Jump to content

mastersico

Members
  • Content Count

    243
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About mastersico

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

440 profile views
  1. ik doe dat wel vaker zo met spiritus je moet niet alles zijknat spuiten natuurlijk t helpt trouwens ook tegen spint. de spiritus verdampt heel snel en de resten zijn er na een regenbui afgespoeld. ik zou het niet aanraden voor binnenplanten.
  2. aleen de gele bladeren weg halen verder niks doen in september zetten de toppen aan. gaat goed gozert ;o))
  3. waar zie jij schimmel? ik zie aleen thc en bruine haartjes. hij is er bijna als je driekwart bruine haartjes hebt kun je m in principe om halen maar zelf zou ik m nog ff laten staan. mocht je het niet vertrouwen en zie je iets wat ik niet zie spuit dan met een vernevel spuit (ex glasex spuit of zo) pure spiritus de meeste schimmels kunnen daar niet tegen.
  4. je moet ophouden met die zoutbagger te strooien. beter gewoon slakken korrels een zooitje p 9 potjes. gaatje in de potjes prikken potjes op de zij leggen vast prikken met een satee prikkerkorels er in. slakken korrels is een lok middel de slakken zullen de korrels prefereren over jou wietplanten. gewoon strooien helpt geen ruk of het veregent of word damp door optrekkend vocht. en antie zwerver middel ;o))) een pot dikke stroop een kwast het hele bankje insmeren. wedde dat je m daar niet weer treft dan? ;o))
  5. ik weet niet hoe groot je woont maar ik heb het zo gedaan. koelcel in de garage gezet stroom aan laten leggen. nuon gebeld dat mijn vriendin een kippegrill begonnen is en zo nu en dan op markten en braderien staat(dit verklaart het wisselende stroom verbruik). en of er een mannetje van hun ff de stroom voorziening wou controleren(kost 320 euro). mannetje geweest helemaal tevreden en kreeg meteen een aanbod voor lager energietarief omdat ik nu onder grootverbruik werd geschaard. mannetje weg koelcel uit ombouwen lampies er in en draaien met die zooi.
  6. ik bestel meestal 2x per jaar bij vreeken en dan behoorlijk veel. dat word altijd door dhl bezorgt op een pallet. kost iets van 38 euro een pallet plek. maar dat gaan ze vast niet voor een bakje rekenen. ik heb eind vorig jaar 2 zaken perliet daar besteld nog(ik was er een beetje snel doorheen omdat mijn dochtertje van 6 t wel leuk speelspul vond;o)). dat koste mij 17,50 transport kosten.
  7. termise lans mieschien??
  8. een kennis van mij heeft dat gedaan maar dan met 40 voet koel kontainers. die dingen werden gewoon op een industrieterein gezet en zo om de 4 a 5 dagen verhuist. (das dan wel weer handig een eigen transport bedrijf). in de tijd dat hij dit deet zijn er 3 stuks opgebrand door storing in de agregaat. ik geloof zelfs dat bij hem achter de loods nog zo,n ding staat te rotten
  9. vreeken verstuurt wel hoor ik bestel mijn zooi daar al jaren van dozen jiffy,s tot tomate kasjes bakken potten perliet en wat niet al meer t word gewoon verstuurt. tis aleen als het boven de 30 kilo komt of te groot is volgens de tnt norm word het verstuurd via een koeriers bedrijf en betaal je iets meer.
  10. pom pom pom https://www.vreeken.nl/?gclid=CI3ImeHr_LwCFSn4wgodCxgAWg
  11. ik doe het een jaar of 4 nu en het werkt perfect. en ik zit hier midden in de natuur(friesland). dus veel graazers.
  12. nha waarom niet een rondje leeuwarden doen dan? 17 cofie shops goede wiet niet duur. aanrader is de eenhoorn tegen over de harmonie gezellie sfeertje goede rookwaar bkoffie en thee 1 uerie. ze hebben nu een aan bieding ook daar 5 gr pp 25 euro.
  13. DIT vindt ik onder wildabwehr, helaas is mijn duits heel slecht Ken je ze Carpe Diem? Ze geven zo'n schel fluitje, met het deuntje als wij naar mooie dames fluiten. Volgens mij is het wild eigen om op te passen voor dingen die hij niet kent. Schuwe beesten zijn toch van alles bang? Weet jij of iemand op hanfburg dit heeft uitgeprobeert, Carpe? Mischien een 2 in 1 en heb je de herten en de konijnen weg. Het lijkt mischien een stom idee, kabouters naast je planten. Maar als de sensor niet met modder wordt bespat, en hij werkt ook in het donker, dat het best een goed (en schoon) lowbudget systeem kan zijn. Het is de 15 euro met 3 kabouters proberen wel waard. tip van flip. ff paar flessen amoniak halen. jampotjes gaatjes in de deksel slaan. amoniak er in potjes rond je spot plaatsen en je spot blijft gegarandeert 2/3 weken graasbeesjes vrij. na 2/3 weekjes gewoon opnieuw vullen.
  14. erg mooie foto,s zODd sic.
  15. wiet uit spanje is van goede kwaliteit en word per ton gedumpt in engeland onder de naam dutch weed. vandaar ook die wazige export cijfers.
×
×
  • Create New...