Jump to content

vakman

Full member
 • Content Count

  4,636
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  152

vakman last won the day on January 21

vakman had the most liked content!

Community Reputation

2,802 Top reputatie

About vakman

 • Rank
  TL kweker

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ergens op deze planeet
 • Interests
  wiet

Recent Profile Visitors

1,710 profile views
 1. vakman

  Shackzilla

  Invalide worden van wiet, dat kan nog best lastig zijn! Dan moet je niet te voet naar een shop gaan, heb je kans dat je niet meer thuiskomt
 2. Ja hoor @Fatamorgana , de post is gearriveerd Bij deze een rookverslagje over Fata zijn Bio-Haze: We beginnen met de zakvertoning, die is gewoon prima in orde. Wietje glinstert goed en ziet er smakelijk uit. De topjes voelen mooi compact aan. Bij het openen van het zakje komt die onmiskenbare amnees geur meteen voorbij En dat terwijl m'n neus potdicht zit(gisteren in de kou gestaan) , de geur is dus wel oke! De wiet verkruimeld ook mooi, nu komt de geur helemaal sterk tevoorschijn. - Vanaf nu wordt merkbaar dat ik de joint al op heb - Dan de smaak, smaakt goed! Kort maar krachtig Eerlijk gezegd weet ik het al niet meer Volgens mij wat mint... Na een paar hijsen had ik al direct het gevoel dat ik de joint tussendoor ff op de asbak moest leggen, dat heb ik anders niet vlug! Was wel wat vermoeid, maar dan nog. Ook meteen een gloeiend gevoel aan de kop, 5 minuten later de rillingen over m'n rug. Het brein was ondertussen ook op hol geslagen... Even naar de keuken... Uhm, wat ging ik ook alweer doen????? Denk, denk, denk..... Geen idee, maar weer terug naar de kamer Oh ja, ik had dorst gekregen. En weer terug... Joint even weg gelegd, dat hakt er lekker in!! Even wat loeren op WF. Hmmm, wat zijn die letters klein. En waarom heb ik ineens tunnelzicht??? Okay, dan niet Dan maar ff hangen op de bank, nog steeds wat last van staar. Wat is het hier stil in huis ineens, lijkt wel of ik doof word. Ik moet wat doen!!! Hop omhoog, even iets pakken in de schuur. Bij terugkomst in de kamer werd ik een gelukkig man(was ik al, dus nog meer dan) , TERING wat een heerlijke herkenbare geur hangt hier Meteen de joint maar weer in de fik gezet! Rookt heerlijk, goed afgebloeid wietje -punt- Krijg er weer een droge bek van... Ondertussen ook begonnen aan dit verslag, dat schoot niet echt op zeg maar. Iets bedenken, aan de zin beginnen, om er na een paar woorden achter te komen dat je de rest van de zin eigl alweer vergeten bent. Best lastig, zouden schrijvers niet blowen of zo? Anders doe je jaren over zo'n boek -helder moment- ik had ook foto's gemaakt Dat ziet er toch gewoon heerlijk uit!! THC genoeg. Tijdens het roken van de joint kwam er ook steeds zo'n mooi glimmend olie-randje op het vloeitje tevoorschijn Vakkie voelt zich heerlijk nu, de vermoeidheid is ook verdwenen. Heerlijk haaaaaaiiiiii Het wordt ook tijd om er mee te stoppen, de tekst is op... Zakvertoning: 8.5 Geur: 9.5 Smaak: 8 Effect: 9.8 Ik denk dat we wel kunnen stellen dat Fata weet waar hij mee bezig is, hier wordt je als blower gelukkig van! Enorm, maar dan ook echt ENORM bedankt Fata. P.s aan deze lap onzin ben ik om half 7 begonnen Volgens mij is m'n backspace toets nu ook versleten
 3. 80% in het begin moet geen probleem zijn, vinden ze heerlijk! Kluit trek je er naderhand zo uit, het zijn maar wortelpuntjes, geen staaldraden Maar RFX in een smartpot en dan een week niet wateren, is dat niet te lang?? Nu droogt het van alle kanten, de RFX kan z'n water ook goed kwijt in de pot zelf Heb verder geen ervaring met rfx, alleen met smartpots.
 4. vakman

  Shackzilla

  Was ze opzoek naar een zaaddonor dan?
 5. vakman

  Xaim's Tentje.

  Die top helemaal vooraan op de eerste foto, leg je die achter de voordeur voor als je last hebt van inbrekers??
 6. vakman

  Xaim's Tentje.

  Hele trossen chiquita hangen er in de boom O nee, het zijn bladeren. Mooi kleurenpalet zo
 7. Als je er maar geen bananen van krijgt dan, van die vermeerderingscursus
 8. vakman

  Vakkie's Hoerenkast

  @Xaim volgens mij scrogged sannie ook regelmatig
 9. Vind het idd ook tamelijk lang duren Greeny Kidding... Weet je al wat het wordt? "een meisje, liefst geen jongetje"
 10. vakman

  Vakkie's Hoerenkast

  Laten we het hopen @Xaim
 11. Dat denk ik eigl ook @Xaim, die schieten in de 2e bloei en gaan nog wel even door. Krijg je met gezonde planten Deze pheno heeft ook niet veel weg van Skunk volgens mij, aan de kaarsen te zien.
 12. Sunny check dit kweekje eens als je een kweekje alleen water en thee wilt geven Een ronde op alleen water, molasse, bacto en 4 x thee Mijn beste ronde ooit! Heb trouwens mijn thee nog NOOIT afgezuurd, nog geeneens gemeten... Werkt altijd prima!
 13. De laatste weken stopt de uitwisseling van suikers tussen plant en bodemleven, daar zal het wel wat mee te maken hebben boys.
×