Jump to content

rock fever

Full member
 • Content Count

  897
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 Positief

About rock fever

 • Rank
  420 Friendly
 • Birthday 03/13/1989

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Het leek me wel genoeg geweest dus 30 december heb ik de auto WW geknipt en 3 januari de berry ryder. De bladeren werden al flink geel(de sugarleafs niet gelukkig:p). Hoewel ik nog transparanta trichomes waarnam heb ik toch besloten om ze om te doen. Ik hou sowieso meer van high dan stoned. De toppen zijn deze keer een pak compacter dan van de plantjes van m'n vorige kweek voor het raam/terras. Van de WW had ik verwacht dat het een en al blad zou zijn, maar dat viel best mee! Ze was spijtig genoeg wel echt klein, maar toch 15 gram nat,dus een 5tal gram droog:). Het aantal trichomes valt bij deze plant echter wel tegen, zeker voor een wit soortje. Maar daar zal de ruderalis wel voor iets tussen zitten. Ik heb van het knipafval wietmelk gemaakt. Het was 7-9 gram nat. Een milde high was het gevolg. De geur van de plant is ook vrij grassig. Hopelijk wordt die nog beter maar nu is het echt niet goed. Als de smaak ook zo grassig blijft dan draai ik het liever in een cake ofzo. Hier een foto van de WW, je kan de kleine foxtails wel een beetje waarnemen. Dit plantje was geen normaal leven gegund:p. Een buitenbeentje. Hopelijk komen uit de andere auto WW zaden betere exemplaren. Achja, ze was tenminste geen herma:D. Heeft ongeveer 10 weken gegroeid/gebloeid. Zoals je ziet, weinig knipafval. De toppen waren wel compact maar het kan nog wel beter. Hopelijk is de high alsnog ok;). Ik weet in ieder geval wel dat er niet mee geknoeid is. Die garantie krijg je in de shop blijkbaar niet overal. En dan de Berry Ryder. Oh jongens, ik ben echt blij met dit soortje. Autoseeds levert hier echt wat ze beloven. Supersnelle bloei, een plant die klein blijft maar toch een lekker fruitig wietje produceert. Ze blijft inderdaad klein, maar in mijn tentje is dat niet erg. Liever 5 gram lekkere wiet dan 10 gram B-wiet:P. En de plant bloeit inderdaad snel af. De exacte datum ontgaat me even, maar ik heb deze omgedaan na iets meer dan 8 weken. Ze had misschien nog een weekje extra gekunnen zodat de trichomes meer wit /amber kleuren maar heb al uitgelegd dat dit voor mij geen must is:). De geur is lekker,fruitig, zoet. Zelfs nu ze hangt te drogen produceert ze echt een lekkere geur. Veel beter dan die gras-WW . Hopelijk is de smaak ook zo lekker. De wiet ziet er ook erg goed uit. Zeker de hoofdtop is supercompact. Ik tijwfel niet dat dit een lekker rokertje gaat worden! Hieronder ook nog een foto:). Ik heb van deze twee kleintjes bijna evenveel opbrengst als van de twee grotere terras-auto's toen:P. Wat vinden jullie? (van de BR vooral?)
 2. rock fever

