loadrunner 4 Posted August 31, 2009 speculaaspasta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jonk'O'man 1 Posted September 1, 2009 dit is een broodje dat ik net gemaakt heb (en ik was niet eens stoned:P). van onder naar boven: sneetje volkoren brood dun laagje dijonaisse sla paar plakjes smac sneetje volkoren brood dun laagje knoflooksaus paar plakjes kaas sneetje volkoren brood filet americain sambal sneetje volkoren brood hij is echt verrassend lekker en ik wilde hem jullie niet onthouden! mvg jonkoman Quote Share this post Link to post Share on other sites
HansWorst 4 Posted September 1, 2009 Men neme: Plakje beenham (bak hem zelf nog eventjes in de koekenpan). Augurk. En yoghurtsaus die smeerbaar is (subtiel veel) Of: Zachtgekookt eitje (heet water in de pan ei erin, bij de eerste belletjes 3:45-3:55 minuten koken (niet korter niet langer) eitjes laten schrikken. Bak ondertussen bacon in een pannetje, scheur deze aan enkele stukken. Pak ook ondertussen een broodje leg deze 4 minuten op het hoogste rekje onder de gril, draai hem halverwege om, als deze klaar is leg je snel (zonder je poten te verbranden) nog even 2 plakjes kaas bovenop en zet de oven een halve minuut aan is, tot de kaas op gewenste vloeibaarheid is. (als je niet zoon kaasgek bent als ik kun je dit wel achterwege laten) Smijt je gepelde ei op een broodje, plet hem dan kapot, beetje mayonaise een drupje ketchup (let op ketchup overheerst alles). Dit alles kun je op smaak brengen door peper en een dikke lading oregano. Geniet, maar schrans met mate Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpe 0 Posted October 1, 2009 Oeh, chicken club ciabatta. Ciabatta uit de oven belegd met: sla Met peper en zout gebakken kipfilet daarna in reepjes gesneden gebakken bacon saus van majo met avocado, mierikswortel, citroensap, peper en zout. tomaat in schijfjes rode ui in halve ringetjes. Hmmmzz krijg al honger als ik er aan denk. het is even werk voor een vreetkick maar echt overheerlijk Quote Share this post Link to post Share on other sites
MasterBud 1 Posted October 1, 2009 Daar komt de mijne dan Tosti beenham met zoete rode mosterd -2 witte of bruine boterhammen. -1 pakje beenham van de Aldi. -2 eetlepels Zaanse mosterd. -1 eetlepel Zaanse ketchup. -1/2 theelepel zoetstof in vloeibare vorm. Leg 1 boterham op het tosti apparaat. Snij de helft van de beenham in redelijke plakjes en verdeel het over de tosti. Bak een klein bakje en doe daar de mosterd, ketchup en zoetstof in. Even alles door elkaar roeren en daarna je tosti ermee bestrijken. Daarna leg je de 2de boterham plak er boven op en sluit je je tosti apparaat. is je boterham brtuin dan is je tosti ook klaar. Eet smakelijk Greetzz Quote Share this post Link to post Share on other sites
need2grow4life 0 Posted October 1, 2009 Broodjes.. Toasti.. ik raad jullie allemaal een toasti apparaat te kopen .. sneedje brood.. boter.. kipfile.. tomaat.. kaas..sneedje brood ff op de toasti apparaat en klaar nog lekker ketchup erbij Greetz N2G4L Quote Share this post Link to post Share on other sites
MasterBud 1 Posted October 1, 2009 En nog 1tje van mij Dit keer een heerlijk broodje in een Italiaanse stijl. -1 afbak ciabatta broodje. -100 gram italiaanse beenham in plakken gesneden. -2 theelepels paprika poeder. -2 theelepel tijm. -1 a 2 theelepels oregano of wilde marjolijn. -1 handjevol geraspte parmezaanze kaas. Snij met een scherp mes je ciabatta broodje doormidden. Leg een beetje kaas als eerste op je broodje, daarna 2 plakken beenham. Strooi nu weer de meerderheid van je kaas op je beenham te samen met de paprika poeder, tijm en oregano of wilde marjolijn. leg nu weer 2 plakken beenham daarboven over heen. De overige kaas kan er nu ook over gestrooid worden. Doe de bovenkant van je broodje er weer op en plaats het geheel in een voorvberwamrde oven en bak het geheel in 10 a 15 minuten af bij 180 graden(elec. of hetelucht oven) of standje 4 bij een gas oven. Eet smakelijk Greetzz Quote Share this post Link to post Share on other sites
