Jump to content

larson

Members
  • Content Count

    87
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About larson

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  1. hallo, wil het graag vanavond uit gaan voeren: wat zal ik doen net onder de bovenste top afknippen zoals in het youtube filmpje? of wat anders. graag nog even reacties thanks mannen !!!
  2. als ik het toppen filmpje bekijk op youtube: zou ik het bovenste deel (punt top) net eronder af kunnen knippen?
  3. Heb amnesia staan. Zit nu meer als een week in de bloeifase, hoe kan ik nog hoger groeien tegengaan? Zo worden namelijk te hoog. Bij voorbaat dank
  4. larson

    ventilator

    thanx guys, en zoverre ik weet ... adem ik toch ook in men slaap
  5. larson

    ventilator

    ik heb een vraagje is het slim om de ventilator ook aan te hebben als de plant donkerte nodig heeft? (ventilator is met koolfilter ervoor)
  6. Zit er verschil tussen buiten / binnen stekjes of is dit niet van toepassing zolang het maar vrouwlijk is?
  7. Ik heb een kweekset gekocht. ik wil er kleine plantjes in gaan zetten kan ik meteen beginnen met de bloeiperiode? of moet ik eerst laten groeien en zo ja hoeveel weken ongeveer? binnen hoeveel weken kan de gemiddelde plant geoogst worden? hoelang groei / bloei? alvast bedankt voor de reacties.
  8. naja laten we het zo zeggen welke variant is het goedkoopste.
  9. Ik wil graag een kweekje thuis beginnen wat is het handigste en het beste? Een kast zelf maken (hout etc..) of een kweekkist bijv deze: Inhoud van de kast: 2x600watt 1xafzuiger 2xkoolstoffilter 1xbrandbeveiliging 1xdimmer (afzuiger) 1xtijdklok (lampen) 1xwaterton potten en grond. (niet gebruikt) Hydrosysteem van Igrow (bakken en pomp enz) Heb er eventueel ook nog een droogkastje bij met afzuiger en filter. is dat iets en wat is het uiteindelijk het goedkoopste??
  10. speel al lang.... speel nu btw source
  11. goed van te voren over nadenken wat je gaat doen... en maak er een geweldige avond van zou ik zeggen maar dat gaat vast lukken.... vooral @ zomer
  12. goed van te voren over nadenken wat je gaat doen... en maak er een geweldige avond van zou ik zeggen
  13. als ik ga beginnen aan de lsd gaat het voor mij goed mis..... ken mezelf.... dan ben ik zo een crackjunk
  14. iedereen moet het zelf weten. maar ik vind paddos toch anders als lsd... zowiezo het gebruik... paddos moeten aantal weken tussen zitten voor optimaal resultaat.... ik dus alleen smoken en shrooms verder hou ik het erbij!
×
×
  • Create New...