Jump to content

hijsfijn

Full member
 • Content Count

  524
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About hijsfijn

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Idd, in Hamburg heb je bong shops en nog meer. Ook psychische dingetjes winkels. In Berlijn mag je 15 gram op zak hebben, en in het Zuiden helemaal niks. Zou het er niet op wagen, alhoewel ik mijzelf ook betrap op de gedachte als ik door DE knal en al die verlaten schuren etc zie. Zonde van de ruimte. Maar niet doen is het beste denk ik.
 2. Owjee, daar krijg je trek van zeg. Ziet er goed uit heren!! Burger van 2 kilo, wat zul je een lekkere volgende morgen hebben gehad. :lol:
 3. :lol: Zag het filmpje gister in de dumpert van GS. Erg leuk deze!!
 4. Download hier de regeerakkoorden: http://www.kabinetsformatie2010.nl/Actueel...d_gepresenteerd In het "Vrijheid en verantwoordelijkheid concept regeerakkoord VVD-CDA 30 September 2010" staat de volgende text: Overlast en criminaliteit die verband houden met prostitutie en de handel in verdovende middelen worden teruggedrongen. • Coffeeshops worden besloten clubs die alleen voor meerderjarige inwoners van Nederland toegankelijk zijn op vertoon van een clubpas. • Er komt een afstand van tenminste 350 meter tussen scholen en coffeeshops. • De minister verscherpt het landelijk beleid en ziet erop toe dat gemeenten het afstandscriterium en de overige relevante delen van het landelijk beleid in hun vergunningen handhaven. • Het kabinet komt met voorstellen zwaardere straffen te stellen op de (voorbereiding van) in- en uitvoer, teelt en (georganiseerde) handel van drugs en tot aanpassing van het onderscheid tussen harddrugs en softdrugs. Even voor al jullie die dit ook interessant vinden. Is dit nu een goede zaak, of gaat er via je bankpas een controle op je plaatsvinden eventueel? Je kan het zo gek niet meer bedenken tegenwoordig.
 5. Hmmmm, nog niet eens een bel afspraak kunnen regelen? Of mag je je nu eindelijk geen vrijgezel meer noemen?
 6. Is Kees nu een keer op stap geweest naar aanleiding van dit topic?
 7. @PH Ik absoluut niet, geen denken aan zelfs. Liever een partij voor iedereen, zodat we normaal tegen elkaar blijven doen.
 8. Listerine zou werken, tip heb ik aan Wernard gegeven, en hij heeft het uitgewerkt volgens mij. Het beste kunnen we dit soort zaken niet in het openbaar bespreken, maar aan de andere kant is het wel noodzakelijk om dit te delen. Tja, emigratie is een zeer goede straks. Heb toch geen behoefte om dit land meer op te bouwen qua economie, dit land wil mij als mens toch niet meer. Gevolgd worden van wieg tot de dood. Edit: Onze generatie heeft echt zijn eigen politiek nodig. We zitten behoorlijk onder het juk van zeer oude zienswijzen en mastodonten uit een onderdrukkend tijdperk. Nee ik geloof niet, wil graag harder rijden, gewoon mijn joint kunnen roken, wil graag geld overhouden als ik werk, europa is mij veel te duur, en ga zo maar door. Huidige politiek zal moeten verdwijnen willen we weer een normaal leven kunnen lijden. Wat een verschil he, dit land met 10 jaar terug.......... Daaaaag vrijheden!
 9. Juist mee klaarkomen man, hoe meer hoe beter. Nog nooit mijn kwakkie binnen kunnen houden. Ook niet na een ons of wat. Zou zeggen, ruk er een keer goed aan, en ervaar het!
 10. Ziet er lekker uit hoor. Die early girl ga ik volgend jaar ook maar weer eens doen. Heerlijk fruitig wietje is dat. Succes verder, en nog hopen op een paar mooie dagen he.
 11. Fucking pedofielen en ander gespuis kan overal wonen. Sterker nog, die worden gewoon door de gemeente bij je in de buurt gekwakt. Niet in de wijken waar de ambtenaren zelf wonen uiteraard. Geen plantjes hoor..................verlies je gewoon je huis mee. Hoe gekker kan het nog. pffff
 12. Ziet er niet al te mooi uit. Meestal zijn het alleen de kleine blaadjes die je hebt afgeknipt tijdens het knippen. Groot blad kan ook wel, voel en kijk goed of er wat THC opzit, zit er wat op dan kun je er wat mee. Beste is het kleinere blad wat lekker vol zit met THC. Groot blad verpoederd ook en dat vindt je terug in je shake. Hopelijk kun je hier wat mee. Succes!
 13. Wauw. Wat een ongelooflijk lekker sloeries heb je daar. Mooie spot en dito planten pik. Top!
 14. @Bacardiboy. Okido, dat had je even in je openingspost moeten zetten eigenlijk. Effin, hoop maar op een goede afloop zo. Succes ermee!
 15. @Bacardiboy Snel de boel schilderen en in een goede staat brengen. Dus ook gaatjes ff vullen en desnoods een nieuw stukkie laminaat. Dan heb je NOOIT een plantage gehad. Over die agent, gedachtespinsel van mij is dat dat ook een roker is. Waarom heeft hij zijn meerdere anders niet direct ingelicht? Hij gaat hier zijn eed voorbij als een BOA. (Buitensporig Opsporing Ambtenaar). Bij het aantreffen van "misdaad" zou hij volgens protocol het moeten melden. Dus zorgen dat de boel er netjes uitziet als hij er weer is, en voor de rest van de instanties heb je NOOIT een plantage gehad. Geen slapende honden wakker maken!!! Succes, en post nog even als de betreffende (best relaxed) agent weer langs is geweest.
×
×
 • Create New...