Jump to content

white widow

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About white widow

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 09/16/1975

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Profile Information

  • Gender
    Female

Recent Profile Visitors

442 profile views
  1. heb je gezien tot wanneer ze gesloten waren?
  2. white widow

    Scroggen

    Hallo allemaal, ik ben onlangs begonnen met een nieuwe start. Nu ben ik bezig met het scroggen ik heb 2 monster van eva seeds en heb 3 sour jack en 1 northern light. Nu de ene monster heeft al een plek ingenomen van 30 op 30 maar de rest is nog maar juist aan het net. Is het mogelijk voor goede opbrengst nu al op 12 uur te zetten of nog laten groeien tot gans mijn net vol is en dan pas op 12 uur. Mijn net is 1,2m.
  3. Hey Anti, ik gok op 387 gram. En krijgt de winnaar dan een staaltje van dat lekker wietje.
  4. Hey, ik heb dit onlangs ook gehad en bij mij lag het aan ongedierte: spint. Dit kan je gerust eens nakijken of je op de onderkant van je bladeren geen kleine bruin achtige beestjes ziet zitten. Greetz
  5. El Negrow, is dit niet moeilijker voor u net vol te krijgen? Het is de eerste keer dat ik ga scroggen, ik hoop dat het goed meevalt. Greetz
  6. Ok zeer bedankt citroax, ik hoop dat ik het net ook goed vol krijg. Volgende keer ga ik voor santa maria. Ken jij de manier van je scrog net niet recht te hangen maar eerder door gebogen?
  7. Ok bedankt voor de reactie. Voor de moment zitten er 9 northern light in en 2 sour en jack hopelijk zijn deze ook 2 vrouwtjes want dit is een soortje dat ik nog niet gerookt heb. De plantjes hebben 2 weekjes voor gegroeid in mijn kastje met de spaarlamp erboven. En staan nu van gisteren in de tent, normaal gezien ga ik twee weken voor groeien en dan op 12uur licht. Als ik op die tijd mijn net vol krijg is dat geen probleem, zoniet zal ik wat langer laten voor groeien. En effe over dat toppen, als je de plant topt moet je ze 2 tot 3 keer toppen is dit direct op dezelfde dag of moeten er een paar dagen tussen zijn?
  8. hoeveel northern light heb jij staan ik 9 maar zit met een tent van 1,2m daarmee zou ik toch graag scroggen voor de opbrengst wat naar boven te brengen
  9. hey, aangezien de vorige ronde erop zit begin ik nu met een nieuwe ronde. De northern light van royal queen seeds, nu zou ik graag toch eens scroggen maar weet niet zo goed of dit soortje daar goed voor is? En vanaf welke hoogte moet je het net hangen?
  10. hallo beste mensen, mijn plantjes zijn normaal klaar voor geoogst te worden. Het is white widow en ze staan nu 60 dagen in bloei. Dus laat ons zeggen toch klaar voor te snoeien, maar nu ging ik gisteren eens gaan kijken en over en door de toppen heen beginnen ze bijna allemaal terug opnieuw te bloeien. De tweede bloei duurt maar ongeveer 10 dagen, dat heb ik toch gehoord. Is dit de moeite om te wachten met oogsten?
  11. het probleem is opgelost. De temperatuur is met de lampen uit 19 a 20 graden met de lampen aan 26 a 27 graden. Maar wat ik nu merk is dat mijn plantjes in week 8 a 9 zitten dus bijna zo goed als klaar maar ze beginnen weer volop gaan. Ze brengen kweet nie hoeveel witte haren weer aan, zitten ze hiermee in hun tweede bloei miss?
  12. Ja ik weet het. Het is de eerste kweek en ben echt van alles aant bij leren. Ik heb er een product op gedaan van in de aveve het noemt: axoris quickspray is tegen spint. Moet ik nog iets doen met de kamer omwille van die spint?
  13. Is dit nog weg te krijgen? Gisteren er een product of gedaan maar voor de moment geen verandering. Ik hoop dat ik ze niet ga moeten weg gooien.
  14. Het is duidelijk mensen het gaat hier om spint en geen meeldauw. Ik ben gisteren naar de aveve geweest en heb me daar iets gekocht tegen spintmijten daarmee zal het toch wel lukken of gaat dit mijn hele kweek verprutsen mijn plantjes zijn nog aan het voorgroeien in een ander kast tot wanneer ik binnen een week oogst en dan gaan de spijtig genoeg iets wat ziekere northern light in de tent en zien wat het geeft.
  15. ik zit met ongedierte denk ik maar weet niet goed de welke als ik naar mijn plantjes kijk is het precies of er een spin aanwezig is maar er is nooit niks te vinden enkel van die kleine beestjes kan iemand mij verder helpen
×
×
  • Create New...