Jump to content

DolleHenk

Members
  • Content Count

    126
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

DolleHenk last won the day on March 25 2020

DolleHenk had the most liked content!

Community Reputation

27 Positief

About DolleHenk

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

1,201 profile views
  1. ik ga niet eens in discussie met mensen die al denken dat het niet uit maak . of je zaadje klein of groot formaat hebben . of hoe zaadje s er uit ziet het is gewoon een bagger genetica geen groei kracht je ben toch niet blind .
  2. ik had 15 zaden gekocht bij de DHS voor buiten te kweken. ik kweek ze altijd op in potten als ze groot genoeg zijn gaan ze naar buiten . toen ik de zaden binnen kreeg. zag ik al dat het niet al te besten zaden waren. sommigen waren echt super kleine miere neukerge zaadje s .zie het op de foto diep in me hart wou ik ze al gelijk in de prulebak gooien. maar ik heb ze toch een kans gegeven . hier zie je het resultaat de achterste rij en de midelste rij zij van DHS. de onderste rij zijn van 3 anderen zaden shops 1 x Sorbet 3 x GG 2x Zkittlez ze zijn allemaal tegelijk geplant je zie het al duidelijk iedreen is gewaarschud :) Laters
  3. Tnx @Kluns het maak toch niet uit dat je er niet over mee kon praten. kijk maar lekker mee hoor daar doe ik het ook voor . ik ben vandaag even bezig geweest met een nieuwe emmer maken. deze is iets grote daar heb witkalk in gezetten en ik heb er een kraantje op gemaakt . dat je de emmer makkelijker leeg kan maken. zo dat ik de plant niet meer uit de tent hoef te halen. om nieuw voeding water er in te doen. en de plant heb ook iets meer wortel ruimte . ik heb vandaag toch ook nog anderen zaden besteld van Barney's Farm Purple Punch Auto . ik heb zin in een kleurtje maandag ga ik de voeding bestellen. en de 20 ste de nieuwe lamp dan hoop ik volgende maand weer van start te gaan . ik heb gistren de hars nog even geperst met de hand alles in een plastic zakje gedaan en geperst met behulp van een glaze fles die ik meet heel heet water had gevuld ik heb er wat van gerookt het is echt top kwaliteit . je ziet me van zelf wel weer verschijnen hier @Kluns
  4. ik heb de shack klaar ik had er 13 gram van af . oke mensen het zit er op ik ga lekker genieten van me kruiden en de hars bedank allemaal weer voor mee kijken enzow jullie horen me laters weer .
  5. bv de plant genetica @Kees A ik heb deze keer gewoon maar een zaadje gepakt uit de oude doos . omdat ik gewoon wou kijken wat er ging gebeuren onder zo 120 watt led . misschien weet jij zelf ook wel zaden die je gratis krijg zullen geen top zaden zijn. en ik heb dit kweken op hydro ook al tijd niet gedaan ik heb ook fouten gemaakt kwa voeding . dus ik ben zelf ook wat schuldig er aan alles is te verbeteren nu word het ook een uitdaging om volgende keer hoger te score . ik heb 6 zaden besteld de Afghan Mass XXL Auto van 00 Seeds is kijken wat dat ga brengen .
  6. ik denk @Kees A dat je niet alleen de schuld kan geven aan de ledlamp kwa opbrengs. ik ga iedergeval nog een paar keer er mee kweken. en dan kan ik het gemidelde bekijken.
  7. oke mensen de topje s zijn droog en gewogen. kwam uit op 79.5 gram daar ben ik zeer blij mee. de shack blaadjes die ga ik aankomende week. op me gemak shacken als ik daar mee klaar ben. laat ik nog even weten hoeveel shack er af kwam .
  8. hahaha ja het lijk net spaghetti @Buyuk het lijk mij wel een beetje taai om te eten. maar het schijn wel dat je de wortels gewoon zou kunnen eten. en dat ze een geneesbare werking zouden hebben. https://www.mediwietsite.nl/hennepwortel-verborgen-kracht-wietplant/ als je op hydro kweek krijg je altijd zo dikke stam. ik iedergeval wel ik heb geen idee hoe dat kom ? meestal als de plant veel heen en weer beweeg door wind. zorgen de plant zelf voor een dikkere sterkere stam . in mij geval is dat niet zo ik heb geen ventilator gebruikt in het begin.
  9. week 14 ik ben net klaar met knippen ik was zondag begonnen. iederdag wat geknipt zo saai werk. ik heb zo veel mogelijk hoofd toppen met de hand geknipt. en al het kleine spul heb ik in de tumble trimmer geflikkert. toen ik net klaar was heb ik nog even een filmpje gemaakt van de wortels er zat een aardige kluit in . de rest word vervolgd .
  10. 120 watt vind ik wel genoeg @Buyuk 400 of 600 watt is wel een beetje een over kill in een 60x60x140 tentje . als ik er nog 1 bij koop en ik zou ze alletwee in de tent hangen zit ik op 240 watt . dat lijk me zeker wel zat voor 1 plant op zo klein opervlakte en ik vind de prijs ook goed van dat 120 watt lampje met dimmer
  11. week 13 ik ben zaterdag begonen met schoon water te geven, ik ga zondag beginen met knippen want ik merkte dat er weinnig meer bij kom . als alles droog is laat jullie weten hoeveel we er af hebben gehaald . ik zag ook dat die chineese hun lampen hebben veranderd . ze hebben nu 3000K 5000K 660nm 760nm op hun Board . ze hebben denk de mars hydro - spider farmer nageaapt ben wel benieuwd wat dat lampje doe zit te denken om er 1 te kopen . https://nl.aliexpress.com/item/33027250577.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.63873fe9RaQGwu&s=p&algo_pvid=afeeaafb-6363-42ae-a1c5-8d499ea1b48f&algo_expid=afeeaafb-6363-42ae-a1c5-8d499ea1b48f-0&btsid=968d65e6-e103-4975-b012-8f7b402cb402&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_6,searchweb201603_52
  12. ik denk dat ik volgende keer ook een nieuwe voeding ga proberen een twee componenten voeding A&B van Plagron hydro https://onlinetopgarden.com/nl/voeding-supplementen/plagron-hydro-ab-1ltr-2ltr met 3 flesje s vind ik het toch lastiger om een juiste npk verhouding te krijgen .
  13. ik durf het echt niet te zegen @vakman. ik heb wel N afgebouwd en meer van die rose fles gaan geven. en nog wat cal mag. er zal best ook wel is wat mis gegaan zijn. en ik weet ook helemaal de achter grond niet. van deze plant. misschien speel ook de lamp mee ? maar zo na alle omstandigheden vind ik het toch prima er uit zien. voor een micro grow. wat magere de topje s maar ze voelen wel compact. en zijn goed plakkerig daar ga ik op zeker wat lekkere Hasjies van af halen . ik heb me hand shacker al klaar gezet en voor jou @Xaim heb ik de zaaden in gepakt. als je me even een drop adres geef in pm gooi ik ze op de post.
×
×
  • Create New...