Mr. Black Cat 698 Posted December 8, 2015 1 kilo hamlappen besteld. 2 kilo kogel besteld. Straks de spullen voor de kwart taart halen word 100% home made van de bodem tot de taart. tijd voor wat anders . Quote Share this post Link to post Share on other sites
groenefingers 262 Posted December 8, 2015 Wat klinkt dat lekker allemaal! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
piotr 43 Posted December 8, 2015 Het water loopt me in de mond 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr. Black Cat 698 Posted December 8, 2015 Even wachten he eerst proeven dan oordelen lol. Ooh en we zijn open van s`morgens vroeg tot s`avond laat. We slapen toch amper . de planning is om met de kwark te beginnen bij binnen komst (Nee geen verplicht dabje). Dan als iedereen er is de loempia`s. In die tijd fix ik het stokbrood voor bij de Char Siu (Sorry YOLO je moet even wachten maar heb extra rund . Dan gooi ik de plaat op de bar en kunnen we de lemon beef klaar maken. Nog ijs regelen? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wietefras 2,745 Posted December 8, 2015 Mooie trichomen weer en zelfs de boodschappenlijst/menu klinkt lekker inderdaad 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
weetje 826 Posted December 8, 2015 man dat klinkt allemaal wel suprz allenig heb ik 1 probleempunt: Geen welkomsdabje? majah, je hebt wel gelijk, t is erg sterk...... beter is het om dat aan de pro's over te laten, toch? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
YOLO 201 Posted December 8, 2015 Heb er al vele malen weer zin in.. Dabje??? eh kan altijd wel toch?? Al zal de eerste wel hard aan komen nu al dikke maand geen drupje gedaan En geduld is een schone zaak komt helemaal goed....en op een lekker stukje vlees wil ik wel wachten... Nog pakweg 100 uur ik tel ze nog steeds af... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
3.0 35 Posted December 9, 2015 mr. Black Cat je bent echt gegroeid in het schieten van plaatjes de afgelopen jaren... schitterend !!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
BUZZ 397 Posted December 9, 2015 Zeg dat wel hè de plaatjes worden alleen maar mooier. Dat welkoms dabje traditie moeten we wel er een beetje inhouden tog. Yolo ik zit ook al op me puntje van me stoel. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
3.0 35 Posted December 9, 2015 heb jij nou al eens een echte lamp opgehangen ?? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr. Black Cat 698 Posted December 9, 2015 Dit menu is altijd een succes Wietefras vooral die beef dacht ik Je heb gelijk weetje hoe kan ik een eigen tradities om zeep helpen welkom dab it is Hier ook YOLO maar eigenlijk moeten we het vaker doen of gewoon weer wat va die avondjes waren altijd super gezellig. We hopen altijd vooruit te gaan 3.0 vet je weer te lezen ... hoopd at alles goed gaat daar . BUZZ je kent me he altijd tot de max proberen. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
BUZZ 397 Posted December 9, 2015 Die avondjes waren echt gezellig,ik mis stiekem die posetive sweer wel. En kan ook niet wachten op zondag. Zit zelf aardig in een zwart gat weer dus zie dit als een posetive lading energie. Heb al een poosje niet gedapt dus zal er wel in knallen dan. Nog 4 nachtjes slapen. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr. Black Cat 698 Posted December 9, 2015 Ik ben nu ook bezig met de planning van een new year meeting in de hoop dat de depressie wat tegen gas krijgt (thema weet ik nog niet lol). Zullen wel op zondag even voorleggen welke datum het beste uitkomt. Ik ga alleen dan wel wat anders koken anders word het ook zo eentonig wel weerr Vietnam style maar even kijken wat. shit die tablet type rott. Dat dabben na een tijd niet gedaan te hebben dan ga je vliegen dat weet ik wel na die Vietnam reizen kwamen zo ook zo hard aan. Hoop dat je snel beter voelt BUZZ. Tik tak tik tak bijna .... hier begin het eigenlijk morgen de bodem van de taart + de Char Siu begin. Hoe upload je met een tablet eigelijk? gewoon de op de link blijven staan tot je copy past kan doen? NVM yep that the way. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crimson Fart 1,001 Posted December 9, 2015 Leuke sfeer hangt hier aan deze kant van het forum. @Cat: het eten ziet er top uit. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr. Black Cat 698 Posted December 10, 2015 Let the games begin. De zin word altijd wat minder als het werk begint lol. Zal later wat work in process posten. @crim is altijd hard trainen vooral met die olieshovel van weetje en bij hard trainen hoor goed eten hehehe. Die 80% rum slageroom is super in de koffie. Ann het werk we go.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr. Black Cat 698 Posted December 10, 2015 hopelijk als die mee werk wat van dit. jet fuel power .... ((Jet fuel x alien rock candy) x the white) Nu even eerst een uurtje pijn doorstaan met de enkel. tot rust komen en dan koken best style .... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr. Black Cat 698 Posted December 10, 2015 The beginning.... Kick start all system set on caring for guest. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr. Black Cat 698 Posted December 10, 2015 De Bodem voor de mango kwark taart. Vorm doet er niet toe word toch verkruimeld met rum. De Begin van de Char Siu nu elke 30 min de drap er weer over laten lopen. Noob at work.... 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dilago 4,850 Posted December 10, 2015 Ik heb het niet op Chinese restaurants, maar wat jij laat zien is een stukje oosterse keuken wat me wel aanspreekt. Wat drink je hierbij een IPA of Duitse pils? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr. Black Cat 698 Posted December 10, 2015 Ik damp er liever bij ik drink eigenlijk niet echt vaak wat 1 bock biertje dit jaar. Ik kook wel graag met bier, rum & sherry. Super Lemon Haze, Super Silver Haze al die frist smakende soortjes passen bij dit. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
piotr 43 Posted December 10, 2015 Damn dat ziet er echt heerlijk uit 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr. Black Cat 698 Posted December 10, 2015 en we nog neits klaar.... Ooops. The view nu. De Char Siu begin een mooie kluer te krijgen van de layer. De bodem smaak ook goed. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
weetje 826 Posted December 10, 2015 ik heb de olie ff getest want was bang dat die niet vesr meer zou proeven/zijn pwef, gelukkig is allemaal nog goed 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
YOLO 201 Posted December 10, 2015 Nog 57 uur te gaan... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Running Water 282 Posted December 11, 2015 Zo en bedankt weer voor een plakkerig toetsenbord ... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites