Jump to content

-=AL CAPONE=-

Members
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About -=AL CAPONE=-

 • Rank
  Kind aan huis lid
 • Birthday 05/11/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. nee geprobeert proef gewoon wiet zonder geknars heb trouwens 1 topje onder water gedompelt en het viel op dat het geen water opneemt in eerste instantie.
 2. Vandaag wat grammetjes wiet van iemand gekregen die vermoed dat het verzwaard is beschrijving: uiterlijk ziet er uit als gewone wiet. brand en ruikt als gewone wiet alleen het is kei en kei hard en als je er een beetje in knijpt is het metteen gruis en de blaadjes breken heel moeilijk. heeft er iemand enig idee om het goed te testen?
 3. zo heb ik het op een ander forum gezien:
 4. heel interesant bedankt voor alle info! ik ga straks zelf nog eens zoeken of ik nog ergens nog meer leveranciers vind van mogelijke landrassen.
 5. Centraal topic over landrassen: Ik heb verschillende vragen m.b.t. tot deze soorten: -Er zijn verschillende soorten landrassen maar wat zijn de kenmerken hiervan en welke kan je hier gewoon krijgen? -World of seeds verhandelt deze zogenaamde rassen maar hoe puur zijn ze? -Hoe potent zijn deze soorten en waarom zie je ze zo weinig puur de meeste planten zijn gekruist en raken hierdoor niet authentieke smaken verloren? kijk bijvoorbeeld naar de haze plant; deze bestaat uit Colombia, Mexican, Thai en Jamaican wiet. Maar waar komt nou die speciale smaak vandaan is dat de kruising van deze soorten of vind je deze smaak ook terug in bijvoorbeeld thai wiet. -Zijn er eigenlijk wel zaden te koop die echt puur hun oorsprong vinden uit een bepaald gebied of is alles wel ergens mee gekruist in de loop der tijd? -zijn er mensen fan van bepaalde rassen? TAW bijvoorbeeld is overduidelijk liefhebber van Afghaanse wiet maar zijn er ook fans van bijvoorbeeld Colombiaanse wiet? De reden dat ik hier naar vraag is omdat ik eigenlijk wiet uit alle delen van de wereld geproefd en gekweekt wil hebben in zijn puurste vorm gewoon om de uitwerking en groei/bloei gedrag van de verschillende planten te zien.
 6. waarom met metalen binnenwerk dat zit er ook niet in als je een houten pijpje in de winkel koopt
 7. ja gebruik ik ook alleen vijllen is toch iets ambachtelijker ik ben er nu allemaal wietbladeren in aan het graferen binnekort weer nieuwe foto's ps. ik heb m ook al getest en de rook die eruit komt is echt lekker koel zonder bijsmaak hierna ga ik weer een nieuw projectje starten dus wordt vervolgt!!!
 8. wat heb je nodig: -steen -zaag -vijllen van verschillende grofheden en groottes -boormachine -stofzuiger -geduld stap 1: we beginnen met een mooie grote steen en zagen er de onderkant af zodat hij blijft staan: stap 2: bedenk waar je de wiet wilt hebben en waar het uiteinde van de pijp voor de mond moet komen stap 3: boor hiervoor de gaten met de boormachine 1 gat voor het mondstuk en 1 gat waar de wiet komt je kunt er eventueel dus ook een waterpijp van maken stap 4: vijl om het mondstuk alles rond die is fijner voor de mond volgende stappen moeten nog uitevoerd worden foto's volgen later en bij de volgende steen/pijp word alles nog uitgebreider beschreven stap 5: vijl de steen perfect glad stap 6: maak decoraties erin en laat je fantasie zijn werk doen stap 7: wax de steen zodat die een mooie glans krijgt stap 8: gebruik de pijp
 9. en dan iets waar ik minder blij mee ben de bladeren van m'n haze planten zien er niet meer op en top groen uit en ze hebben last van kleine vliegjes k ben nu aan het uitzoeken wat het probleem kan zijn maar het is me nog steeds niet duidelijk daarom hier een paar foto's misschien weet een van jullie wat t probleem is de vliegjes ga ik binnekort eens bespuiten met bestreidingmiddelen van ecoline maar welk tekort de planten nog meer hebben is mij een vraagteken zoals je ziet hebben de bladeren vlekken, trekken ze heel erg krom en lijken somige delen verschrompeld volgens mij zijn ze niet overvoed want dan waren de punten uitgedroogd ik heb het vermoeden dat die vliegjes, varenrouwmuggen zijn maar ben daar niet zeker van.
