Jump to content

petfinder

Members
  • Content Count

    208
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About petfinder

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 12/30/1973

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. zo, vrouw in de kooi gegooid, dus ik kan weer ff. Mijn ec waarde weet ik niet, ik meet niet niet nl. meten is weten, weten is zweten Ze hadden wellicht langer kunnen groeien, maar ik zit helaas altijd aan tijd periodes vast, dus moest weer een beetje schipperen. ik hou jullie wer op de hoogte. Een aan Afgaanse strijder: Goed om terug te zijn.
  2. Als eerste... sorry dat ik het allemaal een beetje laat hangen hier, maar ben zo druk en komt nog bij dat ik een verslaafde goudenkooi kijker als vrouw heb, maar ok. Ben ik dus weer. Na mijn vorige poging met de 26 dames die dus laten we zeggen niet al te best ging geven we de strijd niet op. Daarom weer begonnen, 20 x pp. set up: 180x100x200 2x 400 lampjes afzuig 500 m3 passief inlaat filter 500 m3 aarde allmix voeding biobizz ben al een poosje verder nu. heb gekozen voor korte groei van 5 dagen. dames staan nu 5 1/2 week op 12/12 bij 1 van de dames bleek de hoofdbud niet te willen. die heb ik bij 5 weken eraf gesneden zodat de bud daaronder lekker door kan knallen. Lijkt goed te gaan. In de groei meeldauw gehad, bestreden met Bayer en na 1 keer sproeien geen last meer gehad. op deze fotos zijn de dames 5 weken op 12/12
  3. vandaag gespoten met exact vloeibaar tegen meeldauw op fruit en siergewassen. jezussss, wat stinkt dat goedje zeg. maar ok, als het maar helpt. we gaan het zien. mazelen, Petje
  4. hai Rattaplan, zekers een tijdje geleden, maar had dan ook genoeg shit achter de rug. lekkages, polite, brandweer, woningbouw, cerzekeringen, buren etc over de vloer...... alles is kunnen blijven staan, maar zoveel stress bij de dames en zelf zo druk geweest dat we de vorige kweek maar als verloren kunnen beschouwen. maar ok, dus ff een middeltje halen van Bayer. ik zal ook ff de growgide doorspitten. alvast bedankt.
  5. dames en heren... ik heb net mijn nieuwe dames staan, staan nu 5 dagen op 12/12 en heb vanavond meeldauw geconstateerd. althans, witte donsachtige plekjes op sommige dames hun bladeren, dus ga ervan uit dat dit meeldauw is. Heeft iemand hier in de kast ook ervaring mee wat het beste te doen nu ?
  6. sorry voor de late reactie, maar mijn pc had de geest gegeven. bleek dat er door mijn verlengsnoertje die niet zo best was continu spanning door mijn hele pc bleef gieren, ook als hij niet aan stond. harde schijf dus lekker naar klote gegan, maar ok, ben weer back on the web. dames gaan dus nog erg lekker. ik schat ze nu zo een 40 cm. de temp is weer helemaal onder controle en de lv blijft rond de 40%. ze staan nu 15 daqen op 12/12 ik zal snel weer wat fotos plaatsen. tot nu toe ook nog geen teken van beestjes of andere narigheid, so fingers crossed.
  7. volgens hangen je dames zo simpel door het feit dat je temp te hoog word in je hokkie. althans, als ik zie hoe klein je de gaten heb...... ik heb ditzelfde probleem gehad. mijn advies: alles eruit, zorg voor een goede inlaat( genoeg onderdruk)en weer opnieuw beginnen. je hebt het ook over een kier ofzo? je gaat zeker stankoverlast krijgen als je hokkie niet helemaal goed dicht is, en zeker met een te kleine afzuig/filter capaciteit. opzich kan de ruck 125 wel, maar is wel een beetje kile kiele. anyway, succes. oja, als je nu 15 stekkies koopt ben je 3 tientjes kwijt. die verdien je dus dik terug ipv nu verder te gaan met een stuk of 9 bijna dooie.
