Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Recommended Posts

Guest wiet61

Haha niet zo zeuren hé ouwe! :D

 

Heb het inderdaad druk gehad, werken, binnen knippen wat groter hok dan 1 lampje in mijn eentje, en ook nog eens het buitenspul nog afmaken. Dan heb ik niet altijd zin en tijd voor het forum. Heb je wel degelijk een PM teruggestuurd dat ik het druk had en er nog terug op zou komen. :)

 

 

Ik zal nog wel even wat foto's posten van het paarse en groene spul wat ik nog heb. Vooral het paarse is leuk spul. Voor volgend jaar nog steeds de planning om auto's te doen en voornamelijk stekken. Maar misschien wel alleen maar auto's want als ik nu alles even overzie is dat nog wel het meest interessant.

 

IK dacht dat wel hoor ,ik doe maar een beetje dissen hahahaha .

Die auto flowers komen er nbij mijn ook een flinke zooi .

Dan heb ik je pm niet gezien denk ik .

mvg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lekker hoor, ben wel benieuwd wat de hoofdprijs is! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest wiet61

veel leesplezier aan beleefd johnny, zijn de wild supers nog wat geworden?

 

Volgens mijn had hij er niet veel gezet vorig jaar ,ik had er wel een paar ,die hadden harde toppen ,nu gekruist met mighty mite ,ik ben benieuwd wat dat word ,dat kunnen jullie ook bekijken . :whistle:

Share this post


Link to post
Share on other sites

veel leesplezier aan beleefd johnny, zijn de wild supers nog wat geworden?

Niet echt, had ze samen met de Mafs van de meneer hier boven ergens neergezet. Was veel te laat dus meer eigenlijk als test, gingen hierdoor ook veel te laat in bloei. We hebben een strook van 10 bij 3 helemaal volgezet, was achteraf ook niet zo slim. We dachten namelijk dat we alle mannen er uit hadden gehaald maar er bleken nog 3 kleintjes er tussen te staan.

 

Wat ik uitendelijk daar heb overgehouden is een hoop half rotte 'toppen' en een boel niet afgerijpte zaden. Het was wel op de mega plek dus daar gaan we volgend jaar alles vol zetten nu ik er met "succes" gekweekt heb.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vandaag nog even geweest, hier dus:

 

gallery_5015_16554_99212.jpg

 

Hier heb ik het gaas laten staan, valt ook echt niet op of je moet er naast staan:

 

gallery_5015_16554_1397571.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah ziet er goed uit Johnny, mooie buds. Zijn ze compact? Planten vallen ook niet echt op zo

 

:likken:

Edited by Monti

Share this post


Link to post
Share on other sites

jammer van de wildsupers. Hier waren ze toch best redelijk het jaar ervoor. Ik ben toch uitgekeken op de Deense soorten ze zijn vroeg dat wel maar het is het gewoonniet waard dan maar 3 weken later oogsten net iets meer rot maar in de centen liegen de cijfers er niet om uiteindelijk. Canadese soortjes ga ik.me ff mee bemoeien het komende seizoen zoals je weet en de kruisingen die ik zelf heb gemaakt daar kan weinig meuk tussen zitten lijkt me.de slechtste kan een guerilla gold pheno zijn en zo super slecht zijn ze niet beter dan die deense rommel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Denen zijn zo 2009. ;)

 

Nee die komen er bij mij ook niet meer in. Ook verwacht ik dat in de kruisingen die ik wil gaan gebruiken nog wel veel selectiewerk zit. Maar als het 1 maal lukt om een goede moeder te selecteren....

 

Heb je goud. :dribble:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dan krijg je wel weer variatie in de zaden.

 

Stekken it is, iedereen die echt groot met guerrilla bezig is gebruikt stekken. Niets voor niets.

