Jump to content

piotr

Members
 • Content Count

  165
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

43 Positief

About piotr

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Cannabis
 1. Ik heb dat bijna altijd als ik een zak aarde open, dan zit er altijd wel wat witte schimmel in en vroeg me inderdaad ook af of dit nu erg is ja of de nee?
 2. Had nog nooit van HY seeds gehoord, ik zelf kocht altijd bij Greenhouseseeds / Royalqueenseeds. en nu Sensi seeds omdat hun nog wel zaden leveren in nl. Beter meer betalen dan bij een vage seeds shop wat losse zaden kopen.
 3. Deze vraag is al twee keer beantwoord
 4. Ik kweek al 3 jaar met fem zaden, en 1 keer een plant gehad die een manlijk bloemetje aanmaakte. Wat ik pas laat had ontdekt maar vreemd genoeg alleen de onderste twee takken van die plant waren bevrucht door dat bloemetje. Erg mazzel mee gehad
 5. Neem aan dat dit niet klopt inderdaad, even Hesi als voorbeeld die doet 50ml op 10l water. Dus dan lijkt me die 20/30ml wel erg veel per liter.
 6. Ik hou het mooi bij 1x 600watt, is voor mij genoeg
 7. Ja precies, als je het zo zegt klinkt het inderdaad niet verdacht. maar het gaat met name op die piek als de lampies aangaan. Denk ik dan.
 8. De locatie is denk ik wel oke om twee lampies te hangen maar vind het toch eng en daarom draai ik nog steeds op 1 lamp. Het is een eengezinswoning, geen vrijstaande woning maar toch wel genoeg privacy. Inderdaad, gewoon een keer bellen met een prepaid telefoon, maar denk als de pieken opvallen dat ze toch wel de boel verdacht vinden en dan dus de petten er bij halen. Geen idee of dit ook daadwerkelijk mag.
 9. Jij ook fijne dagen toe gewenst Mr Black Cat! En de rest van dit forum uiteraard ook
 10. Probeer de voedings schema's niet strikt op de voet te volgen, dit geeft meestal meer problemen dan dat het goed doet. Wel apart dat de linker plant het wel naar zijn zin heeft. Waren dit zaden of stekken? Als ze uit zaad komen is het mogelijk dat de ene pheno meer kan hebben dan de andere kwa ec.
 11. Ja inderdaad,ben daar ook wel benieuwd naar, kan het ook niet plaatsen of het nou wortels zijn. erg vaag is het sowieso. En de ene plant is nog niet echt aangetast inderdaad.
 12. Potgrond moet je inderdaad anders "spoelen", ik noem het spoelen maar het is eigenlijks gewoon water geven met een lage ec en totdat het water onder uit je pot komt en dan stoppen. dus niet de inhoud van de pot aan water erdoorheen smijten
 13. Bladeren niet verwijderen, het lijkt niet echt op overvoeden maar toch zou ik je medium even spoelen met een ec van rond de 1.0 en ph van 5.8 en je lamp op 60cm hangen. En kijken wat de dames doen en dan rustig aan weer opbouwen met je voeding.
 14. Ik durf er niet eens een tweede lamp bij te hangen, ben dan al bang dat het opvalt kwa stroom verbruik, maar zie hier dus mensen met 4 LAMPEN. Misschien dat ik te bang ben, maar haal er genoeg af om voor mijzelf te kunnen paffen met 1 600watje
×
×
 • Create New...