Jump to content

Gebruikersnaam

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Gebruikersnaam

  • Rank
    Groentje
  1. Als het van No Mercy komt, weet je zeker dat het niet werkt.
  2. Ja, heb ik gehoord, "Smartshop Just a Spammer" of zoiets.
  3. Het spul dat je nodig hebt heet Vertimec en niet Vertimex: http://www.syngenta.be/nl/insect_vertimec.htm Ik weet niet wat Vertimex is, maar niet dat je straks het verkeerde goedje bestelt
  4. Stekken vragen mag hier niet, maar een topic over fucken met de stroommeter mag weer wel?
  5. www.progress-online.nl Zijn mega-goedkoop, en je kunt met hen regelen dat ze op een andere locatie of tijdstip komen leveren. Vind ik wel zo veilig
  6. In sommige growshops is speciale folielijm te krijgen. Deze kun je gebruiken om de folie zo zonder te nieten tegen de muur te plakken. Als je naderhand eventueel stopt met kweken, trek je de folie er zo weer vanaf. Ik meen me te herinneren dat je met deze lijm ook stukken folie aan elkaar kunt plakken, maar helemaal zeker ben ik niet. Growshop Butterfly in Sittard is groothandel van die lijm, misschien kun je die eens bellen.
  7. Co2-tabs werken niet. Een WIETPLANT is geen aquariumplant.
  8. Bij de growshop of het tuincentrum. Overigens zal het onderdompelen van je stekken in een Masai-mengsel niet meteen alle spint doden. Na een paar dagen moet je weer sproeien om de dan uitgekomen eitjes uit te roeien.
  9. Hij bedoelt: "ik heb er al zeker 10 van verkocht!"
  10. Toen ik hoorde dat Delta-9 ATOMEN zijn, vielen mij al de schoenen uit...
  11. Ik gebruik alles van BioGreen. Vrij duur in aanschaf maar je hoeft er maar weinig van te gebruiken dus uiteindelijk ben je goedkoper uit. Het is alleen wat gehannes met het aanmaken van het voedingsvat (voeding goed oplossen in heet water en dan pas erbij kieperen). Het is wel goede voeding want de toppen worden behoorlijk vet.
  12. Ja, de Co2 blijft een tijd in je voedingsvat hangen en nee, het wordt niet opgenomen door de wortels. Is allemaal een onzin-verkopppraatje om je het geld uit de zakken te kloppen.
  13. Bladeren worden geel en opkrullend blad? 40 graden? Het is gewoon te heet in je hok. Daardoor daalt de luchtvochtigheid, waardoor weer je bladeren uitdrogen, geel worden en opkrullen. Zorg dat je die temperatuur omlaag krijgt en plaats als het kan een luchtbevochtiger.
  14. Wat een onzin allemaal! Een sperfilter oftewel ontstoringsfilter zorgt ervoor dat er geen netvervuiling optreedt, oftewel een meetbare spanning op de NUL. Deze NUL is normaal gesproken spanningsvrij maar door het gebruik van ongefilterde goedkope rotzooi (VSA'S) kan er een bepaalde spanning worden gemeten. Deze spanning kan problemen opleveren voor de stroom bij de buren, voor straatverlichting die gaat knipperen, stroommeters die verkeerde waardes aangeven, etc. Het energiebedrijf is er dus niet blij mee en zal er dan ook alles aan doen om het electriciteitsnet zo schoon mogelijk te houden.
×
×
  • Create New...