Jump to content

HackTheSystem

Full member
 • Content Count

  944
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

HackTheSystem last won the day on September 14 2015

HackTheSystem had the most liked content!

Community Reputation

335 Goed

About HackTheSystem

 • Rank
  Kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Snap ik, Maar denk dat er wel de nodige euro's verschil in zitten.
 2. Wie weet waar ik gewoon diezelfde reageerbuis met gaatje onderin kan kopen? Dus niet zogenaamd origineel cannolator maar gewoon bij een of andere laboratorium artiekelen webshop of weet ik veel. Ik vind 15 tot 17 euro zonde geld als ik bijna gelijke buizen voor een euro de stuk vind. Ik kan alleen met het gaatje onderin niet vinden. Wie weet wat?
 3. Ik wildd graag weten waar ik mijn olie kan laten analyseren op aanwezige gehalte thc en cbd stoffen en terpenen. Ik heb rondgezocht op google maar word niet wijs eruit. Ik heb al verschillende mensen gezien met een rapport in hun handen maar ik vraag dan niet door anders loop je 3u te lullen. Wie kan me verwijzen?
 4. We hebben nu ook een uitgebreide inkijk in jouw denkwijze. Wat ik hier neer donder aan tekst geef geen enkele indruk over hoe ik denk want ik verwijs naar mijn disclaimer, onderstaand te vinden. Want.. Is het waar wat ik hier neer typ? Ben ik tevens wel een echt persoon en niet een bot die af en toe wat post?
 5. Juist Rocker, politiek geloof ik niet in. Ik heb het niet nodig dat anderen voor mij bepalen wat goed en slecht voor me is hoeveel ik mag verdienen in een jaar en weet ik het allemaal voor onzin. Ze zetten hun moer er maar aan maar mij moeten ze gewoon met rust laten. Ik kan zelf wel denken en hoe ik erover denk gaat ze geen moer aan. Stembiljetten zijn een slinkse manier om meerdere vliegen in 1 klap te slaan want ze houden iedereen in de waan zeggenschap te hebben over de jongens die ons het kaas van het brood vreten, en dat smaakt ze net zo lekker dus vergeet het maar dat we daar iets in, in te brengen hebben.. Daarnaast is het ook leuk natuurlijk om een kijkje te nemen in de denkwijze van de Nederlandse stemgerechtigde individu, namelijk als jij pvv stemt dan weten we wel een beetje hoe je er over denkt. En dat is natuurlijk belangrijk voor de kaasliefhebbers eerder genoemd om bijvoorbeeld een opstand te verkomen en de verdeel en heers methode voort te zetten en de absolute controle te handhaven. Stemmen en dus informatie over jouw denkwijze vergaren en jou in de waan te laten iets te zeggen te hebben over wat ze bovenin allemaal aan het doen zijn.. tot je 67e want ze hebben onderhand wel uitgevist dat je op die leeftijd niet meer tegen het zere been der overheid wilt trappen. Ze melken al het leven uit je, een mens mag niks kosten alleen maar opleveren en na 67 zo snel mogelijk de kist in want dan strijken ze je pensioen van 50 jaar arbeid in de zak. Wie deze individuen zijn die de politieke marionetten laten dansen? Breng ze maar naar me toe.. daar wil ik wel eens een kopje koffie mee drinken..
 6. HackTheSystem

  Politie!

  Ik heb zelfs mee gemaakt dat ze het huis doorzochten naar een hok en gewoon een DR100 zo straal voorbij lopen.. Was niet in bedrijf maar als politie dat ziet staan zou je verwachten dat er op zijn minst wat van gezegd word ter plekke en dat er een kijkje word genomen, nee hoor.. Net als de 30 stekken op de vensterbank.. Bleven ook netjes staan. Leken wel een stelletje onnozelen die niet eens wisten waar ze naar zochten.
 7. Altijd lachen, die piepende broodkwekers! Ik kan ook met een ploegje welvarende mensen lastig vallen maar dat doe ik liever niet omdat ik een hoog gevoel van eer heb. Nu ik gewoon me centen op een "normale" en eerbiedige manier kan verdienen, heeft niemand last van mij. Word mij dat afgenomen zal ik alternatieve vormen van verdiensten niet schuwen om de levensstandaard niet naar beneden te hoeven bijstellen omdat de overheid dit dwingendewijs oplegd door mij dus mijn normale manier van verdienen af te nemen. regulering? laat me niet lachen..
 8. Voor kwekers word het nog grotere ellende met grotere straffen indien gekweekt word zonder de daarvoor benodigde licentie te hebben. Je zal dus ongelooflijk met de billen bloot moeten indien het al voor de burger mogelijk is om voor eigen gebruik te kweken. Dan word het net zo duur dat het kopen goedkoper is want daar willen ze natuurlijk naartoe, naar de verkoop van toegeigende handel. De kweek zal totaal geƫigend worden door de staat, dus verkoop zal alleen toegestaan zijn voor de staat. De burger word een vorm van zwarte verdiensten afgenomen om de slavernij nog beter te verzegelen. Criminaliteid zal de pan uit reizen en de export word ongelooflijk. Wat denk je dat er voor criminaliteid ontstaat op het moment dat er legaal voor de burger mogelijk is om te kweken, dan is er dus geen noodzaak meer om "je muil te houden". Met alle gevolgen van dien, criminelen uit het buitenland vooral maar ook vooral binnenland. Een walhalla voor rippers gaat het worden als het zo ver komt. Rippen en naar het buitenland. Maar wat dacht je van restricties aan de sterkte van overheids wiet.. Niemand wilt dat roken, dus de straat blijft aanwezig. Wakker worden. Dit betekend ellende!
 9. 7 plantjes verspreid op 7 locaties lees ik dat nou goed?
 10. Jammer genoeg niks maar zolang hun genetica dat wel blijft doen waar een ander zijn genetica totaal niet is wat het zijn moet... Heb je bewijs van die beweringen? Of blaat je anderman na..
 11. juist! vrolijk ben ik altijd. Ik kweek tegenwoordig autoflowers van Dutch Passion. Geven meer oogst dan die hermabei.
 12. Hermabei, Zuigerpunch... noem ze maar op
 13. Als de waarheid niet meer gezegd mag worden is het einde zoek. Als je advies geeft doe het dan goed en ontopic met vakkundigheid. En als iemand ergens geen verstand van heeft dan hou stil gewoon.
×
×
 • Create New...