zou ik in een rechtbank ook precies zo zeggen. Vorig jaar had ik mijn eerste teeltje, gewoon buiten en later in de serre en ik heb daar heel fijn een afnemer voor gevonden en dat kwam mooi uit want er moesten twee honden geopereerd worden. Deze teelt onder lampen is puur voor mijn ma geweest en ik zou het zo weer doen als ze het nodig zou hebben. Even wat anders : ik hoorde vandaag van een vriend dat een gezamelijke kennis op dezelfde dag opgerold is. Ik wist niet eens dat hij planten had. Maar hij weigerde toegang tot zijn huis en ze hebben mooi wel huiszoeking gedaan. En een paar wapens gevonden die niet mogen. Hij moet naar de rechter. Bij mij hebben ze helemaal geen huiszoeking gedaan. Ze hebben niet eens boven gekeken. Ik moet er niet aan denken dat ze met een huiszoekingsbevel je hele huis om keren, lijkt me verschrikkelijk. Net of er inbrekers in je huis lopen te rauzen en je kan machteloos toekijken. Nee , ik ben blij dat ik meteen meegewerkt heb, scheelt me een hoop gezeik.
 12. Jemig wat lief, zou dr bijna van gaan janken, pfff Ga maar es even aan het werk, ff laten bezinken.
 13. @Hijsfijn : wat onwijs gaaf dat je een lamp voor me over hebt !!! Maar ik durf het nu echt niet aan om weer wiet te zetten, helaas. Wel ben ik op internet aan het speuren naar info over zo'n artemisteelt, dus als je het goed vindt hou ik je aanbod in m'n hoofd voor als ik dat ga proberen ! En je hebt gelijk hoor, ik heb zeker steken laten vallen, en niet zo weinig ook. Wat al eerder gezegd is : geen afzuiging, dat was niet handig nee. Ik was er niet aan toegekomen simpel gezegd. Zelf ruik je het niet meer he. Tja, en buren....we spreken ze nooit, hooguit "hallo" als ik er een buiten zie. Misschien kan ik je blij maken met wat zaad wat ik nog heb van vorig jaar zomer ? Van dat zaad (santa maria) had ik de planten. Van de 30 zaailingen waren er 10 mannetjes en 1 herma. Als je wat zaad wilt hebben, pb me maar, dan stuur ik het zo op. Groet, Wiedewiet.
×
×
 • Create New...