Jump to content

Flying Dutchman

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Flying Dutchman

 • Rank
  Groentje
 1. Hmm... de planten hebben van begin juli tot midden oktober in groei gestaan. Dus zo'n goede 2 maand en half. Dus groot zijn ze wel geworden, maar ze hadden wel te weinig zijvertakkingen. En dat scheelt in de opbrengst. Heb van de 2 planten mar een 40 gram gehaald. Volgende keer beter.
 2. Ik ben pas begonnen met kweken en die Everest queens waren dus ook mijn eerste proef project. Had mss beter voor een iets "minder moeilijke" soort moeten kiezen. Ben nu bezig met een setje Haze en Skunk. Ik weet wel dat dat 2 serieus verschillende soorten zijn maar ze zaten samen in een pakje van 11 zaadjes. Het is mss een kruising van de 2? De 2 Everest queen planten zijn ongeveer een meter hoog geworden, te hoog zelfs. Op het einde zaten ze te dicht bij de lamp wat dan weer voor de nodige brand plekken en verkleuringen zorgde. Was die plantjes ook al beginnen kweken nog voor mijn kast er stond (iets te impulsief geweest). Ze hebben het de eerste 2 maanden dus moeten doen met licht van Moeder natuur. Gevolg : een te dunne stengel en te weinig zijvertakkingen. Hopelijk gaat het met de tweede oogst beter.
 3. Hmmm, allemaal goede opbrengsten. Bij mijn allereerste oogst waren de resultaten beduidend minder : 1*400 W 2 Everest Queen (1m hoog) Bio Nova supermix en NPK Kast van 80*80*200 Opbrengst droog... euh... 40 gram
 4. Wat verstaan jullie eigenlijk onder knip afval? Zijn dit zowel de grote als de kleine bladeren van de plant of enkel de hetgeen zich rond de top (cola) van de plant bevindt. Is mss een stomme vraag maar zit ook met enkel grammen afval en.... tegen een cake maken zeg ik geen nee. Vooral nu kerst en nieuw voor de deur staan.
 5. Oh ja, het waren zaden. Afkomstig uit een shop in Breda. Waren zogezegd toppers maar daar heb ik toch niet veel van gemerkt.
 6. Die site had ik nog niet, bedankt.
 7. Yep, zijn twee Everest queen, met de nadruk op queen. Die paarse stengels hebben volgens mij te meken met een een PH verschil. Is slechts de laatste 2 weken opgedoken. Ach was de eerste, zal deze fouten geen tweede keer meer maken.
 8. Reactie's zijn altijd welkom. P.S. De volgende lading is reeds geplant. Worden 10 skunk&Haze zaadjes. We hebben de kast verder afgewerkt (verwarming + ventilator + lichtdicht) dus de volgende oogst zou toch een pak beter moeten zijn.
 9. Hier zijn enkele foto's van mijn eerste kweek. Deze planten hebben maar 1 maand in een kweekkast gestaan en voor de rest veel van binnen (living) en buiten gestaan. Ben dus blij dat er ondanks alle onverwachte problemen toch nog iets rookbaars is aan gekomen. http://www.flypicture.com/archive/11-28-2004/plant1.jpg http://www.flypicture.com/archive/11-28-2004/plant2.jpg http://www.flypicture.com/archive/11-28-2004/plant3.jpg http://www.flypicture.com/archive/11-28-2004/plant4.jpg
 10. I know, maar over het vermijden van die pest dieren heb ik nog niets gelezen. Bedankt voor de info.
 11. Heb bij de laatste oogst veel last gehad van spint. Vroeg me af hoe die klootzakken eigenlijk in mijn kweekkast zijn geraakt? Hoe kan ik voorkomen dat ze ooit nog in mijn kast geraken?
 12. Heb me de vorige keer gewaagd aan een bakje Thaise paddo's van eigen kweek. Moet zeggen dat het effect serieus trippen was. Maar had nu graag eens een andere soort uitgeprobeerd, iemand sugestie's over een goede soort paddo's?
 13. Zijn er nog mensen die veel gebruik maken van de Everest queen variant? Heb nu juist geoost en deze valt eerlijk gezegd wat tegen. Heb ondertussen wat liggen zoeken naar enige karakteristieken van deze soort maar nog niet veel gevonden. Weet er iemand wat meer over de plant en het hoe en wat van de weed?
 14. Sta op het punt om 10 skunk zaden te planten voor wat mijn tweede oogst van het jaar zou moeten zijn. Mag men direct voeding beginnen geven vanaf de zaadjes kiemen of hebben de plantjes dan nog genoeg aan de voedingstoffen van de grond zelf?
×
×
 • Create New...