Jump to content

Jupiler

Members
 • Content Count

  217
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Jupiler

 • Rank
  Kind aan huis lid
 • Birthday 05/27/1965

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Zeeuws Vlaanderen
 • Interests
  Whisky Single Malt
 1. Nee integendeel, een graad of 25 overdag en 20 's nachts. Dus dat kan het niet zijn.
 2. Ik heb 2 vragen . 1 Enkele vertonen al wat bruine haartjes ( zie slechte foto ) Is dat niet wat vroeg, volgens mij moeten ze nog een kleine 4 weken. http://i3.photobucket.com/albums/y66/silve...tjes16april.jpg 2 Een van de planten heeft paarsige bloemen in plaats van witte, ruikt ook iets anders. Zou dat een andere soort kunnen? De andere zijn wit. ( Ook een slechte foto) http://i3.photobucket.com/albums/y66/silve...aars16april.jpg
 3. Aan je inzet zal het in ieder geval niet liggen.
 4. Goed, overvoeding of een Ph probleem waarschijnlijk. Vanavond heb ik de dames eens leren zwemmen en goed ook . Elke plant is doorgespoeld met 120 liter water, wat een werk . Als het een van de bovenvermelde problemen is dan zou het nu opgelost moeten zijn. http://i3.photobucket.com/albums/y66/silve...rl/Spoelen1.jpg http://i3.photobucket.com/albums/y66/silve...rl/Spoelen2.jpg Zoals je ziet op de tweede foto is deze er slecht aan toe.
 5. Ik hanteer het voedingschema 1 component Aarde Bud Xl van H&G.Ik zal morgen eens proberen de Ph van de aarde te achterhalen. Van de 11 planten zijn er 5 die er heel veel last van hebben. Bij wijze van test heb ik gisteren een deel de aanbevolen voeding gegeven en een deel gewoon water. Eens kijken hoe dat uitpakt.
 6. @ Mad Ph van de voeding is 6.8, zou moeten kunnen op aarde volgens mij. Probleem is dat ik de Ph niet weet van de aarde. Geneuzel? hehe cool @ Green, je zou wel eens gelijk kunnen hebben, het zijn voornamelijk de kleinere die er last van hebben. In dat geval is het overvoeding.
 7. Hmmm ik zie nog geen verbetering, het verslechterd bij de helft, de wat kleienere plantjes, de grotere hebben er minder last van. http://i3.photobucket.com/albums/y66/silve...ril62dagen1.jpg Ik zal bij de kleinere plantjes eentje wat meer voeding geven, eentje geen voeding, eentje een extra shot met bitterzout en de rest de normale voeding. Ik geef nog geen BudXL of Topbooster van H&G. Iemand tips? Excuses voor de dubbele vraag ( staat ook bij mijn topic indoor) Ben een beetje wanhopig.
 8. Yep, ze zijn ongeveer zo dik ja, maar ik sproei alleen als de lampen met de ventilators aan staan ( had ze ff uitgezet voor de foto's) , ze zijn binnen een kwartier weer droog. Of kan dat dan nog rot veroorzaken?
 9. Leuke foto's Rast@, vooral die van onderen
 10. Ok, een update van de plantjes. Eigenaardig dat 1 helft van de kweek veel last heeft van gele blaadjes met bruine sproeten en de andere helft heel wat minder. De linkse plant op de tweede foto heeft helemaal nergens last van, diepgroene bladeren. http://i3.photobucket.com/albums/y66/silve...ril62dagen1.jpg http://i3.photobucket.com/albums/y66/silve...ril62dagen2.jpg Ik heb eerst rijkelijk gespoeld met water zonder toevoegingen, daarna gespoeld met water met een beetje Epsomzout zoals Oni vermeldt op zijn website. Helaas zit er geen verbetering in. En ze moeten nog ruim 4 weken denk ik. Tips zijn van harte welkom.
 11. Mooi klote, ik heb net nog ff gekeken en de rest van de plantjes krijgen ook dezelfde verschijnselen, dus toch iets te maken met de voeding. In dat geval kan het een magnesium probleem zijn . Aangezien ik in potten van 11 liter kweek wat is dan de beste oplossing? Veel spoelen met water of Epsomzout toevoegen?
 12. Uhhhhhh, ze staan nu een goeie week of drie in bloei denk ik, dus da's idd wat vroeg voor gele bladeren.
×
×
 • Create New...