counterstriker 0 Posted April 1, 2010 Hehe.. Leuk topic, zo eentje waar je echt alleen op komt als je stoned bent Een creatie van vroegere stonede periodes: - Plakje brood - 3 á 4 Plakjes Kaas - Appelringen - Beetje kaneelpoeder - Plakje brood - 10 minuten tussen et tosti-ijzer en voilá, de AppelKaas-Tosti is geboren - Rev. hmmmmmmm niet verkeerd alleen mijn appelring floepte er bijna uit haha --------------------------------- ik heb net dit bereid: onderkant van sesambolletje smeren met filet americain twee dunne schijfjes komkommer plakje kaas plakje kipfilet twee tomatenschijfjes vleugje ZAANSE mayo dun schijfje komkommer bovenkant van sesambolletje smeren met filet americain Quote Share this post Link to post Share on other sites
mastersico 1 Posted April 1, 2010 broodje gebakken tomaat,gebakken ham en salamie voor t hartige oh en majo niet te vergeten Quote Share this post Link to post Share on other sites
loadrunner 4 Posted June 12, 2010 koolsalade met pepertjes uit blik, en pindasaus Quote Share this post Link to post Share on other sites
nederwierie 4 Posted June 12, 2010 niet echt een broodje maar wel van brood gemaakt; ''wentelteefjes'' 1 ei in wat melk klutsen met kaneel en suiker. in dit mengsel stuk of 4 boterhammen laten weken voor 15 minuten. het beste is als het brood 2 dagen oud is,dus al brosser.dit maakt het krokanter en lekkerder. dit ingeweekte brood in de koekepan bakken en opdienen met roomboter er over heen en poedersuiker . supers! als toetje kan je dan ook nog een halve liter vla met 10 lange vingers laten weken voor een half uur.... ook zeer lekker Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turbo_Power 0 Posted June 18, 2010 Leuk topic Hou zelf ook erg van broodjes. En deze heb ik net op: Achterham met belegen kaas yamyam Quote Share this post Link to post Share on other sites
maniski 0 Posted June 18, 2010 pindakaas met eigen gemaakte super hete sambal en kaas met sambal oelalala soms heb ik een vreemde bui en dan doe ik kaas met pindakaas op een broodje hehe lol Quote Share this post Link to post Share on other sites
choppa 0 Posted June 18, 2010 zal ik jullie dan ook maar eventjes laten genieten?... wat ik laatste tijd echt vaak doe is ik pak 2 witte sneetjes brood.. en ik pak een klein schoteltje met olijfolie en knoflook.. jonge belegen kaas en paturain ik smeer allerbij de sneetjes in met de olijfolie+knoflook dan een plakje kaas op het onderste sneetje daar doe ik ook nog beetje van die olijfolie op +klein beetje zout dan tussen het tosti ijzer waneer die klaar is smeer je nog ff een laag paturain er op en klaaaaaaar Echt niet normaal sweety, een aanrader voor iedereen Quote Share this post Link to post Share on other sites
loadrunner 4 Posted June 19, 2010 ik heb net een broodje pindakaas met jam gemaakt, deze doormidden gesneden. met een beetje bloem , water en suiker een beslagje gemaakt. de boterham er in gedoopt, en gefrituurd. wat is dat freeking lekker... ik zit nu in de aardbeiensaus te dippen Quote Share this post Link to post Share on other sites
super#skunk 0 Posted June 19, 2010 ik en mijn zwager doen eens in de 2 weken film en koekjes avond gewoon lekker relax op de bank filmpje op en een koekje eten gemaakt van huis teelt wiet boter dan zorg ik van te voren dat ik een heel brood samen met 5-- gram kaas en 500 gram ham klaar heb staan belegd en al tosti maschine aan en zodra we helemaal knetter zijn gaat de eerste tosti er in het duurt meestal 45 min tot een uur ik moet altijd de tostis bakken wand hij kan niet meer lopen wat altijd lachen is als hij naar de plee moet samen lachen en freten en film kijken 4 uur later zitten we dan met pijn in de kaken half dood half te slapen op de bank naar de aftieteling te kijken die 20 min duurt groeten skunkie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pierre Paf 8 Posted June 20, 2010 Hola Spaanse variant er maar es tussen knallen dan... verse baguette van de bakker, beleggen met tonijn, olijven en aioli. Buen provecho salu2 Pierre Paf Quote Share this post Link to post Share on other sites