  Rock fever's pics

  Bereiding van extracten, wietbereidingen, wiet, kweken(binnenkort),....
 3. Updateje: De WW lijkt me ver klaar te zijn. Is nu in haar tiende week. Wel minder thc dan verwacht, maar ik blijf erbij dat dit een autoflower is met dwerggroei...En wel meer mankeert dan dat;). Zelf de toppen lijken nu te strekken. Is het dit wat men foxtails noemt(check 1ste pic)? WW: Berry ryder: De berry lijkt mij ook niet ver van afgebloeid te zijn. Het zou ook een snelle autoflower moeten zijn en dat lijkt wel te kloppen. Blijft ook echt klein zoals vermeld. De toppen daarentegen zien er echt lekker uit. Veel meer volume dan m'n vorige kweek, vol kristalletjes en een lekker geurtje. De wiet die van dit plantje komt gaat gewoon top worden! Kwaliteit boven kwantiteit lol! Laat zeker horen wat jullie vinden! EDIT: Ik heb beide planten een beetje gesnoeid. Ze hadden alletwee behoorlijk wat gele bladeren en die helpen de plant toch niet vooruit. Vooral bij de WW gaat het goed zijn zodat de onderste budjes ook nog wat meer licht krijgen.
 4. Ik heb de slang al gedempt en dat maakte geen verschil, het is echt de buisventilator zelf denk ik. Hier onder enkele foto's. Het zijn enkel de vrij recente die ik genomen heb. Hier één oudere foto ( 24 november): Als tweede de twee onder de LED op 29 november: En deze zijn zojuist genomen: White Widow: Berry Ryder: De WW gaat denk ik gewoon in een spacecake verdwijnen denk ik. De topjes groeien zo traag dat ik denk dat die ook klein zullen blijven, zoals de rest van de plant. Bij deze lijken de ruderalis-genen een beetje doorgeslagen:D. De geur is opzicht best wel herkenbaar en er lijken wel trichomes te ontwikkelen dus iets zal deze plant wel opleveren. Ik denk er wel over om enkele bladeren weg te knippen gezien de plant eigenlijk gewoon één hoofdtop zal zijn:P. niet alle buds krijgen veel licht met al die bladeren. De Berry vind ik er dan weer wel goed uitzien. Ik heb hem ook een beetje geplooid met koordjes zodat de toppen zoveel mogelijk licht krijgen. Wou dit eigenlijk vanaf het begin doen maar was het vergeten. Heb één maal de hoofdtop omgebogen zodat de zijtakken meer licht kregen. En een van die zijtakken dan ook geplooid zodat die ook denkt dat ie een hoofdtop is:D. Deze wietplant ruikt enorm heerlijk trouwens, lekker fruitig. Comments zijn altijd welkom! Ik ben persoonlijk tevreden van deze 90W lamp. Volgende keer met regulier zaad ga ik een mooie plant kunnen kweken denk ik:). EDIT: even terzijde, de WW is van 20 oktober en de Berry van 5 november:). Als je kijkt hoe de toppen van de Berry al na een maand zijn dan denk ik dat deze soort best wel eens op die beloofde 8-9 weken klaar kan zijn:).
 5. Heey iedereen, Sorry voor de lange afwezigheid, om één of andere reden ontbrak het me altijd aan tijd als ik er aan dacht om hier up te daten;). Ik upload zodra wel wat foto's. De Blueberry is een mooi plantje geworden. De WW is echt wel een dwergje... Groter probleem: blijkbaar slaapt de buurvrouw onder de kamer waar m'n tentje staat. Blijkbaar heeft deze dame ook een supergehoor want het geluid van de afzuiging irriteert haar. Als je dan weet dat ik in de kamer ernaast slaap en niets hoor, en dat het om de goedkoopste afzuiging gaat die er was, dan kan je al wel raden wat voor een zeur hieronder woont;). Akkoord, het klinkt als drie oude pc's die tegelijk staan draaien, maar dan nog lijkt het me raar dat ze daar veel van kan horen. Goed nieuws is dat ze geen flauw idee heeft wat het geluid is. Voortaan zet de afzuiging 's nachts maar af dan...Best wel zonde, want ook de LED lamp heeft een fan. Hopelijk hoort ze die niet anders kan de tent maar draaien tussen 8u 's ochtends en 10u 's avonds...Momenteel staat ze op 18/6. Ik denk er dan ook over om de volgende kweek gewoon met regulier zaad te kweken. Dan kan ik 'snoeien' in de lichturen zonder veel opbrengst te verliezen. Of heeft er iemand goede ideeen om deze buisventilator te isoleren om het geluid tot praktisch 0 te herleiden? Mvg, Rock
 6. Heb eventjes mijn energieverbruik berekend per kweek. Omdat de WW een dwerg is werd ik toch wel ongerust dat het te duur zou worden per gram. Maar dat kan dus nooit, per kweekje, geteld als 3 volle maanden, betaal ik om en beide 7 euro voor de elektriciteit:p dus da's netjes:p. Plus 10euro per zaadje een paar euro voor de grond en tja, water tel ik zelf niet. Kost hier drie euro per kuub ofzo en dat drinken die plantjes nooit:p. Een goeie dertig euro per kweek dus. Alles boven de drie gram is dus rendabel aangezien een wietje in de coffeeshop ook al rond de 10 euro per gram kost:P. En eigen kweek is goud waard toch;)? De Jack Herer en OG kush zijn ondertussen al bijna op. Ik vond zowel qua smaak als effect de OG Kush beter dan de Jack. Maar werd van beide lekker stoned hoor:D. Ik heb één zaadje gevonden in de Jack. Als ik die plant is die dan automatisch herma? Als iemand me nog kan helpen met die dwerggroei, laat maar horen! Wat veroorzaakt zoiets? En zou ze zijvertakkingen krijgen? Misschien moet ik een zaadje bijplanten in die pot:p? Wiet moet wel uiterlijk tegen eind januari gekweekt en gedroogd zijn want ik ga op vakantie in februari en dan gaan we dus niet kweken:p.
