Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
ziggymasterz

Coffeeshopeigenaar Vast Voor Witwassen 20 Miljoen

Recommended Posts

misschien niet groot genoeg als witwasser en vandaar bloeden

Starbucks blijft ongemoeid gelaten

niet dat ik voor belastingontduikign ben maar multinationals doen niets anders

dicht met die 74 belastingparadijzen en netjes belasting betalen in land waar gehuisvest of opgericht is en geen belastingproblemen meer

 

klote-/kutwereld

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Ponix:

 

Wiki:

 

In februari 1994 werd Gerrit van der Valk op Curaçao van zijn bed gelicht en vastgezet in de Koraal Specht-gevangenis.

Uiteindelijk werd de kwestie door Van der Valk afgekocht met een bedrag van 213 miljoen gulden (ruim 96,6 milijoen euro).

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fuck belasting die is er alleen om de onderlaag te houden waar die is.

 

Vies truukje is dat, dat belasting.

  • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nederlandse regering schijnt zich in te willen zetten om Johan uit het Thaise martelmoeras te halen, om zijn straf hier eventueel uit te kunnen zitten. Hoe het dan met zijn vrouw en kinderen gaat is nog duister.

http://www.destentor.nl/algemeen/buitenland/minister-wil-coffeeshopbaas-uit-thaise-cel-halen-1.5814868#.VuR0H8Kfyxw.facebook

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu ook wel even vermelden dat Frans alweer een paar dagen vrij is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 partijen die samen bijna de helft van de zetels hebben. De resterende partijen zijn VVD en die christelijke partijen die ronduit verboden zouden moeten worden.

 

Scheiding van kerk en staat was bedoelt om die onzin buiten de politiek te houden. In die tijd had de kerk meer macht, maar de christelijke domme nederlanders lullen nog steeds dezelfde onzin na en zijn net zo intollerant. Net als vrijheid van religie niet specifiek bedoelt was om religeuze freaks en haatspreiders te beschermen, maar mensen tegen die intolerante mafketels.

 

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Scheiding_van_kerk_en_staat#Nederland

"In Nederland kenmerkt de scheiding van kerk en staat zich bijvoorbeeld niet door een scheiding van religie en politiek, in tegenstelling tot landen als Frankrijk, India, Turkije, Verenigde Staten, Portugal en Japan. "

 

Gelul natuurlijk, half amerika laat zich leiden door christelijke onzin maar dat zinnetje geeft wel het probleem in NL aan. Christelijke partijen zouden ontmanteld en verboden moeten worden.

 

VVD zeikt over moslim immigranten maar ondertussen wel accepteren dat die christelijke partijen Nederland zo tegen houden, wat ZEER on-Nederlands is. Mensen die denken dat er een man in de lucht is die dingen bepaalt zouden ze moeten opsluiten in thaise cellen. Of beter in een woestijn dumpen waar de achterlijke sprookjes vandaan komen. Kutrutte met zijn skyman die volgens hem inenting heeft uitgevonden, lekker op bezoek gaat bij de paus.... Direct opsluiten in een psychiatrische inrichting als iemand zulke waanbeelden uitkraamt. Maar nee, als het maar massaal "geloofd" wordt is het OK.

 

En dan mij willen beperken in het kweken of roken van cannabis..., Rutte je bent een morally corrupt domme landverader. Iets te veel hersencellen weggezopen. Die ticket naar de hemel en de ander onzin die de paus je heeft laten zien en voorliegt veroorzaakt een belangenverstrengeling.

 

vrijheid van religie

"Een ieder heeft recht op vrijheid van gedachten, geweten en godsdienst; dit recht omvat tevens de vrijheid om van godsdienst of overtuiging te veranderen, alsmede de vrijheid hetzij alleen, hetzij met anderen zowel in het openbaar als in zijn particuliere leven zijn godsdienst of overtuiging te belijden door het onderwijzen ervan, door praktische toepassing, door eredienst en de inachtneming van geboden en voorschriften."

 

Het onderwijzen van een godsdienst is bijna een oxymoron. Sprookjes vertellen, dogma, heeft niet als doel kennis overdracht maar mensen dom houden. Het is ronduit schandalig iets anders te impliceren. Zal ik jou even onderwijzen dat je een zondaar bent en naar de hel gaat eeuwig branden... en hoe slecht wiet wel niet is voor je... op basis van niets meer dan leugens. Daarnaast hebben gelovers het recht de geboden en voorschriften na te volgen, NIET om anderen die op te leggen... daarvoor hebben we juist vrijheid van religie en scheiding van kerk en staat.

 

Het is een duidelijk dat de kerk, religieuze mafketels, het democratisch process op dit gebied en vele anderen in de weg staan. Zonder de CDA en de huidige landelijke VVD machthebbers hadden we zo veel ellende nooit gehad.

 

Misschien een referendum organiseren... Eindelijk scheiding van kerk en staat goed invoeren, religie uit de politiek verbannen. Is je argument "want god/jezus/bijbel/allah" dan heb je per definitie niet het intellectueel vermogen om wethouder/burgemeester/kamerlid o.i.d. te zijn in vooral Nederland, waar op 28% na men niet in god geloofd. Het is absurd dat we ons in de 21ste eeuw nog steeds laten beperken door mensen die letterlijk niet goed bij hun hoofd zijn. Die potentiele miljard is maar een fractie van de staatskasaanvulling die we jaarlijks gaan mislopen maar ondertussen mij wel bestelen dmv belasting en zorgverzekeringen.

 

Het wordt tijd dat de christelijke partijen, wethoudersk en officieren van justiies e.d. worden aangesproken op hun geestelijke stoornissen. Had van Laarhoven vast gezeten zonder CDA invloeden dan wel direct of indirect...

 

Zoooo... Ja, dat voelt weer iets beter lol... Ok deze dan nog:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iedereen ook de petitie tekenen op www.justiceforjohan.nl !

Afgelopen zondag zijn er 1900 handtekeningen opgehaald op Cannabis Bevrijdingsdag 2016 @ Flevopark Amsterdam.

 

Op YouTube zijn ook diverse playlists met video's omtrent Justice for Johan te vinden:

 

 

 

Justice for Johan heeft zelf ook een YouTube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCX_Tbm-l4oxtPiy1hdPBZOA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...