Jump to content

keesthemad

Full member
 • Content Count

  12,698
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutraal

2 Followers

About keesthemad

 • Rank
  The only thing to fear is fear itself. - FDR.
 • Birthday 10/13/1932

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Neurocognitive antimolecular hyperspace

Recent Profile Visitors

3,070 profile views
 1. Ik was m'n hoofdlamp vergeten in de auto, dus ik heb niet echt foto's kunnen maken... Volgende keer beter...
 2. Nou, toch 3 stuks kibbeling gevangen en een baklap tong.... Het was gezellig! KTM
 3. Kijk eens aan... Nou dan zien we je wel verschijnen he... Met of zonder kleren, zal ons weinig uit maken, maar het kan wel een beetje frips zijn denk ik...
 4. DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN! Je mag best langskomen (even melden in PM). :rofl
 5. Tromgeroffel... Over 48 uur zijn wij een goed eind in onze vismeeting... :rofl We hebben een visser die specifiek op tong gaat vissen, we hebben een visser die specifiek op kabeljauw gaat vissen, we hebben een visser die een haai gaat proberen te foppen, we hebben een visser die altijd krab vangt dus daar zijn we ook benieuwd naar, dan hebben we nog een paar vissers die altijd gewoon vissen we zullen zien wat ze gaan vangen en als laatste hebben we ook nog een paar nieuwelingen die natuurlijk zekerweten bot gaan vangen en misschien nog wel een echte vis ook! MAAAAAAAAZZEL!
 6. We zullen zien of je de juiste pier kiest Liza... Hey Mitsz, ja, nou volgende keer ben je ook hardstikke welkom hoor! Groetjes! PS: Carpie, ook zonder hengel ben je natuurlijk helemaal welkom, even een fris zeeluchtje opsnuiven naast ons en wat meepikken van de gezelligheid mag natuurlijk altijd, jij helemaal. En als het dan toch even kriebelt, mag je vast wel even een hengeltje ingooien .
 7. Het wordt helemaal lekker weer!!! http://www.buienradar.nl/weersverwachting_...1&lon=52.46 Het gaat gezellig worden, we hebben een leuk clubje bij elkaar van een kleine 10 man... Als er nog last minutes mee gaan... Laat maar horen! KTM
 8. Kijk Piet, het voordeel voor ons is, dat we niet naar benedendeks moeten voor de gezelligheid... hehehhe! Het wordt gezellig!! (het weer blijft ook goed) http://www.weeronline.nl/Europa/Nederland/IJmuiden/4058361
 9. Thanks Aad, ik zal jullie op de hoogte houden. Wel even in het achterhoofd houden dat het amnesia's zijn, en daar heb ik nog nooit problemen mee gekregen..... En ik moet eerlijk zijn, het licht gaat wel eens op het verkeerde moment aan.....
 10. En als je met vissen iedere keer zou vangen zou het wel vangen heten... Maar goed, piraten vangen ook wel eens bot, hoe zit dat dan ?
 11. Sja Noord of Zuid, das toch een lullige gok, als je het niet weet... Voor de zekerheid even een pm-etje droppen scheelt een mooie natuurwandeling Pffff Niet zo flauw he, we gaan geen vis kopen, dat is voor PUSSIES, en dat zijn wij dus duidelijk niet . Hihi! Verder moet ik melden dat ik het niet vind kunnen dat Piet Piraat niet komt, de enige zeerover die we hebben op dit forum, en dan gaat hij niet eens mee vissen... Wie moet het ritueel pier-halen nu doen ? Nou ja, tot zaterdag!
 12. Zit er ook een luchtje aan deze voeding ??? Of is het schone shit ? KTM PS: JA, dit is een serieuze vraag... Je moet alleen wel even destilleren (vraag uw gemeente naar legaliteit hiervan)
 13. Helemaal gezellig... We gaan er een leuke avond van maken!
 14. Beste mensen, Dit topic is om het andere topic even samen te vatten en om eventueel nog een paar vissers er bij te werven. Ten tijde van schrijven is de opkomst ongeveer 8-9 personen. Locatie: Ijmuiden Tijd: Zaterdag a.s. vanaf 18:00 verzamelen (exacte locatie via pm), later komen is geen probleem. Kostten: Geen, tenzij je aas danwel broodjes hamburger wilt. Vangstgarantie: Bot vang je altijd, maar serieus, momenteel doen vooral de zeebaarzen, gullen (kabeljauw), tongen, scharren en paling het goed. Materiaal: Een hengel waar je wat verder mee kunt werpen, 3 meter + is zeker aan te raden, lijn in ieder geval 5kg/10lbs. Lood 100g+ (eventueel met ankers). Onderlijntjes zijn bij alle hengelsportzaken te verkrijgen, 'wapperlijn' 'paternoster' of 'jojo' onderlijnen doen het dan ook goed. Aas: Zagers, Pieren, Mesheften, Garnalen, Bliekjes, Sardientjes etc. (Als je zagers of pieren wilt, voor vrijdag even aangeven!) Ik hoop jullie Zaterdag te zien... En dan kunnen we zondag dit topic vol spammen met gevangen vis! KTM! PS: Dingen die je eventueel mee kunt nemen en wel handig zijn; hoofdlampje (gaslampen), warme kleding, lekkers om te roken en delen. .
×
×
 • Create New...