Jump to content

Xell

Members
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 Prima

About Xell

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

247 profile views
 1. Gebruik je de regulator van aptus? zoja heeft een reden dat je die 1 op 1 mee geeft? is normaal toch 15ml op 100liter water. Ziet er in ieder geval kei lekker uit
 2. Vroeger was het zo met die dikke magneet vsa's , als je die op zo'n goedkope schakelaar drukte dat de relais zich bij de schakeling vast smolt op het contactplaatje waardoor die niet meer open en dicht ging. Ik zou op je bloeitent gewoon een davin doen puur uit vertrouwen zodat die niet midden in de bloei de lampen aan laat staan, en op je kleinere tent zo'n goedkoop praxis ding.
 3. Xell

  Drogen duurt te lang?

  Probeer je temperatuur een beetje op te krikken minstens tot 20 graden. Meet gelijk je luchtvochtigheid even.
 4. Xell

  20x bubblegummer

  @greentjeonatrip je zal versteld staan hoe hard je plant nog groeit als hem gelijk op 12/12 zet, maar dan is het inderdaad wel noodzaak om je tent helemaal vol te zetten wil je een redelijke ronde.
 5. Xell

  20x bubblegummer

  Mijn ervaring is als je de tent zo vol wil stoppen moet je vanaf dag 1 op 12/12. hoe hoog is je tent? Op wat verbrande bladpuntjes na gaat die gewoon prima hoor , je gaat wel spijt krijgen dat je zo weinig gedieft hebt veel fluff onderin.
 6. Xell

  Can light, original, of toch wat anders?

  Een Can original 2000m3 heeft 50 kilo actief kool en een Can light 2000m3 maar 10 kilo dus is het vrij logisch dat het 5x zo lang duurt dat die verzadigd is. Heb zelf ook heel lang gedaan met een Can original wel kleiner formaat. Original Eigenschappen Model: CAN150BFT; Filter: Materiaal: Staal; Lengte (zonder flens): 150cm; Diameter: 40cm; Gewicht 75 kg. Koolstof: Type: gepelletiseerd; Gewicht: 50,0 kg; Dikte Bed: 6.5 cm; capaciteit: Technisch: 2400 m³; Praktisch 2100 m³; Flens: Ø 250 mm. Light Eigenschappen Model: CAN-LITE 2000; Filter: Materiaal: Staal; Lengte (zonder flens): 100cm; Diameter: 30cm; Gewicht 19 kg. Koolstof: Type: gepelletiseerd; Gewicht: 10.2 kg; Dikte Bed: 5 cm; capaciteit: Technisch: 2200 m³; Praktisch: 2000 m³; Flens: Ø 250 mm.
 7. Xell

  Aanschaf ledlamp

  2 x Deze ?
 8. Niet verkeerd bedoelt hoor Heb zelf slechte ervaring met hps protect en is eigenlijk het zelfde goedje alleen een anders flesje.
 9. LED protect is dikke rommel kijk maar is naar je EC als je het gebruikt, en alleen dat beetje silicium wat er in zit is geen garantie dat je geen light bleach krijgt. **edit** Ik lees dat je het gratis gekregen hebt en daarom gebruikt maar lees je er maar is goed over in, als je je hele voedings schema er niet op aanpast krijg je geheid problem met overvoeding. Hoewel de fabrikant van HPS Protect het gebruik van extra basismeststoffen aanraadt wijzen ze er op dat HPS Protect óók zonder toevoegingen kan worden gebruikt. Dit spaart de kosten voor extra meststoffen uit. Door HPS Protect wél te combineren met een extra meststof wordt trouwens ook recht gedaan aan kostenefficiëntie omdat HPS Protect het rendement van die toevoeging enorm verhoogd. Er zijn daardoor veel minder extra meststoffen nodig. Vermindering van de hoeveelheid extra meststoffen is ook nog eens veel gezonder voor het bacteriële leven in de voedingsbodem.
 10. Nou ik ben niet zo heel erg thuis in de led wereld maar volgens mij is 700 watt aan dat soort led licht op 1.20 hangen echt zieke overkill, en light bleaching is zonde van je toppen.
 11. Draai gewoon eerst is een ronde met alleen je fluence man, je geeft zo veel geld uit aan een zieke lamp en dan ga je hem aanpassen en extra licht er bij hangen terwijl dat helemaal niet nodig is. Ik draai op een ocl 750 in een 1.20tent en een maatje van mij heeft nog wel een dimlux van 600 watt over dan ga ik die er toch ook niet bij hangen omdat het kan.
 12. Xell

  Cinderella 99 semi sog

  Moet je die zwarte sensor van die climate controller ook niet afschermen? bij mij met hps begint de afzuiger dan onnodig hard zn werk te doen.
 13. Xell

  Wiet drogen

  Ik sluit me helemaal bij Xaim aan. Gelijk zo netjes mogelijk dat je de toppen maar een keer in de handen hoeft te hebben. Geen ventilator op de drogende toppen richten! en als je een verwarming gebruikt zorgen dat je toppen niet direct in de warme lucht stroom liggen. Verder hou ik 20-21 graden aan en 60% lv, na twee weken haal ik de wiet uit de netten en gaat het in de tightvac's waarna ik het gedurende drie weken naar 55% lv laat curen.
 14. Xell

  Dab / olie / wax enz?

  Lol dit ga ik is proberen nog nooit geweest daarzo.
 15. Xell

  Amsterdam Genetics

  Dikke onzin dat boerejongens vervuilde wiet verkoopt, kom er al jaren tuurlijk hebben ze wel is fluff d'r tussen zitten maar nog nooit iets gehad wat niet door de beugel kon.
×