smokey 0 Posted January 25, 2009 mjammie een pita opensnijden kaas erin een flinke kwak aardbijenjam en dat de tostiijzer in tot de kaas gemolten is jammie cheezer greetz smokey ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
SmokeSome 0 Posted February 8, 2009 2 salami pizzabroodjes uit de oven Quote Share this post Link to post Share on other sites
smokeychris 0 Posted February 11, 2009 Gisteren ondekt: boterham met daarop dikke laag pindakaas (met stukjes noot) daarop weer broodje , daarop spekkies (van die roze) dan weer broodje, en dan 30 seconden in de magnetron. ff aflaten koelen en klaar! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mustang 1 Posted February 11, 2009 Gewoon een lekker wit bolletje, snee in de rug maken en die vullen met Hollandse Garnalen, beetje cocktail kwaksaus erop en smullen maar! Quote Share this post Link to post Share on other sites
joelles 0 Posted February 12, 2009 Gisteren ondekt: boterham met daarop dikke laag pindakaas (met stukjes noot) daarop weer broodje , daarop spekkies (van die roze) dan weer broodje, en dan 30 seconden in de magnetron. ff aflaten koelen en klaar! Dat lijkt me niet zo smullen Coco pops met ijs koude melk daar integendeel wel Quote Share this post Link to post Share on other sites
toerist123 111 Posted February 13, 2009 boterham met pindakaas en mexicaanse paddoos Quote Share this post Link to post Share on other sites
The Clown 2 Posted February 13, 2009 tosti ham/kaas uit mn grill gr damian. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Smokahthomas 0 Posted February 13, 2009 @Mustang, damn een broodje met garnalen is idd ook wel een van de lekkerste broodjes. Als ik stoned ben dan maak ik of tosti's tussen onze grill (eentje van de lidl ofzo maar dat ding is idiaal je kan er ook vlees op grillen). Of ik loop naar de snackbar en haal een broodje Donner, met kip en salade en sauzen enz. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eddy Emmer 0 Posted June 21, 2009 2 boterhammen Port Salut Chorizo Tosti ijzer smullen Quote Share this post Link to post Share on other sites
hollandcam® 0 Posted June 21, 2009 Vers wit brood ( nog warm van de bakker ) 2 plakken. Daarop boter en pindakaas wat je lekker besuikerd. Bovenopelkaar .....goed aandrukken......en smullen maar. HEMELS. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ejb 12 Posted June 26, 2009 vroeger at ik als ik een vreetkick had witbrood met paprika chips er tussen en een snicker erbij...... meer hadden ze niet in het jongerencentrum hahhaha groeten ejb Quote Share this post Link to post Share on other sites
Shiva030 0 Posted June 27, 2009 Witte dubbele boterham met: boter, kaas, majo, ham, komkommer, tomaat, [gekookt] ei en misschien nog een slaadje bla Quote Share this post Link to post Share on other sites
loadrunner 4 Posted June 30, 2009 plakje brood, mayo kaas augurk plakje brood ketchup mosterd komkommer rollade plakje brood deze volgorde, dan goed platdrukken, en doormidden snijden. Quote Share this post Link to post Share on other sites
valentimo 1 Posted June 30, 2009 een stokbrood, nog ovenwarm! met daartussen, laagje kaas naar keuze (al is de ietwat rijpere kaas aan te raden) dubbel laagje natuurham Dikke laag (Belgische) Mayonaise. vers geraspte zoete worteltjes, verse komkommerschijfjes laagje verse sla mengeling naar keuze wat schijfjes hard gekookt en gezouten eitjes Quote Share this post Link to post Share on other sites
henkjan 0 Posted July 9, 2009 Deze heb ik net op, is echt superlekker!! En zeker niet moeilijk te maken... Hamburger met satesaus Hamburger - 100 - 150 gram rundergehakt per hamburger - nootmuskaat (vers geraspt of uit potje, niet te zuinig ermee zijn) - sambal - peper - zout - klein klein beetje kerrie (geen idee waarom, maar had ik er ook in gestopt. Niet zoveel van gemerkt, dus kan sowieso geen kwaad ) - paneermeel (beetje, is er eigelijk alleen voor om een groter vleesje te maken) De kruiden met het gehakt mengen en tot een hamburger maken. Uurtje in de koelkast om de hamburger zijn vorm wat beter te laten houden. Satesaus - melk - pindakaas - ketjap (zoet-zout maakt niet uit, maar als hij zout is niet teveel extra zout erbij doen) - zeezout - sambal Mix eerst de melk met de pindakaas, als dit smeuig is de kruidens erbij doen. Word hij iets te dik -> meer melk, te dun -> langer laten staan, wel blijven roeren. Je wilt hem niet vloeibaar; hij moet echt plakken en niet makkelijk tussen je broodje vandaan lopen. De rest - rode paprika (in reepjes) - witte bolletjes Nu zijn de onderdelen klaar en kan het