  8. de dames staan nu 9 dagen op 12/12 alles gaat lekker tot zover. ik heb voor de voeding deze ronde maar eens biobizz aangeschaft. ben benieuwd wat het gaat worden. ik geen enkele voeding gebruikt in de eerste 3 weken. ook geen wortel of iets anders. gewoon leiding water. om de wortels wat meer zuurstof te kunnen laten opnemen heb ik in de potten eerst een klein laagje hydrokorrels gelegd. baat het niet dan schaadt het niet.
  9. ooit wel eens het gevoel gehad dat je echt de lul was... de nuon in huis, woonconsulent, loodgieter, verzekering, politie, buren....... allemaal mensen die je niet wilt zien op slechts een metertje van je tuintje. maar... niets aan het handje, hahahahahaha dus we draaien nog steeds, morgen precies 7 dagen op 12/12 en da volgen snel de pics. de rust is weer wedergekeerd.
  10. Stress in de tent....... gisteren een lekkage in mijn huis ondekt..... helemaal in de stress natuurlijk, geen idee waar het vandaan kwam. loodgieter vandaag geweest en alles is oke. het is geen leiding die ook naar de ruimte van de kast toe loopt dus daar hoeven ze niet te zijn...pffff niet echt lekker geslapen hierdoor maar dat haal ik vanavond wel weer in. wel blijven opletten met ze, ze komen volgende week de boel maken. ben blij als ze klaar zijn en pleite blijven. tot snellers
  11. thunderbolt: ff goed lezen, dan zie je dat ik de fotos heb gemaakt op dag 6, en dat ik een rekenfoutje heb gemaakt, zr staan nu 9 dagen. maakt niet uit hoor, kan beuren ze hadden idd wel iets groter gemogen, maar het is nu eenmaal niet zo. als ze bij 14 dagen niet naar mijn zin zijn dan groeien ze gewoon ff wat langer door.
  12. de fotos zijn van 7 dagen groei, en ja, de warmte zal zeker niet meewerken met de groei. ik heb met veel pijn een moeite de temperatuur de afgelopen week tot max 31 graden kunnen drukken. nu is de temp met licht aan 28 graden. het is allemaal niet ideaal, maar ok. de dames blijven nog tot 14 dagen in totaal in groei staan en dan over op 12/12 oja, ze staan nu 9 dagen ipv 10 en de fotos zijn van 6 dagen. ff een missertje van mijn kant.
  13. de dames staan nu 10 dagen in de groei en lijken het ondanks de hitte van de vorige week prima naar hun zin te hebben. tot laters
  14. omdat ik 2x400 watt heb en deze niet beiden wil laten branden tijdens de groei periode gaan ze om de beurt aan. eerst de ene 9 uur en dan de ander 9 uur. op deze manie krijgen alle dames evenveel licht over 18 uur verspreidt zonder dat het nog veel warmer wordt in het hokkie
  15. hiep hiep hoera, de meisjes zijn er ! Hierbij even een omschrijving van hun nieuwe onderkoemn. hokje, 180b x 100d x200h. afzuiger 500 m3 filter 450m3 ( wordt binnenkort vervangen door grotere ) 2 x 400 watt 26 potten van 11 liter voeding van cana dames zijn PP dames staan nu voor de 3e dag op 18/24 de lampen worden om de 9 uur geschakeld. temperatuur is nu natuurlijk niet ideaal, helemaal niet zelfs, maar de dames schijnen het toch goed te kunnen verdragen. 35 graden is geen uitzondering de afgelopen dagen, maar ja, ik heb het ook warm zal ik maar zeggen. we zien wel hoe het loopt de lv kan ik wel lekker op een redelijk niveau houden van rond te 80%. schommeld wel iets maar dat is te verwaarlozen. tot snel maar weer en hopen een wat koelere periode.
×
×
  • Create New...