Jump to content

Xell

Members
 • Content Count

  262
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

62 Prima

About Xell

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

734 profile views
 1. Ik heb die van climate altijd gebruikt prima ding ben nu over gestapt day/night controller van techgrow. Heb uit eigen nieuwsgierigheid is een ali expres thermometertje met sensor gepakt, kabel kapot geknipt was gewoon een enkeldraadje toen heb ik een paar meter losse kabel gepakt en 2 kroonsteentjes en met elkaar verbonden, deze gaf toen gewoon dezelfde temperatuur aan.Dus je kan je sensor verlengen nou ga ik geen garantie geven dat het met die dure kastjes van onze hobby ook werkt ik neem de gok in iedergeval niet.
 2. Zoals de titel zegt mijn buitenplantje dit jaar begint nu pas te bloeien word dit nog wat?
 3. Bij mij komt het door de kou maar het kan ook een ph probleem zijn. Wat is je medium? en wat voor voeding geef je?
 4. Hier kiemde de sugarpunch ook ongelofelijk snel! meestal kijk ik pas na 3 dagen, maar nu ook binnen twee dagen al gestretcht boven de grond.
 5. Xell

  Gold label voeding.

  @vakman jup flesje is van eind 2016 maar dit kan niet kapot gaan volgens mij staat in de koelkast en ruikt nog precies zoals vroeger Had ook even op gold label hun site gekeken en zag inderdaad dat ze het niet meer produceren. vaag We gaan het zien
 6. Xell

  Gold label voeding.

  8 jaar geleden was dit DE voedingslijn. ik was al bekent met die van guanokalong Geen idee ik heb gewoon wat met gold label, met hun lijn heb ik me beste runs gehad eerder en zo ineens was het niet meer leverbaar.
 7. Voor de mensen die net als mij al heel lang zoeken naar gold label producten. Maxgrowshop kan ze weer leveren. Nee ik werk niet voor hun ofzo maar ik heb me scheel gezocht naar BatBoost.
 8. Ik verwarm de ruimte waar me tentje staat dat gaat bij jou moeilijk. Heb je geen cv in die ruimte? of mogelijkheid omdat aan te leggen is niet zo heel veel moeite als je een beetje handig bent. waar haal je je verse lucht weg? mischien mogelijkheid om die een paar graden omhoog te halen. Anders zo'n kanaalverwarmer? En als je nu nog gaat dieven en blad weghalen stagneer je de bloei naar mijn mening.
 9. Veelste vol naar mijn mening gaat je veel fluff geven onderin. Ik zou minimaal een rij van 5 kleinste er tussen weg halen ze gaan wel lekker nu he Op je laatste foto hebben ze het een beetje te warm? of komt dat door de hoge ec.(scherpe randen, naar binnen buigen)
 10. Is dat niet zo'n rond draaiend net waar je je veelste droge wiet in moet gooien? snap niet wat je bedoelt met co2 gebeuren daar je wiet mee bevriezen ofzo?. ik gebruik al jaren een spin pro met zo'n motortje werkt perfect voor nat knippen.( mits je er goed mee omgaat)
 11. Ach her en der een onderste vertakking eraf zal geen kwaad doen, al hoe wel ik er ook geen fan van ben als je al zo weinig vlees in de kuip hebt.
 12. Goed dat je naar 12/12 geschakeld bent. Dit gaat zeker wel mooi vol komen.
 13. Je moet dan de th3(pk boost) bs2(stimulator) en de enzymen niet gebruiken anders ga je deze dubbel op geven want dit zit ook in green sensation. Ik zou lekker de green sensation achter wegen laten, en de hele gout lijn gebruiken welke op elkaar afgestemd is.
×
×
 • Create New...