Jump to content

Turbo_Power

Members
  • Content Count

    273
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Turbo_Power

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 10/28/1989

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    N-H
  1. Ik heb ook echt nog nooit problemen gehad met post of pakketten, en ik schrik hier wel een beetje van ! Vorige week nog een pakketje ontvangen uit australie, binnen 2 week had ik het! Echt perfect geregeld allemaal, helaas zat er wel een stukje invoering bij, maar dat was gelukkig maar 26€ Het zal waarschijnlijk ook erg per regio verschillen ! Ik moet er niet aan denken dat ik zomaar een deurwaarde aan mn deur krijg, wat een rot gevoel moet dat geven ! Zeker als het niet eens je eigen fout is. Ik laat trouwens altijd mijn pakketjes naar mn werk-adres versturen, zo kon je dus voorkomen dat het pakketje niet word aangenomen door iemand zoals de buren bijv, of een luie postbode die die moeite niet eens neemt..
  2. Dank, Vogel ! En excuus wietforum.nl dat ik die site hier heb neergezet, vogel vertelde dat dit eigelijk niet mocht, maar ik kan hem niet meer edit-ten. Fijn weekend allen.
  3. Halen jullie je mimosa nou ook gewoon hier: .mimosahostilis. Ik heb verder helemaal nog geen contact met ze gehad, maar vind t wel vreemd dat ze helemaal geen prijzen op de site hebben staan.
  4. Ja was wel balen, ze begonnen zo mooi. Volgend jaar beter voorbereiden.
  5. Ook de bloeiende deed helemaal niks meer, ik kon de thc kristallen tellen zo weinig... Verder was ze nog wel mooi groen maar stond compleet stil. Ze zijn sinds vandaag alle 4 in de kliko beland... Topic mag dicht.
  6. Nee niet overpotten, ze hadden wel in iets grotere mogen staan inderdaad. Ik denk dat vooral het probleem in de aarde zit, allmix is beter. Als de niet bloeiende niet snel wat gaan doen, gaan ze in de klikko. De bloeiende begint nu met thc.
  7. Haha jah ze krijgen op t moment pokon biologische planten voeding 2x gegeven. De bloeiende doet t er wel goed op.
  8. Toevallig staan ze nu 2 dagen nat inderdaad, verders meer droog dan nat hoor. Inmiddels weet ik wel hoe ik ze water moet geven. Maar ze staan 24/7 buiten, dus als het regent vangen ze dat op. Verder zit er wel goeie afwatering in hoor. Maar het verschil is gewoon te groot onderling. De bloeiende doet het naar omstandigheden prima ! de rest niet.
  9. Ja t gaat kut. 1 plant mankeert niks, staat lekker in de bloei mooi van kleur enzo. De rest gaf in het begin ook verschijnselen van bloei, maar meer ook niet. Ze staan compleet stil, begin helemaal geel te worden. Achja, t was leuk geprobeert.
  10. Bleh ik vind Diesel stinken.... Benzine ruikt wel lekker Lekker lekker lekker lekkere droge topjes ! Jaloers op die eigen kweekjes !
  11. Ongv 50 gram per plantje. Waren kleine meiden. Die verdikking zie ik alleen maar als positief. Ziet er sterk uit zo, handig voor de zware toppen die eraan komen.
  12. Bij 2 plantjes begint de bloei nu echt goed. Ze smeken echt om voeding, sommige grotere bladeren vergelen een beetje. Ze zijn ook niet meer zo diep/donkergroen als eerst. Morgen maar effe kijken of er wat te ritselen valt, er staat een 06 nummer bij de site dus wie weet.
  13. Die zijn mooi groen ! Verduisteren is echt een pre bij die plantjes, en gegarandeert lekkere rokertjes. Ik heb zelf 2 jaar terug super silver hazen verduistert deden ze het goed op.
×
×
  • Create New...