Jump to content

groenefingers

Full member
 • Content Count

  3,134
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

groenefingers last won the day on September 21 2015

groenefingers had the most liked content!

Community Reputation

262 Goed

About groenefingers

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie
 • Birthday 07/04/1959

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Interests
  koken roken muziek

Recent Profile Visitors

2,325 profile views
 1. Nee groote is geen criterium. Maar eerdere fotos lieten milky trichomen zien, en dat zegt dan weer veel!( genoeg) Mooi dat je geoogst hebt, en veel geneogens!
 2. hallo, zou haar omhalen, is toch flinke plant nu, moi gedaan!
 3. Ja Doede, helemaal gegund uiteraard, gefeliciteerd hoor!
 4. hoi, ja het is meestal zo dat potgrond vrij zwaar is voorbemest, en de struktuur ook door hoog veen gehalte zwaar genoemd kan worden, maw niet ideaal om jonge zaailingen goed te laten starten( lees wortelen), beide zijn dus niet optimaal.ja kunt eigenlijk beter kiezen voor een zaai en stekgrond, de struktuur bevat bijvb meer zand , soms cocosvezels, zoals die van pokon, die is mooi van struktuur. Echter je kunt die potgrond die je hebt voor een deel mat je zand mengen 50-50 bijvb, je hebt dan ook minder gauw last van de redelijk zware voeding., ook cocobrix van de action kun je door je potgrond mengen, neem de fijne brix, en spoel die eerst uit, en meng die met de potgrond. Zaailingen zijn inde beginfase nog kwetsbaar, en hoe beter je start, zeg 2 weken, hoe beter de planten zullen ontwikkelen na het verpotten. Rustig aan met wateren, plantjes groeien beter met minder water dan met teveel, ze groeien nietharder door ze teveel te verwennen. Start gerust de eerste week met 1 maal wat water, let erop dat je blaadjes mooie groene kleur krijgen, indien te nat worden ze gelig, dus kijk uit!
 5. ja zeker goede adviezen. zou zeker voorgroeien in een tenminste milde potgrond, om de wortelontwikkeling goed op gang te brengen, daar heb je een goede drainage voor nodig, direkt in de klei, je zegt het zelf eigenlijk al:, te weinig lucht en teveel water in de grond. Nu de grond bewwerken, en met een paar weken als de zaailingen goed geworteld zijn pas planten! succes.
 6. Lijkt me goed hoor, zet evt een bakje ongekookte rijst onderin, mogelijk helpt dit de lv wat lager te krijgen. Verder ga ik mee met advies van Weetje, dus een aantal dagen wat warmer als mogelijk om de verdamping te bevorderen. Ik droog ook in de schuur die onverwarmd is. als het naar mijn idee te koud en vochtig is gaan ze naar de kelder , beter klimaat.
 7. Denk idd dat je teveel water hebt gegeven, met het risico dat zo,n klein worteltje wegkwijnt. gebruik een luchtig medium zoals zaai en stekgrond of cocos.
 8. hartstikke leuke tuin zo Oz. Biodynamisch verantwoord lijkt me!
 9. Hey Konopi, mooie bijdrage met die info van skunkman. Ziet er mooi uit je durban!
 10. Ik denk dat het allemaal wel meevalt. De plantjes zien er mooi uit, slechts het onderste blad, nou die kun je missen tzt. niet extra gaan voeden dus.
 11. Ik was kort geleden bij de tuinen, en daar stonden de canaartikelen van jacob Hooy, o.a. handcreme, en natuurlijk de cbdolie. Ik vroeg aan de verkoopster of die olie een beetje verkoopt en of ze feedback kregen. Ja dat was het geval, zo zei ze dat veel patienten het voor pijnbestrijding goed vonden en minder reguliere medicijnen konden nemen. Is natuurljk verheugend nieuws dat mensen deze olie weten te vinden, en blijkbaar geen taboedrempel hebben.
×
×
 • Create New...