 7. Ok eindeljik een update, sorry voor het wachten. De White Widow lijkt me last te hebben van dwerggroei. De bladeren blijven veel kleiner dan normaal. De eerste etage van de berry ryder heeft al grotere bladeren dan de WW. hieronder een foto, wat denken jullie? Veel te klein voor al 21 dagen ver te zijn toch? Wel al heel duidelijke bloei. Het aantal etages verschilt niet zo hard als bij m'n vorige kweek en de plant blifjt sowieso lager dankzij beter licht, maar het zijn de bladeren die niet groter lijken te worden. WW: Berry Ryder:
 8. En? Hoe gaat het met de andere dames? Zonde van dat rot, maar wat je heb, heb je;). En inderdaad gewoon lekker spacecake bakken met die fluf en afval. Best potent hoor als je voornamelijk sugarleaves gebruikt:p.
 9. Inderdaad, al verwacht je van een zaadje dat 11 euro/stuk kost niet dat er al iets afschilfert als je het uit de verpakking haalt;). Moet zeggen dat het huismerk van de site waar ik koop betere kwaliteit aanbiedt dan de meeste zaadbanken doen. Althans die indruk krijg ik. Als de Berry door één of andere reden het ook niet haalt, dan houd ik het op de WW. Deze ronde moet klaar en gedroogd zijn voor eind Januari want dan trek ik er op uit met m'n vriendin. En ik kan niet m'n ouders vragen om de plantjes water te geven:D. Normaal zou het wel in orde moeten komen. De Berry is een kleine plant en een snelle bloeier. Ik verwacht dat de WW iets langer nodig heeft maar die is dan ook meer dan een week ouder dan de Berry dus hopelijk bloeien ze ongeveer samen af. Btw, ik laat nu mijn afzuiging gewoon draaien voor de verse lucht, maar is dat bij zo'n kleine plantjes eigenlijk al wel nodig? Het verbruik is maar 16W dus het boeit me niet zoveel maar als het nog zonder kan dan doe ik dat liever ivm het geluid van de afzuiging.
 10. De Pineapple heeft het dus niet gehaald (nooit boven gekomen) dus heb een Berry Ryder laten ontkiemen en die is vandaag de grond in gegaan. Morgen foto van de WW;). Het zaad van de pineapple zag er al niet goed uit. De Led lamp lijkt in ieder geval sterk genoeg om strekken te voorkomen:).
 11. Zeventien oktober zijn ze de grond in gegaan. Miss WW is ondertussen boven de grond komen piepen, maar Miss Pineapple vooralsnog niet. Zij was ook wel een dag later ontkiemt dus kan ook wel zijn dat ze morgen of overmorgen pas te voorschijn komt. Blijkt nu dat als de lamp lange tijd draait dat het er recht onder toch wel best warm wordt, zo'n 32°C. Maar in de buurt van het plantje is het minder warm hoor. Heb de lamp voor de zekerheid iets hoger gehangen. Groter probleem lijkt mijn luchtvochtigheid te zijn. Misschien ligt het aan het weer maar nu is de luchtvochtigheid nog maar 36%. Heb met een watersproeier wat verneveld tegen de wanden van de tent en de potten. Als dat dan verdampt wordt het misschien vochtiger? Of werkt dat niet zo dankzij die afzuiging? Het WW'tje lijkt in ieder geval niet zo te strekken als voor de raam, al is het natuurlijk nog wel vroeg om dat te zeggen. Ben er wel zeker van dat ze beter onder die lamp gaan groeien dan voor de raam. 90W is niet veel, maar moet voor mij toch voldoende zijn om iedere drie maanden voldoende te kweken voor de komende drie maanden:D. Ik mik op 50 gram van twee planten, al is 30 gram ook wel voldoende. Ik maak binnenkort een foto als de andere ook het daglicht gezien heeft. Houd jullie op de hoogte!
 12. Beide zaadjes zijn ontkiemt en ze zitten in de grond. Nu even afwachten tot ze boven komen piepen. Jaymaestro, ik heb geen kweekschema ofzo. Laatste keer gebruikte ik gewoon vloeibare biologische voeding van DCM voor een goede vruchtvorming:P. Maar deze grond mix zou voor >150 dagen voeding leveren dus ik ga voorzichtig zijn met bijvoeden. Autoflowers lijken niet zo van overvoeding te houden:P.
 13. Hey iedereen! Hier komt dus mijn tweede kweekverslag te staan. Na een probeerkweekje op het balkon( wel nog 1,5week onder de LED gestaan op het einde) ga ik nu ook proberen om de kwantiteit wat hoger te krijgen. Ik ga proberen om gebruik te maken van Low stress technieken gezien mijn tentje beperkt is in grootte:p. De afmetingen zijn 60x60x140. De LED-lamp is er eentje van 90W, de kleinste versie van de Spectrabox Pro 5. Goed genoeg voor mij . Ik heb deze keer ook andere potgrond gekocht, nu met een aandeel perliet, cocos, lavameel en zeewierkalk. Specificaties lijken me aardig goed voor de cannabisplant. We zien wel. Potten zijn nu ook beide 12 l. Is het misschien raadzaam op de potgrond van de vorige kweek te gebruiken om de zaadjes in te laten opkomen? Die is sowieso armer en misschien is dat beter voor de zaailing? Normaal plant ik altijd direct in potgrond zonder problemen, maar misschien vertraagt dat de boel onnodig? De soortjes die ik ga kweken zijn de White WIdow Auto van wietzaadjes huismerk en PIneaplle Express Auto van G13 labs. Ze zijn nu aan het ontkiemen, maar foto's komen pas vanaf dat ze boven de grond zijn;). See you in a few;).
×
×
 • Create New...