 

Wij binnenkort ook! :dribble:

 

Ik ben echt helemaal hyper, honderden planten. kilos kilos baby. :punk: :fish: :showoff:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zit ook te wachten.. nog eventjes en dan is het al weer 2015 en dan vanaf februarie kunnen we langzamerhand de zijltjes uitleggen zodat het onkruid weg kan rotten voor schone spots, 3 weekjes later spitten en mesten en begin mij kunnen de eerste kleintjes erin geknalt worden.

 

Kilo's worden het zeker, elk jaar verbetering. Als ik toch de jaren in kon halen die ik verspild heb met Deens troep had ik al mijn wondersoortje gevonden.

 

Ik heb elke keer als je op het einde bent van het seizoen ben je blij dat het voorbij is maar als de centen binnen zijn wil je al weer beginnen en dan is het net oktober geweest, weer een half jaar wachten maar eigenlijk zit je nooit stil want als het seizoen afgelopen is heb je een maandje om spots te zoeken, daarna is het kerst oud en nieuw bla bla en dan ga je voorbereiden met je nieuwe spots, materiaal verzamelen etc..

Ik zoek nog een goedkoop adresje voor gaas weet jij iets johnny? Ik heb geen zin om mijn gaas groen te spuiten geef mij die al geplastificeerde gaas.

 

De nieuwe zak Farmers House staat al in de aanslag.

 

Heb jij ervaring met grondwater omhoog pompen johnny? Een gat boren met een handgrondboor die je verlengt met een paar buizen en dan een meter of 4 de grond in en door het gat naar beneden schuif je een slang met aan de oppervlakte een pomp. Zo heb je nooit meer een waterprobleem. Graaf een groot gat en daar gooi je een bouwzijl in en die vul je met je grondwater. Wij hebben er eentje in de tuin en in ons grondwater zit veel ijzer, lijkt me niet echt een ideaal watertje om zo aan je plantjes te geven.

Ik heb geen zin om mijn spots te verneuken omdat ik water geef wat niet goed is.

 

Greetz.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest wiet61

Wat voor gaas zoek je ,1 meter hoog groen gaas ,25 meter lang ,kost 20 euro ,hier bij ons ,de winkel heet van cranenbroek ,die zit op een paar plekken in nederland ,of vind je dat te duur .

 

En wat betreft de bevindingen van de deense shit ,die komt er bij mijn ook niet meer in ,ik ga ook voor de canadese soorten .

En net wat johnny zegt ,veel stekken dit jaar ,en de binnen soorten gaan naar buiten ,kijken wat dat uithaalt ,die flus troep uit denemarken kan ik missen als kiespijn .

DAt gat maken voor grondwater dat kan wel ,ik heb dat een keer zien doen ,dat ging met een holle boor ,die had een diameter van 12 cm ,met een gat van 7 cm in het midden ,waar toe ze klaar waren een buis in stopte ,van een paar meter lang ,en pompen maar .

Maar of dit op de spot lukt dat is een tweede .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Een pomp met accu moet voldoende wezen, je moet inderdaad een buis pakken en daar je slang doorheen steken. Maar ik denk dat dat alleen nodig is als je een waterprobleem hebt, hier in NL valt dat nog wel mee.

 

@Johnny,

Ik heb net zon spot met datzelfde gras, is dat puik? Van dat mooie rulle grond ligt eronder hoef je zeker niet veel aan te doen toch?

Dan gaat CB goed boeren B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het is daar meer semi kleigrond, ik ga een half cocos blokje (60ltr) per gat toevoegen met de gebruikelijke NPK kippenmest korrels.

 

Dat gras is wel fijn want echt overwoekeren gaat niet gebeuren.

