Jump to content

britewire

Members
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About britewire

 • Rank
  Hang hier wat rond lid
 1. Dit zijn de zaalingen zu ze al een tijdje buiten staan.
 2. De horror's zijn RIP... MAAR... ik ben al aan't plannen en aan't kijken of ik een betere kast kan bouwen. Trouwens, ik heb gistren het eerste wietje geprobeerd. Misschien is het omdat ik em zelf gekweekt heb maar echt, zelf vind ik het een van de meest lekkere wietjes die IK ooit gerookt heb. Lekker smaakje met een scherp randje en echt een heeeele lekkere high. Lekkere uplifting high ipv zo'n moeie high. Echt lekker, zal er nog heeel wat van roken.
 3. RIP! De temp is het dak uit gevlogen dus heb de overlevende 6 maar voor de buitenkweek gebruikt... Als ik mijn nieuwe kast heb gebouwd dan gaat deze thread verder. De planten blijven naast elkaar staan zodat ik zaden kan trekken eind deze zomer....
 4. 450 gram Heb de jock horror planten buiten kunnen zetten want mijn temperatuur vloog omhoog. Denk dat ik een nieuwe kast ga bouwen. Maar eerst eens de zolder isoleren eind deze zomer.
 5. Door het strekken heb ik ze maar alvast in de kast gezet. Hopelijk gaat het goed.. *keeps fingers crossed*
 6. Even de kap van de CV ketel afhalen en even kijken hoeveel Watt de pomp (+10%) is (trekt de meeste energy) trek dat af van het maximaal vermogen van de 35w aardlek (ongeveer 8Kw) en je zit op je maximaal vermogen wat je kan trekken
 7. Kan niet wachten tot de volgende update.. ziet er HEEL verzorg uit hoor!
 8. Of je zegt tegen hem dat je een nuclear wapen aan't bouwen bent en dat bij de vorige poging de aardlek eruit ging toen je de deeltjesversneller activeerde. Als je dit doet raad ik je aan om alvast je koffers te pakken en je klaar te maken voor een 1 way ticket too Al Ghrahib Central Station!
 9. Ben me een beetje in aan't lezen over light-rail systemen. Dit is wanneer een zich een lamp over een rail voortbeweegt en zo het licht verspreid. Dit zou zorgen voor een goede verspreiding van het licht en de oppervlakte waarbij een lamp efficient is met 50% verhogen. Nou kan ik begrijpen dat door de verplaatsing van het licht je een groter bereik hebt en je hierdoor ook de lamp dichter op de planten kan zetten, maar toch denk ik dat ik er eens wat berekeningen op los ga laten of dit wel waar is. Wat denken jullie, zin of onzin?
 10. Maar hoe zit het nou met de Plagron Batmix? Kan ik ze daar strax wel al direct op plaatsen?
 11. Kan iemand mijn vraag beantwoorden, want het lijkt erop dat de zaailingen een beetje zijn aan't strekken onder de tl buizen. Daarom zil ik ze graag zo snel mogelijk onder de hps zetten. Voor de rest zien ze er wel aardig uit, vind ze alleen een beetje te lang. Zal vanavond wel een fotootje plaatsen om te verduidelijken.
 12. Knip een fietseband kapot en hand em daar aan
 13. Tjesus... Kan bijna niet wachten tot ik mijn zaailingen ga scroggen. Ziet er wederom goed uit San.
 14. Of.. als je de mogelijkheid hebt de stroom van de badkamer halen. Zelf in oude tijden (toen guldens nog het betaalmiddel waren) was dat een MUST.
×
×
 • Create New...