Jump to content

wieries

Members
 • Content Count

  219
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

wieries last won the day on January 20

wieries had the most liked content!

Community Reputation

70 Prima

About wieries

 • Rank
  -

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

417 profile views
 1. Waarom laat je de stelen van de bladeren zitten die je hebt verwijderd ?
 2. @cannarie geniaal idee dat hitte werend schot Mister dat rtl ventiel zeker niet in de aanvoer dan komt er helemaal geen warm water meer aan bij Radiator
 3. wieries

  Kweken op mapito

  ik verkies nog altijd de hydrokorrels boven de rfx. Wellicht omdat ik van DWC af kom en het medium graag makkelijk wil kunnen spoelen, een drain heb die altijd met gelijke waarden terug komt met wat ik er instop, makkelijk herbruikbaar is. Daarbij hydrokorrels haal je easy bij elke bouwmarkt of tuincentrum. Het heeft alleen een stuk minder zuigende werking dus je moet hoger en vaker vloeden, wat dan in een grotere opzet wel wat lastiger is.
 4. Die groeien uit hun voegen altijd mooi om te zien dat de stam hoger op dikker is als daar waar deze de grond ingaat.
 5. stadsverwarming water is al snel zon 90 graden.. dit zal een deel je radiator instromen tot dat hete water het RTL ventiel bereikt. Deze zal vrijwel direct dichtlopen omdat deze niet meer dan de 50graden doorlaat waar je hem zo te zien op ingesteld hebt. Deze manier van afknijpen hoe heet je radiator word gaat niet tot bijna niet werken. De enige manier hoe je dit wel zo geregeld kunt krijgen is er een warmte wisselaar met pomp er tussen te zetten zoals je die ook wel veel ziet op vloerverwarmingen. Zeg ik er gelijk bij dat het een veel te dure oplossing is. Als ik joun schoenen stond, dan was het snelst en het goedkoopste om die radiator een eind op te schuiven zodat zijn warmte straling niet recht op die tent straalt. RTL vertiel er weer tussen weg.
 6. Precies dat. 3 frames erin houden en dimmen die handel is je beste keus.
 7. je niet teveel aan dat filmpje vast houden. Neem bijv deze https://www.wildkamp.nl/product/vdl-pvc-kruisstuk-90-16-bar-type-a-4x-inwendig-lijm-12-mm/715953 druk daar een 90 graden bocht aan en je hebt je hoekstuk waarmee je mee naar beneden en naar boven kan uitbreiden.
 8. kijk eens bij de wildkamp. deze heeft alles wat je maar kan bedenken op gebied van pvc. Nu denk ik dat je een T-stuk bedoeld? zoiets als deze? https://www.wildkamp.nl/product/vdl-pvc-t-stuk-90-3x-inwendig-lijm-16-bar-25-mm/715908
 9. Yep in de zelfde ruimte afgeblazen als waar de inlaat van het hok ook vandaan komt. Ik heb deze co2 sensor https://www.co2meter.com/products/lp8-miniature-co2-sensor Die hangt bij mij aan een arduino. Zou er niet op gaan besparen om een goede meter te kopen. Altijd kijken of het op basis van een ndir sensor is, dit zijn de goede sensoren en niet de onbetrouwbare die verlopen naar een paar dagen tijd. Heb zelf ook een alie express meter liggen maar die wijkt zoveel af dat je daar helemaal niets aan hebt.
 10. Johan van greensell heeft er nog wel een paar *edit zijn nog uitverkocht ook
 11. +1 voor Eb en vloed. Of je nou aarde, rfx, steenwol of kleikorrels hebt het werkt er allemaal mee
 12. Dat is afhankelijk van hoe je nu inlaat hebt. Het zal de weg van de minste weerstand kiezen dus terug je huis in en of een deel zal ook wel naar buiten gedrukt worden.
 13. Hier word momenteel 850W led binnen afgeblazen. Met een pc fan ventileer ik de ruimte naar buiten 40-50m3. Ruimte thermostaat staat op 20. Heb er nu een co2 meter liggen en houd het prima op 550ppm
×
×
 • Create New...