 

Ik heb geen ervaring met grond water oppompen maar ben wel eens een spot van iemand anders tegen gekomen die dat wel deden. Die hadden een buis van een meter of 4 de grond in geboord met daar in een klein slangetje waar ze denk ik met een accupomp of zo het water naar boven haalden. Zoals je zelf al zegt vraag ik me af of het hier wel nodig is zoals je zelf al zegt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als je met bakken en gesloten plantgaten werkt op guerilla is het een uitkomst. Dan kan je ook voedingsgericht sturen.

bijvoorbeeld een deftig verduisterprojectje voorzie je jezelf wel van water op alle tijden, anders ben je afhankelijk van wat er uit

de lucht komt en als je dan zo's september als afgelopen keer krijgt dan heb je een probleem want die was mooi en gortdroog.

 

In de volle grond geef ik maar 1 x water bij het aanplanten en eventueel een volgende keer voor de zekerheid, maar verder kan ik me

geen keer herrinneren dat ik op de volle grond voor een 3e keer water heb gegeven. Ja in de mais bij stekken op snikhete dagen...

 

Over dat semiklei heb je gelijk daar ben ik gek op dat is de mooiste grond die je hebben kunt, hoef je niet eens met cocos te werken, dat heeft alleen de eerste 2 weken effect daarna is de verhouding cocos op het gehele wortelstelsel te verwaarlozen in de volle grond. Wat je boven de grond ziet, zit aan omvang ook onder de grond. Een oaar handjes mest in het gat in februarie is al meer dan genoeg op die grond. Komen er 100 te staan dus dat worden of 100 fems of stekken, die ruimte zal en moet ik voor de volle 100% benutten.

Misschien een handje of 2 goede potgrond bij het aanplanten doe ik altijd wel voor het aanslaan en aansterken de eerste paar dagen dat ze toch bij de juiste voeding kunnen om een krachtige start te maken.

 

Stel je voor 100x 200gr = 20 kilo. x de prijs = cash money.

 

Maar ik zeg altijd je kan beter klein oogsten dan groot naar de klote lopen dus we zullen zien wat het word ik ga de gok in ieder geval wagen mocht mijn verklikker ongerept zijn.

 

Ik heb er zin in :evil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fuck al dat "guerilla is uitgaan van 0 gram".

Als ik 0 gram wil plant ik wel komkommers.

Op naar de kilo's !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fuck al dat "guerilla is uitgaan van 0 gram".

Als ik 0 gram wil plant ik wel komkommers.

Op naar de kilo's !

Lullen is veel makkelijker als doen.

 

 

Canna ik zie nog wel wat ik daar ga doen, is een beetje lullig als je er naar een paar weken achter komt (seizoen naar de kut) het niet goed gaat zonder cocos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

canna ken dr niet meer op wanneer wel is de vraag.

 

Maar lijkt me sterk dat het aan de cocos moet liggen of het wel of niet goed gaat het enige wat cocos doet is water bufferen en de luchtigheid opschroeven, die jij gebruikt zijn gebufferd dus dan ook enige voedingsstoffen. Zijn naar mijn mening geen cruciale punten die al niet aanwezig zijn of in dermate lage vorm aanwezig zijn dat t niet moet lukken.

Aan de voeding zal het niet gaan liggen met de farmers house.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Klei is juist niet echt luchtig, daarom is het naar mijn mening juist van belang om wel cocos toe te voegen. Water vast houden doet het wel ja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toch vrij stevige grond dus denk het wel ja. Zeker voor de eerste weken. Een goede start is een half goed einde.

Share this post


Link to post
Share on other sites

dat ben ik met je eens. De kans dat het fout gaat zonder is groter dan dat het goed gaat zonder.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest wiet61

GElukkig hier niet veel last van kleigrond ,een keer gehad ,ik heb er niks gedaan ,het was mijn teveel werk ,je kon er met en pikhouwweel op ,zo hard was het daar ,wel weer veel grondwater .

En dat van die stekken ,dat ga ik zeker ook doen ,en veel ,ik wil ook wel eens een zeer goede oogst ,en dan bedoel ik die aantallen ,die johnny noemt .

We gaan er in het nieuwe jaar alles aan doen jongens ,op naar een mooi kweekjaar ,hoop ik .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...