beginnen Je begint met witte bolletjes door te snijden en een knapperige binnenkant te geven door ze in de droge pan te roosteren. Haal de broodjes uit de pan (ook de kruimels, anders gaat het rookalarm straks af). Nu wat olie/boter in de pan en de hamburgers op hoog vuur bakken. Ik laat ze altijd klein beetje rood aan de binnenkant (2-3 mm), maar dat moet je zelf maar kiezen. Satesaus nog even extra warm maken, hamburger op het broodje, saus erop en daarboven op plak je wat paprika reepjes in de saus vast. Superlekker, zeker door de nootmuskaat en het zeezout (je bijt soms op een stukkie, vind ik chill). De paprika maakt het net weer fris, maar toch zoet . Ikzelf ben nooit echt zuinig met de sambal (heb toch literfles van de toko), maar maak het zo pittig als je zelf lekker vind. Smakelijk Grtz, Henkjan Quote Share this post Link to post Share on other sites
kutvogel 1 Posted August 2, 2009 Witte dubbele boterham met:boter, kaas, majo, ham, komkommer, tomaat, [gekookt] ei en misschien nog een slaadje bla Was het niet een BLAADJE SLA? beetje teveel geblowt? ontopic: stap 1. Boterhammen in het tosti ijzer of gewoon zo, ligt eraan waar ik zin in heb. 2. Boterham, dun laagje tartaar OF dun laagje pikante BBQ saus, Plak jonge kaas. 3. andere boterham in het midden een goede kwak tartaar, beetje uitsmeren, maar niet te ver. 4. de visburger die je een kwartier geleden in de oven had moeten steken er nu pas insteken omdat je te stoned bent 5. 15 minuten wachten 6. visburger op de boterham met de kaas, tartaarboterham er bovenop, doorsnijden, en daarna omdraaien om het brood niet te wak te laten worden van de warmte. 7. Eindelijk is ie klaar en mag je hem opeten! Quote Share this post Link to post Share on other sites
rebeluser 0 Posted August 2, 2009 ranzege broodjes zoals salami met hagelslag kaas met mosterd pindakaas met hagelslag groet rebel Quote Share this post Link to post Share on other sites
karpertje666 10 Posted August 2, 2009 flinter dun gesneden kip filet beetje lichtjes bakken in een wok vervolgens wat time bascilicum erin. wat plakjes champions as je dat lekker vind. beetje zout erbij. op het laatst klein beetje honing. alles tussen een pitta broodje en klaar ik heb het ook wel is zo gedaan en dan iets korter gebakken en in een half afgebakken pitta broodje gedaan en toen f in een brood oventje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Richie Hawtin 1 Posted August 2, 2009 mMMmmmm Karpertje dat klinkt wel héél lekker.. kip en pittabroodjes.. kan bijna niet misgaan -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- * Afbakbroodje met een knacki-worstje en gesmolten leerdammer en wat mosterd.. lekkeeuuurr en als dessert.. ontbijtkoekjes van LU met stukjes chocolade (petit dejeuner) met een chocomelkje van de aldi.. dodelijk lekker als je stoned bent Quote Share this post Link to post Share on other sites
kutvogel 1 Posted August 3, 2009 DAMN DIT IS LEKKER boterham tartaar dunne sliertjes BBQsaus extra hot schijfjes gekookt ei, beetje zout dun laagje honing boterham vietnamese loempiasaus kaas, 2 plakken jonge dun laagje boter hmm.. edit: damn dacht ik dat ik net mn eerste helft van het broodje ophad, bleek het al de 2e helft te zijn Quote Share this post Link to post Share on other sites
headhaunter 0 Posted August 4, 2009 boterhammen met boter en pindkaas en hagelslag! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kutvogel 1 Posted August 11, 2009 boterham, kaas, wortelpuree, boterham, dunne laag tartaar, kaas, visburger, dikke kwak tartaar, boterham Quote Share this post Link to post Share on other sites
weetje 826 Posted August 11, 2009 izza bij mij altijd een probleempje,... heb nooit zin om te zmeren. Ik vind kletskoppen drom zwaar in 't voordeel. Bij het lezen van al deze broodjez bekruipt mij echter wel het gevoel dat ik iets miszzz Mischien toch maar leren zmeren? eet zmakelijk allen tezaam, Weetje Quote Share this post Link to post Share on other sites
kutvogel 1 Posted August 12, 2009 je hoeft ook niet per se te smeren, je kan er van sommige dingen ook gewoon een kwak opdoen, en dingen als een omelet ofzo is ook gewoon 1 stuk. Kan je ook nog een hele zooi groenten doordoen.. Zelf vind k paprika, tomaat en/of champignons wel lekker. Of met rivierkreeft of scampi's ofzo. Scampi's met look en kruidden en dan roomsausje van het bakkvet maken en tussen een stokbroodje is ook heerlijk tis maar goed dak net nog een vreetkick achter de rug heb, anders zat ik nou ook al weer met het water in mn mond.. Quote Share this post Link to post Share on other sites