Jump to content

Xell

Members
 • Content Count

  278
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Xell last won the day on January 4 2022

Xell had the most liked content!

Community Reputation

67 Prima

About Xell

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

1,210 profile views
 1. Ziet er goed uit! Ik baal echt dat ik geen fatsoenlijke amnees stekken kan vinden.
 2. Fijn dat er nog wel sommige normaal kunnen reageren! Thx
 3. De blauwe kreeft heeft het niet overleeft.
 4. Ik kweek niet in een tent maar in een hok. En ik heb een extra reserve 125mm gat wat kan functioneren als extra afzuig capaciteit of als ik met cool tubes wil spelen wat ik in het verleden al gedaan heb 660CMH
 5. Nee ik denk dat dit echt gewoon sativa dominante trekjes zijn, de lamp word absoluut niet geblokkeerd door de slang, ik heb deze opstelling al tijden en het bevalt me prima. (ik denk dat het gezichtsbedrog is want de ocl schijnt echt kei hard op die top.) De slang korter? deze staat bijna stijf haha. Daar zit nauwelijks tot geen speling op. Nogmaals ik draai al een beste poos met deze opstelling zo ongewijzigd. Alleen nu heb ik geen co2 normaal knalde ik er geleidelijk nog 1100ppm co2 erbij, doormiddel van 2x 6kilo co2 cilinders met magneetventiel en fijn afstel spul en het TechGrow Setje met sensoren en data loggers etc. ik begon dan op 800ppm in de groei fase en elke week 100ppm erbij tot tot ik begin bloei 1100ppm aan tikte, dit deed ik tot de 4/5 week bloei en liep toen weer terug tot 800/900ppm. Ik heb ook al met LED en co2 geknoeid Deze had ik toen hangen met controllers en alles dit was wel mineraal en heeft me veel cal/mag gekost maar dit waren allemaal mooie rondes, ik had alleen geen motivatie om hier kweekverslagen van te maken, i.v.m werk,opleidingen, druk druk druk etc. Maar ze staan er nu mooi bij nog steeds op 825watt de rechter word zowiezo (hoop ik ''klopt op tafel af'') paars, de linker is iets meer indica en word niet paars denk ik maar het kan altijd nog aan het einde gebeuren! ik heb sugarpuch al vaak af gebloeid, en soms krijgt hij in ineens in de laatste weken paarse invloeden.
 6. Die blauwe Florida kreeften zijn echt monsters ze kruipen uit elk gaatje van je aquarium deksel ja ik heb er ervaring mee En ze knippen je vissen en planten dwars doormidden
 7. 18 dagen 12/12 nu De rechter heeft duidelijk meer sativa en ik geloof dat ik zelfs al een paarse calyxs/pistil zag bij de deze , de linker blijft iets korter maar dikt wel sneller aan.
 8. Ik heb de lamp precies 80cm van de planten. zie het nut er niet van in om de lamp lager te hangen
 9. Het filmpje was gewoon even grappig voor kleine indicatie Lamp Mabo stekkerdoos alles netjes. (weet ook niet hoe die video kwaliteit zo blabbert is)
 10. Vandaag 2 liter water gegeven zonder voeding ze staan er mooi bij nu vind ik, Temperatuur is 27c met licht aan en 21/23 met licht uit. RV is 40% video-1641594458.mp4 op het moment zojuist humidifier aan gezet met controller die zal hem op 50% houden.
 11. Vandaag duidelijke bloei te zien dus ik tel vanaf deze dag 1 bloei elk 2 liter water gegeven met 4ml Bac bloom. OCL knalt nog steeds op 825w.
 12. Thanks Hokje is 130 bij 90 en draai hem op 825watt op het moment, laatste weken draai ik hem naar 750. De rest word geregeld met en Maxfan 200 (1200m2 Beetje overkill maar die had ik nog liggen) en cli-mate frequentie controler. Deze ronde geen co2 gewoon lekker basic, temp is met lamp aan 27c en uit 21-23c RV is 50%. Ben inderdaad ook benieuwd naar de BAC gebruik ook nog hun PK Booster zoals altijd, deze zal ik later laten vervallen voor de syrup in de laatste 4 weken(Ik kreeg het als tester mee vandaar).
×
×
 • Create New...