Jump to content

Attitude

Full member
 • Content Count

  496
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Attitude

 • Rank
  Volwaardig lid

Recent Profile Visitors

445 profile views
 1. Hi Stone Twisted, Is geen buitenlandse shop geloof ik. Ik ben vooral geïnteresseerd in die 100% knallers. Deze: http://www.magic-mushrooms-shop.com/nl/pad...-kweeksets.html Ze zouden betere opbrengst moeten geven en er zou haast geen contaminatie kunnen plaats vinden. Deze staan niet op Azari.
 2. Beste levensgenieters, Ik zie door de bomen het bos niet echt meer. Wil graag een 100% Myceliumbox kopen via http://www.magic-mushrooms-shop.com/nl/. Heeft iemand ervaring met deze bakken? Ziet er uit dat dit substraat veel voordelen heeft op de normale mycelium grow kits. Aardig en behulpzame customer support.. ..wil alleen graag jullie mening er over hebben! Thanks!
 3. Ik ben nog steeds erg verheugd dat velen mijn verslag als handleiding gebruiken! Keep it Sticky
 4. Efedra is natuurlijk al een paar jaar niet legaal meer te verkrijgen in NL, nu heb ik gehoord dat in belgie je het gewoon nog kan halen. Heb al meerdere energizers geprobeerd, maar word er meer wazig van als echt speedy. Wie weet hier meer over aangezien ik daar toch nog aardig naar opzoek ben... Pm-etje mag ook!
 5. Heb nu een klein bolletje ruwe liggen, te weinig om in te koken etc..hoe nu het beste roken?!
 6. En jij te lui om zelf te zoeken naar meer info op het internet..
 7. Ik reed net langs een veld, dacht hey...3 eraf gehaald. Ben er wel benieuwd naar...
 8. Ey 1 ding als iedereen nou ook aan dit verslag een voorbeeld zou nemen. Het bewijst maar dat het gewoon simpel te doen is!! Super!!
 9. 50gram droog, alleen de topjes zonder takken. Had gister allemala los geknipt..niet gepost aangezien het animo van de Micro/fluo niet echt toppie is... Hij rookt lekker zacht weg, goed geurtje en lekker wiet smaakje...ik kan weer even vooruit!
 10. Vissers latijn zou hier misschien ook wel van toepassing zijn...
 11. Hahahaha reken jezelf niet rijk vriend. Dit gaat je zeker niet lukken, wees reeel onder een 600watter moet je je planten al een paar week voor laten groeien dan zou je net boven de 100 gram per plant droog halen HIER een verslag van een jaartje terug die kerel kreeg het ook nie voor elkaar...en jij onder TL ook niet. Sorry, maar don't believe everything you read...denk dat je inderdaad blij kan zijn met de +- 20/25gr droog...
 12. Nou voor wie het nog intresseerd: Nat gewicht is met de takjes 244gr. Zwaar matig aangezien ik vorige keer 288 nat haalde met 3 plantjes. Al met al meer tijd en moeite er in gestoken dan uiteindelijk resultaat... En nu paffen die zooi verdomme!!
 13. Respect your local klappieboer!
 14. Die bluematjes misschien wel ja, had niet verwacht dat ze zo snel verrot en droog zouden zijn. Lichten zijn uit heb ze nog ff veel water gegeven dan is het dinsdag knippie tijd, want daar staat het koppie nu echt nie naar
×
×
 • Create New...