 10. ja want vette handen heb je zo schoon met een beetje zeep. plakkerige handen zijn niet zomaar schoon te maken omdat t niet oplost in water. ik gebruik altijd een beetje mintolie werkt perfect en je handen ruiken daarna naar mint ipv wiet.
 11. dit zijn pas sneeuwwitte toppen 4 jaar geleden genomen toen het heel vroeg sneeuwde en idd mooi wit is niet lelijk
 12. Uiteindelijk staan op deze plekken planten: het zijn nu in totaal 12 plantjes waarvan 1tje zeker vrouwelijk is (pp stek) de rest wordt over een tijdje een stek van gemaakt en op 12 uur gezet hopelijk houd ik 5 vrouwelijke planten over die in grote potten gezet gaan worden. Ik ga er vanuit dat er ook een paar haze planten vrouwelijk zijn deze ga ik uiteindelijk scroggen en worden begin juli verduisterd zodat ze zo vroeg mogelijk afbloeien. De haze planten worden ook volledig biologisch verzorgt en kwaliteit komt hier ruim voor kwantiteit aangezien alles wat hieraf komt voor eigen gebruik straks is ook ga ik een paar toppen proberen te bevruchten met welke plant dat wordt weet ik nog niet. haze zaailingen op batmix en cocos van ecoline met compost: staan er goed bij hebben een mooie groene kleur en stam ze zijn getopt en er is een bamboe stokje naast gezet voor de stevigheid. powerplant stek op batmix en cocos: doet het redelijk bladeren zien er misvormd uit maar dit komt volgens mij door de stekkenboer aangezien het plantje bijna dezelfde verzorging krijgt als de haze planten. early misty en/of hollandse hoop zaailingen op een zandgrond met compost: doen het bovenverwachting goed aangezien het niet de ideale grondsoort is het begon als een test voor wat een plantje aankan en blijkbaar groeit onkruid overal ben benieuwd wat ik voor oogst heb wanneer blijkt dat hier een vrouwtje tussen staat early misty en/of hollandse hoop zaailingen in de tuin extra bemest en compost en potgrond bijgedaan: grond is perfect alleen de hoeveelheid zon valt tegen de planten groeien hierdoor ook best schuin richting de zon. ben benieuwd!
 13. pasgeleden xtc (blauwe toyota hoe komen ze er ook op ) op (ipv paddo's die ik eigenlijk wilde nemen) in totaal 3 pillen over een hele nacht verspreid, de dag erna was ik een wrak (was te verwachten) ik zweette me de hele avond de tering en heb liters water naar binnen gewerkt gewoon om de gifstoffen zo snel mogelijk af te voeren (daarnaast de benodigde vitaminem etc. geslikt)! Het gekke was alleen dat alles was leuk en lekker was (dat was ook de bedoeling) alleen de dagen erna (nu nog steeds) vond/vind ik alles qua drugs smerig de avond dat ik had gebruikt rookte ik als een nicotinejunk wat ik anders nooit doe (rook haast nooit alleen wiet en het lieft puur tenzij het niet anders kan) en nu lust ik echt niks meer qua drugs drank vind ik nu smerig, een lijntje (coke) maar kut (wat ik toevallig op had 2 dagen erna), sigaretten zoals gewoonlijk smerig en zelfs een blowtje vind ik niet lekker meer om te roken de passie voor planten kweken blijft uiteraard het lijkt dus net of ik door deze pillen anti-drug ben geworden de behoefte naar drugs is iig helemaal weg. opzich wel goed want het bespaart me een hoop geld en hersencellen maar toch niet normaal zo plotseling toch?!?!
 14. uiteindelijk toch maar geen paddo's genomen was vantevoren beetje angst ervoor dus geen verstandig idee m'n broertje heeft het wel geprobeert en die zat fulltime naar de muur te kijken omdat t zo mooi was dus het werkte wel degelijk hoewel ik wel denk dat die zwaarder zou trippen als die het had gegeten want het was 1 hele portie ik heb nu nog 1 portie van dezelfde soort over dus die ga ik over een weekje (mocht ik daar behoefte aan hebben zie ander topic) ofzo zelf innemen d.m.v. die poeder te eten
×
×
 • Create New...