Jump to content

ChasteSticks

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About ChasteSticks

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heb deze stekken altijd bij de zelfde shop gehaald en was altijd 9 weken geweest, geen idee hoe ik nu het best verder kan. 10% heeft paarse bladeren en bruine haren lijken rijp om te oogsten maar de is nog gewoon wit en zou nu eigenlijk laatse week moeten spoelen.
 2. Goedenavond, Ik gebruik al een aantal kweekjes de Aptus Pro schema met de bijbehorende producten. Week 1 bloei begin ik met een EC van 1.1 en gooi er elke week 0.1 op tot week 8 (1.8 EC), vervolgens geef ik in week 9 alleen water met ph- en enzymen+ om af te spoelen. Is dit het juiste manier? Ik hoor hier verschillende meningen over, zo heb ik gister van een vriend bijvoorbeeld te horen gekregen in week 9 toch nog topbooster etc. mee te geven, alles behalve voedingen A&B. (Ik ga morgen trouwens week 9 in) Ik vraag dit nu, omdat ik bij een aantal toppen nauwelijks bruine haren zie verschijnen, zie foto bijlage.
 3. Doe ik niet in week 7 nee maar meestal voor week 4 was dat altijd. Ben nou bezig met omwroeten en ga daarna weer stekken prikken. Wat raden julie aan om spint te voorkomen weer? Wou zelf een vernevelaar kopen en dan voor dat ik de stekjes prik even giffen en een paar dagen daarna weer. De stekken zelf gebruik ik Promanal-R voor.
 4. Ik hoor ook vaak roofmeit voorbij komen is dat ook een goede optie? Zelf gifde ik altijd
 5. Thanks die had ik nog niet eerder gehoord. Wat ik uiteindelijk heb gedaan is gewoon om de 2 dagen stofzuigen en heb ze nou al geknipt en zijn lekker aan het drogen. Moet nu alleen even de hok goed schoon zien te maken zodat ze de volgende kweek wegblijven.
 6. Thanks voor de advies, ben inderdaad gewoon dagelijks aan het stofzuigen, week 8 momenteel hoop dat de oogst er snel op zit..
 7. EDIT: Volgens mij hoort de topic in Indoor vragen, zo ja kan dit verplaatst worden?
 8. Goedenavond medegrowers, Ik ga morgen week 8 in en het viel me een paar dagen terug op dat ik ongeveer op 10% van de planten allemaal spinnenwebben heb. Ik heb vandaag zitten stof zuigen ik ben benieuwd of dit gaat helpen, eerste keer dat ik dit meemaak, zal het kwaad hebben? Gelukkig is het pas begonnen en verwacht ik binnen 2 weken alles om te halen. Foto's in bijlage. Heb trouwens ook meteen een foto erbij gezet hoe de rest van de planten eruit zien helaas veel uitschieters deze kweek waardoor er een aantal hoofdtoppen verbrand zijn.
 9. Thanks voor de tips ik heb uiteindelijk de lampen 24 uur uit gezet en vervolgens de nieuwe tijd ingesteld, heeft als het goed is gelukkig niets kwaads verricht.
 10. OFFTOPIC: Ik volg altijd de aptus kweekschema en hou altijd 9 weken 12/12 aan, aangezien jij ze al 10 weken op 12/12 hebt staan, maakt die week wat uit of?
 11. Goedemorgen, Vandaag ga ik week 4 v.d. bloei in en zou graag de lampen in de nacht aan willen houden i.p.v. overdag. Redenen hiervoor: - Koudere temperatuur in de nacht waardoor afzuiger wat zachter kan / er kunnen meer lampen aan.. (waarschijnlijk ook geen kachel meer nodig dan als ze slapen) - Ramen kan ik overdag dicht houden vaak (is geen uitzicht elke dag maar die ramen open vooral in de winter) Kan het geen kwaad om de switch te maken voor de planten? Hoe zou ik dit het best kunnen aanpakken? Heb momenteel 6x600 aan staat en zou door deze switch wel makkelijk 7/8 lampen aan kunnen houden denk ik.
 12. Ben benieuwd naar de uiteindelijke resultaat ziet er goed uit maat!
×
×
 • Create New...