Jump to content

Smoking Nemon

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Smoking Nemon

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. Zo dit is het eindresultaat na een dagje knippen:) Beetje Knipafval, ga het denks drogen voor andere doeleiden Kleine topjes
  2. Hey Jah volgende kweek komt de inlaat lager. Ik knip ze liever zo fijn. Lekkerder om te roken. Van het knipafval maak ik wietbotor of hash dus er gaat niks verspilt worden.
  3. Hehe Ben ook beniewd naar de resultaten:) Jah dat was stom van me, ik had van iemand het advies gekregen om er kalk bij te doen. Ik heb vorige week me ph van me grontje gemeten en hij had een ph van 6.1. niet veel te hoog dus. Zal na het knippen nog wat foto,s schieten maar ben nog wel ff bezig;)
  4. Heey Ik ben nu bezig met het oogsten en knippen van me plantjes:). ben nu bijna op de helft. Denk dat het niet een denderend gewicht heeft. Ga zo weer verder knippen word een beetje scheel ervan eerst me schaartje ff cleanen Straks vervolg foto,s
  5. Ziet er netjes uit, Vraag me alleen af waar de lucht inlaat zit, miss kijk ik erover heen. Greetz Nemon
  6. Jah idd, was het wel van plan, maar dacht dat het me niet lukte ofzo(was eigenlijk beejte bang). Maar volgende ronde wil ik het wel gaan doen om een mooi gelijk bedtje te krijgen:)
  7. Thnx voor julie reacties Jah idd jammer, het ging in de groei al mis, daarom zijn ze ook zo klein. Maar van je fouten leer je , verwacht dat me volgende kweek oook veel beter gaat. Word blueberry uit zaad. Ik laat julie het resultaat horen
  8. Heb eigenlijk geen idee, maar aangezien ik een paar foutjes heb gemaakt verwacht ik niet al teveel. Ik hoop dat het rond de 300 gram is. Daar zou ik al tevreden mee zijn.
  9. Zo daar ben ik dan weer, druk druk met me studie maargoed, Ze staan donderdag 8 dagen in de bloei, ze zullen dan een nog een weekje mogen genieten van afgezuurd water zonder voeding. Dan gaan ze om dan hebben ze 9 weken gebloeid:) Heb 3 dagen gespoelt en je zag wel duidelijk verschil maar tis nog goed, maja volgende keer beter 6 weken bloei 7 weken bloei Over 2 daagjes staan ze 8 weken in bloei.
  10. De afgezogen lucht word direct naar buiten geblazen, dus daar kan het niet aan liggen. Ik heb nog nooit gespoelt eerlijk gezegt:X, hoe werkt dat presies, moet ik 1 keer per week gewoon water met ph 6.0 geven zonder voeding.
  11. Weer een update, me ph in me voedings vat stijgt nu opeens niet maar hij daald, iemand enig idee hoe dat kan. ik hou de ph continu op 6.0 maar zie geen verbetering. Foto,s zijn van maandag 27 maart, donderdag staan ze 5 weken in bloei.
  12. Wil het 6 dagen meegeven, ik geef nu canna voeding en de pk 13 14 is ook van canna. Ik ga wat minder voeding geven en dan de ok13 14 toevoegen.
  13. Ze staan vandaag 4 weken in bloei, in week 5 van de bloei gaan ze pk 13 14 krijgen
  14. Ah oke thnx, jah kan kloppen in me weekje vakantie is de ph neit bij gehouden. maar toen ik terug kwam was die 6.6, en ik geef normaal 6.0. ga der vanaf nu goed opletten
  15. Bij mij in huis hebben we geen thermostaat, dus kan makkelijk de verwarming aanlaten. Jah ik dacht ook al dat ik een voedings probleem heb, maar de nieuwe bladeren zien der goed uit. Hier zijn de foto,s
×
×
  • Create New...