dr Rodney Mckay 1 Posted June 20, 2010 snee casinobrood wit laag boter dan een laag honing dan daar over heen weer gecrushde pindanoten daar over heen weer een snee casinobrood daarover heen een ruime laag met tuinkers dit bestrooien met suiker en een klein beetje citroensap. Hierover heen weer een snee casinobrood laagje rucola sla met daarboven op gietenkaas en dan afwerken met een snee brood boven op. dus van boven naar beneden: snee brood geitenkaas met rucola sla snee brood tuinkers met heel dun laagje suiker en citroensap snee brood laag honing met gecrushde pindanoten snee brood En ik persoonlijk vindt het lekker om het brood niet te laten snijden bij de bakker maar gewoon zelf te snijden, ik doe dan altijd de bovenste en de onderste snee iets dikker dan die in het midden. groet rodney Quote Share this post Link to post Share on other sites
skunky2 0 Posted September 30, 2010 Heuyyy Vandaag in een stonede bui een goeie hamburger gebakken XD krijg m alleen niet op t oog wou meer dan de maag hihi hier het resultaat bacon en kaas uitjes bacon even gebakken en dan de burgers en bellege die zoooii beetje konijne voer hehe broodje burger en nog een beetje van dat konijnevoer en het resultaat wuaha eetse Quote Share this post Link to post Share on other sites
infinity 1 Posted October 1, 2010 Ik dacht eerst dat je de burger vreemd op de foto had staan, maar zag toen de pan eromheen (voor zover deze dus niet bedekt was). Ik mag toch hopen dat je dit niet hebt gemaakt met de intentie hem totaal solitair tot je te nemen? Lekkere tonijnsmering voor je brood (heel snel, goedkoop en vast ongezond) Blikje tonijn (MSC aub!) in water of olie Kwak lekkere mayonaise (evt een beetje yoghurt) Een lepeltje kappertjes (naar smaak) beetje peper en zout (naar smaak) Stevig dooreen roeren met een vork, tonijn lekker prakken en roeren maar. Dit werkt ook met stukjes koude kip, of garnaaltjes, en kan natuurlijk ook helemaal vega, met heel fijn gesneden groenten. Een broodje bal van eigen huisballen (jaja) met mosterd, is ook nooit ongaangenaam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skunky2 0 Posted October 1, 2010 wuahah de planning was een goeie burger waarna ik geen honger meer had ben niet verder dan een kwart gekomen en toen weer rookpauze eind van de avond half op hihi groetjes Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stikkie 3 Posted October 1, 2010 geef mij maar een kwartier met zo'n burger en weg is ie...!!!! Zodra ik stoned ben (wat altijd zo is buiten me werk om) heb ik een eindeloze eetlust..... Ben daardoor ook altijd verplicht op dieet anders ben ik in no time weer terug op 130 kilo + Gevaar met vreetkick vind ik ook dat het een domino effect heeft, Je blowt krijgt honger en dan eet je wat en dan word je nuchter dus blow ik weer, en krijg dan opnieuw trek... Dus mij maak je bijna met elke vorm van een broodje wel blij... mvg stikkie Quote Share this post Link to post Share on other sites
skunky2 0 Posted October 1, 2010 wuaha helemaal mee eens en dan eind van de avond 4 vreetkicks verderzijn en op klappe staan hihi gr Quote Share this post Link to post Share on other sites
loadrunner 4 Posted October 13, 2010 pak 3 eieren, haal t geel eruit, en roer hier door : 1tl mosterd, 2 el mayonaise, en 1 el ketchup dit goed roeren. dan de eigeel erdoor snijden. dit op brood Quote Share this post Link to post Share on other sites
rock fever 36 Posted March 29, 2011 Een boterham daarop viervruchtenconfituur en kaas terug een boterham. Dan twee andere boterhammen met daar tussen graanmosterd en salami. Deze twee in het croquemonsieur(tosti)machine. Als die klaar zijn nog een laag mayonaise op de ene en komkommer, en de andere er boven op. Klint misschien raar maar is superlekker:p. Quote Share this post Link to post Share on other sites