Jump to content

3.0

Full member
 • Content Count

  1,357
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Positief

About 3.0

 • Rank
  Connaisseur

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

1,019 profile views
 1. Til je potten eens op dan weet je of ze te nat/droog staan. En dimmen zou ik echt niet doen. Als je iets wil is het wel zoveel mogelijk licht in deze tijd.
 2. Die van jouw staat ook zeker aan de top ph. Maar dan wel ook uit jouw tentje.
 3. De haze van onze oude vriend Samhowdee kwam goed in de buurt van een volbloed haze. Zoek zijn verslagen maar eens op. Leuke manier van kweken ook. Heftig rokertje was het, één van mijn favorieten. Net als de sourdiesel(riri) x killingfields of de s5 x shackzilla
 4. Ik zou niet meer knakken maar gewoon je softbox buiten de tent plaatsen. Mocht het toch nog te dicht op het gewas zitten dan ieder geval zorgen dat het licht goed diep kan vallen door groot blad weg te stoppen naar strategische plaatsen of zelfs te verwijderen. Wat je dan verliest door de warmte aan de bovenzijde vang je grotendeels op doordat het licht de onderste delen van de plant meer belicht. Maar ideaal is natuurlijk gewoon de juiste afstand.
 5. Hoe groter hoe beter als je het mij vraagt. Ik gooi het liefst één smartpot met een liter of 350 aarde in zo een tent. 5 voorgegroeide dames erin en gelijk op 12/12. Elke 8 weken weer een nieuwe ronde en met een beetje kunnen oogst je gewoon 1 op 1 of meer.
 6. Of zit dit topic verkeerd? Dat is de grote vraag!
 7. Zodra de afkickverschijnselen weer beginnen kom ik altijd even buurten. Op zoek naar wat leuk geruellia zaden-plantjes.
 8. Amnesia en volle grond? Mag je ze wel gaan verduisteren wil je voor de winter oogsten.
 9. onzin, als je een plan mishandeld zo hard als ik gedaan heb en er komen geen herma's uit dan heeft dit een reden.
 10. amnees inderdaad niet dieven tenzij ze echt in de verdrukking staan. en die plant met toppen van de laatste foto's luste wel wat meer voeding.
 11. het kan door de fotos komen maar de kleur groen en de bolling in het blad geeft me het idee van het ververs tekort. en zie wat verbrande puntjes en gebold blad vandaar mij ec verhaal. daarnaast zie ik ook echt dat je planten het te warm hebben aan de bovenkant, hoeft niet je omgevings temp te zijn kan ook zitten in de stralingswarmte. blijven hps shots maar deze gedachtes krijg ik als ik je planten zie...... maar zal het eens aan iemand anders voor je vragen... hoe heten ze ook alweer...uhm..... iets met 1.0 en 2.0 en hoe heet die andere ook alweer.... iets met propegator... uuhmm.....nee........OJA..... protege... nieuwe garde denkt...... WAT?
 12. 3.0

  Meating

  heb jij nou al eens een echte lamp opgehangen ??
 13. het lijkt wel of je een hoog ec in je blad hebt door lage vochtigheid of te veel voeding in je medium. Ook lijkt het of je te weinig frisse lucht langs je planten trekt.
×
×
 • Create New...