Jump to content

THC_Slet

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by THC_Slet

  1. ziet er zeker goed uit...mooie volle toppen nogh 2 weekjes te gaan of niet.
  2. mooi getopt,maarh is t altijd zo dat als je topt je meer grammetjes krijgt..?
  3. Jow k had een vraag,namelijk of sex hebben terwijl je tript leuk kan zijn..? Gaat het goed samen als je en tript en vrijt met je partner..?
  4. dat is zo'n beetje bij alle soorten het geval ,btw je kunt beter 400 watt gaan halen voor de volgende kweek ...hoe meer licht hoe meer grammen
  5. mooie planten cannakird...veel succes ben ook van plan binnekort 12 k2tjes te doen onder 400 watt
  6. Yow menzuhh k heb n vraag omdat t soms ( vaak) nogal koud is buiten en vooral 's nachts natuurlijk ga k een verwarming im me kast plaatsen ( kast is in de schuur).Maarh ik wil dat ding niet de hele tijd aanlaten en de hele tijd temp checken..is er geen systeem wat dat kan regelen bijv dat wanneer de temp onder de 18 graden komt dat het de verwarming activeerd en als de temp weer op peil is doet ie de verwarming uit..dus een soort tijschakelaar-thermometer ofzow... over en uit
  7. Yo...bedankt PetFinder ....ik wens jou ook fijne feestdagen en alle andere menzen hier op t forum. ( binnekort plaatje van kast en kweekverslag ,t lange werk werpt z'n vruchten af hoop ik )
  8. mjah bij nader inzien heb je toch maar gelijk ...het hele leven is ----EDIT---- dus een jointje kan er wel door je leeft immers maarh 1 keer....DUS SMOKE MAARH !!!!
  9. VERKOPEN natuurlijk...lkkr zakcentje ..van roken krijg je toch ----EDIT---- !
  10. Damn Atmosphere....dat zit er gewoon fucking (%@$&*(&($)*@*^$*&@%^%*_*(^$^&@#^) uit ..echt nie normaal man AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH ....had k maarh zo'n tuintje ( binnekort hopelijk) ....k heb echwt wel respect voor jou joh ...dat er verdomd fucking goed uit. Vraagje: hoe groot is je hok ..? de mijne WORD 90x90 en 1.75 hoog voor 10 plantjes a la 400 watt.
  11. ziet er goed uit joh maarh k heb een vraagje...hangt het nou heel erg af van de omstandigheden of het een vrouwtje of mannetje word en welke factoren tellen daarbij nou het zwaarst meyh..?
  12. Maastricht eist legale wietteelt Van onze verslaggevers MAASTRICHT - PvdA, VVD en D66 dringen bij minister Piet Hein Donner van Justitie aan op een test in Maastricht met het reguleren van de teelt van en de handel in cannabis ofwel hasjiesj en marihuana. Vertegenwoordigers van de fracties presenteerden met burgemeester Gerd Leers van Maastricht gisteren het zogenoemde Manifest van Maastricht waarin die wens is vastgelegd. Daarnaast wordt in het manifest een dringend beroep gedaan op Donner om gehoor te geven aan de wil van de meerderheid van Tweede Kamer en de test mogelijk te maken. Dat betekent dat voor de duur van het experiment geen prioriteit wordt gegeven aan opsporing en vervolging van die telers en handelaren die zich aan afspraken met de gemeente Maastricht houden. ''Goed regelen is beter dan de illegaliteit in knuppelen,'' vatte Leers samen. De VVD, D66 en PvdA zullen 14 december tijdens het softdrugsdebat in de Tweede Kamer minister Donner vragen het experiment in Maastricht mogelijk te maken. ''De bal ligt nu bij Donner,'' zei PvdA-Tweede Kamerlid Nebahat Albayrak gisteren in de Limburgse hoofdstad. ''Donner moet het openbaar ministerie in Maastricht de aanwijzing geven het telen van en handelen in softdrugs niet te vervolgen.'' ''De regering luistert momenteel meer naar Jacques Chirac dan naar burgemeester Leers,'' vindt Albayrak. VVD-Kamerlid Frans Weekers: ''Als het ons hier in Zuid-Limburg lukt, kunnen we het verder uitrollen; we krijgen namelijk verzoeken van burgemeesters uit het hele land.'' Leers benadrukte dat de 'legale wiettelers' geen crimineel verleden mogen hebben en een sluitende boekhouding moeten voeren. ''Maar we gaan geen staatsbedrijf oprichten en geen accijns heffen.'' Albayrak: ''De winst die deze telers maken, moet worden gebruikt voor het bestrijden van de illegale wietteelt en voor preventie.'' Premier Balkenende wees gisteren op de bezwaren van de plannen. Ze staan volgens hem 'op gespannen voet met het Nederlandse recht'. De premier wilde verder niet ingaan op de gevolgen van het 'juridische probleem'. Daarvoor moet het debat met de Tweede Kamer worden afgewacht, aldus Balkenende. Een meerderheid van de provinciale staten van Limburg is in elk geval tegen het experiment. CDA, VVD en de Partij Nieuw Limburg zien er niets in. Opmerkelijk is dat de Limburgse VVD lijnrecht ingaat tegen de landelijke partijlijn. ''Limburg is al drugsprovincie nummer één,'' aldus statenlid Erik Koppe. ''Als je het experiment al toestaat, doe het dan niet in Maastricht maar ergens anders.'' CDA-statenlid Daniëlle van de Loo wees de plannen radicaal af. ''Als dit doorgaat, wordt Maastricht het afvoerputje van Nederland.'' © Het Parool, 03-12-2005 Zelf vindt ik dit geen goed nieuws want hierdoor zal wiet niets meer waard zijn en daardoor zullen de nodige broodkwekers ook in de problemen komen. wat vinden jullie hiervan..?! Wat vinden jullie hiervan..?
  13. bij ons geeft de coffeeshop 2700 eurie per kilo (inkoop) ..dat s toch wel netjes vindt ik hoor..mocht je zelf niets roken
  14. hmm t ziet er goed uit maarh k ben toch van meing dat het met een natrium lamp nu toch wel voller en groener zou zijn en dat er geen paarse stengels zouden zijn.
  15. THC_Slet

