Jump to content

FoolOnTheHill

Full member
 • Content Count

  6,193
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

FoolOnTheHill last won the day on December 27 2018

FoolOnTheHill had the most liked content!

Community Reputation

1,459 Top reputatie

About FoolOnTheHill

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. FoolOnTheHill

  wietexperiment gedoemd te mislukken

  GroenLinks en SP toonden zich donderdag tijdens de wetsbehandeling in de Tweede Kamer kritisch over de beperkte duur en beperkte omvang van het experiment. "Is dit experiment bedoeld om te slagen, of om de coalitie de komende tijd tevreden te houden?", vraagt Kathalijne Buitenweg (GroenLinks) zich af. SP'er Michiel van Nispen pleit voor aanpassingen om de proef "niet om politieke redenen" te laten mislukken. D66 kreeg twee jaar geleden een meerderheid van de Tweede Kamer achter het initiatiefvoorstel om de wietteelt te reguleren. Onder andere VVD, CDA en de ChristenUnie stemden tegen. Omdat er geen meerderheid in de senaat is, houdt D66'er Vera Bergkamp haar voorstel nog even in de wacht. In plaats daarvan spraken de coalitiepartijen VVD, CDA, D66 en de ChristenUnie in het regeerakkoord af een experiment met de regulering van de teelt en verkoop van wiet op te zetten. Meer: https://www.nu.nl/politiek/5689601/groenlinks-en-sp-vrezen-dat-wietexperiment-gedoemd-is-te-mislukken.html
 2. FoolOnTheHill

  Nieuwe sanniesshop

  Taal kundige? Mijn nek haren gaan daar van recht over eind staan. Dat moet natuurlijk zijn: taalkundige, nekharen, daarvan, en overeind. Waarom hak je zoveel woorden in stukken? Woorden als sneltrein, wereldwijd, kwaliteitseisen... ...en aan de hoogste kwaliteit eisen word voldaan. En word moet zijn "wordt", in dit geval. De tekst voldoet niet aan mijn kwaliteitseisen.
 3. FoolOnTheHill

  Nieuwe sanniesshop

  Het ziet er mooi uit, maar taalkundig rammelt het aan alle kanten. Veel woorden worden in stukken gehakt, (In deze catagorie kun je een selectie vinden van onze gefeminiseerde cannabis zaden recht streeks van de breeder zelf..) en het woordje "welke" wordt te pas en te onpas gebruikt, terwijl je in plaats daarvan beter "die" kunt schrijven. Speciaal samen gesteld aarde recept voor optimaal kiem resultaat Op Opengrow schrijf je: ...I have designed and re wrote all pages in Dutch and let a professional do the English part. Misschien moet je de Nederlandse tekst ook eens laten bekijken door een professional. Want het is werkelijk tenenkrommend. Succes!
 4. FoolOnTheHill

  Skeere groei kast

  Een filter in de voorgroei?
 5. FoolOnTheHill

  opgerold en mee genomen

  Als je ons had verteld hoe het komt dat je tegen de lamp bent gelopen, dan hadden we er misschien nog iets van kunnen leren. https://www.roessen.nl/bedrijfsdiensten/work/hennepkwekerijen-ontmantelen/
 6. FoolOnTheHill

  genetica verschil of?

  Aan Arjan.
 7. FoolOnTheHill

  Autoflowers 2019

  Natte vinger werk, dat denk ik altijd als ik zulke dingen lees. Hoe komen ze op 20% ruderalis? Waarom is dat geen 25%? Of 50 %? En wat is dat dan precies, die ruderalis? Je kunt wiet er niet op laten testen. Bestaat het wel?
 8. FoolOnTheHill

  Nieuwe strains

  Waarom toch steeds dat gebruik van het woord "welke", terwijl je ook "die" kunt schrijven? Ook in soortomschrijvingen in je shop struikel ik steeds weer over dat woord. Wat is beter: 'de woonkamer, welke voorzien is van een laminaatvloer' of 'de woonkamer, die voorzien is van een laminaatvloer'? Die is beter. Welke aan het begin van een bijvoeglijke bijzin is als het naar een de-woord (enkelvoud of meervoud) verwijst grammaticaal juist, maar maakt een stijve en stroeve indruk. Gebruik daarom bij voorkeur het betrekkelijk voornaamwoord die. Welke kan níét verwijzen naar een enkelvoudig het-woord. 'Het terras, welke op het zuiden ligt' is dus hoe dan ook fout; hier moet het betrekkelijk voornaamwoord dat gebruikt worden.
 9. FoolOnTheHill

  opgerold en mee genomen

  Broodkweker?
 10. FoolOnTheHill

  ontkiemen zaadjes

  Moet dat dan? Ontkiemen ze alleen als het donker is?
 11. FoolOnTheHill

  ontkiemen zaadjes

  Mijn CV-ketel is verbonden met enige heel grote ijzeren dingen, die zich onder de vensterbanken bevinden. Kan ik die ook gebruiken?
 12. FoolOnTheHill

  ontkiemen zaadjes

  Geniaal!
 13. FoolOnTheHill

  Nieuw Commercieel Soortje.

  Dat is een slap aftreksel van deze....
 14. FoolOnTheHill

  eerste kweek, meteen de mist in?

  De enige geschiedenis die telt is de genetische geschiedenis. dat geldt in gelijke mate voor stekken en zaailingen. Die drie of vier eerste blaadjes van een stek hebben zeer weinig invloed op het verder verloop van de kweek. Die zijn op het einde al lang verdwenen. De plant past zich zeer snel aan, aan nieuwe omstandigheden. Stekken, en ook jonge zaailingen. Ik denk dat erfelijke eigenschappen een grotere rol spelen bij "bestendigheid tegen hoge warmtestraling".
×