Jump to content

Vero

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Vero

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Wel, het vloeibare spul hebben ze daar kennelijk niet. Dus had ik hem geadviseerd om Bio-korrelmeststoffen te gebruiken, waarop hij dus reageerde met zijn verhaal over de opgeloste wormenmest. Ik zal hem dus toch maar aanraden om een Guano of een gekorrelde koeiemest te gebruiken, want als ik dat zo hoor van jou, veredelt hij dus enkel zijn aarde momenteel. Thanx voor de info, IkDoeULatenSterven ! Groetjes van, Vero.
  2. Hey IkDoeULatenSterven Ja, ik weet dat het doorgaans gewoon door de aarde gemengd wordt, maar hij doet 't dus zo.... Ik weet er gewoon niet veel over en zelf zou ik eerder naar korrelvormige Guano gaan om op te lossen in water - maar dat schijnen ze daar niet te hebben in zijn buurt. In elk geval thanx voor je respons. Nog iemand ? Wat is de NPK van wormenmest ? Vero.
  3. Hey iedereen, Een Braziliaanse vriend van mij gebruikt voor de voeding tijdens de groeifase wormenmest die hij oplost in water. Hij spreekt van 1 deel wormenmest op 5 delen water. Nu heb ik 'ns gehoord dat wormenmest 'n nogal sterk goedje is en ik vermoed dat hij te veel gebruikt en in de problemen zal raken. Kan iemand hier mij 'ns precies vertellen hoeveel men precies moet gebruiken van dat spul per liter water ? Bedankt bij voorbaat ! Vero.
  4. Oebelie : een speciale "bedankt" voor jou - Leafman is inderdaad ook een heel interessante growshop - heb ik dankzij jou ontdekt ! Groetjes, Vero.
  5. Thanx iedereen voor de reacties ! Weet ik weer wat meer. Vero.
  6. Hey iedereen Even een vraagje : wie hier heeft er al ervaring met aankopen bij Alien Growshop ? Zijn ze correct bij online-bestellingen en is het materiaal (armaturen, zaden, etcetera) kwalitatief in orde ? Slechte of goede ervaringen ? Thanx, Vero.
×
×
  • Create New...