    K2

    hmm..mjah Rataplan je hebt wel gelijk maarh ik vind je reactie een beetje ingewikkeld.Tot welke conclusie kan ik dan komen ..? dat 7 dagen groei en 8 weken bloei voldoende is voor 400-500 gram..? k heb een 400 watter duz.
  16. THC_Slet

    K2

    hhm jah Graag reacties met wat meer inhoud, anders wordt het zo'n chatbox hier
  17. Half Life 2 + GTA San Andreas Af en toe ook een beetje fifa als kameraad ofzow langswipt
  18. THC_Slet

    K2

    hoiz Ik heb k2 zaden ,en ik was van plan om de plant 3 weken in voorgroei te zetten( ja schrik niet) omdat het meestal maar een kortgedrongen plant is.Denken jullie dat dit verstandig is en wat vinden jullie zelf van K2..een goed plant >>>?
  19. Hallo allemaal Ik heb nu een kast gebouwd van 1 meter breed 1 meter diep en 1.70 m hoog..en ik wil nu de afzuiging enz installeren maarh ik heb geen geld om zo'n grote dure afzuiger te kopen en dat ding vreet veel stroom ( voor mij dan ) en daarom ben ik van plan om 2 pc fans te installeren( transformator ertussen).gewoon 1 voor de aanzuiging en de andere voor de afzuiging ( zonder filter uiteraard). Denken jullie dat dit genoeg is om al het lucht in mijn ruimte te verversen ...en hoe lang per dag kan ik die dingen dan het best laten draaien en wanneer ( als t licht uit is of aan ). Ik ben een beetje n00b op dit gebied dus plz help and give advice mzzls zoiets moet het uiteindelijk worden..
×
×
  • Create New...