Jump to content

Johnny_Sack

Full member
 • Content Count

  4,694
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Johnny_Sack last won the day on October 6 2016

Johnny_Sack had the most liked content!

Community Reputation

669 Uitstekend

About Johnny_Sack

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  NL

Recent Profile Visitors

1,779 profile views
 1. Niks mis mee, alleen een beetje lullig als ze 60% gaan vragen, terwijl brievenbusmaatschappijen onder de 10% zitten. Ze doen dit al bij coffeeshops.
 2. Je hebt wel gelijk hoor, daar irriteer ik me ook wel eens aan. Maar er is wel degelijk ruimte voor wat groters, maar dan niet in het zicht.
 3. Jongens jullie zijn allemaal welkom op weedforum.eu. :lol:
 4. 1. Het lijkt er op dat je het wel goed doet met het water geven. Zou gewoon op de zelfde voet verder gaan. Kromme blaadjes bedoel je de kiemblaadjes mee? De niet gekartelde blaadjes? 2. Ja hoor dat kan wel, wel zorgen dat ze niet uitdrogen. Dat gaat snel in kleine potjes. 4. Ja per plant ja. Ik weet niet wat voor grote per plant je in je hoofd hebt? Je moet als vuistregel nemen hoe groter aan de onderkant (meer wortels en ruimte voor wortels) hoe groter de bovenkant (de plant dus). Met kleine potten krijg je ook vaker last van voedingstekort omdat je maar een kleine buffer hebt. 6. Dat zal het strekken wel iets tegen gaan ja, wel oppassen dat ze niet uitdrogen. Dat gaan snel met kleine potjes en de zon er direct op. Rotten in het de groei heb je geen last van, gaat om de toppen die rotten. Ook hoop voor je dat je een betere ervaring met de AMS hebt.
 5. 1. Kan, heb je wel gaatjes in de onderkant van de bekertjes zodat het overtollige water weg kan? Gewicht van de potjes kun je bepalen of je wel of geen water moet geven. 2. 14 mei is vooral een graadmeter, als de weersvoorspellingen goed zijn (nachts niet te koud) kun je ze wel eerder naar buiten doen. Je plantjes zijn al leuk gegroeid in 6 dagen, ik zou ze binnen paar dagen overpoten. 3. Kan beide, ligt aan het weer. Beetje wind worden ze wel sterker van. 4. Zo groot mogelijk! Zou minimaal 65ltr specie kuipen nemen of je moet de planten klein willen houden. 5. Kan, beter haal je gewoon nog paar zakjes goede grond er bij. 6. Komt te weinig licht omdat ze achter het raam staan. Als je ze overpot weer goed ingraven. AMS hebben wij totaal geen goede ervaringen mee. Laat, rot snel. Buiten moet je naar specifieke buiten soorten kijken.
 6. Zeker met oude zaden. Al die soorten van spliff seeds zijn echt heel kut geworden. Laat, fluff, rot. In de goede oude tijd nog veel gekweekt en vele strijders met mij.
 7. Volgens mij gaat het TS om soorten die het buiten goed doen. Dan hoef je niet te beginnen aan binnen soorten stekken. Kijk eens naar soorten van real gorilla seeds, sweet seeds, serious seeds. Nee ik heb geen aandelen maar dat zijn goede zaad banken die goed spul voor buiten verkopen. Buiten met zaadplanten zitten ook veel meer voordelen aan zoals penwortel zodat je plant veel steviger staat, pheno verschill als de ene pheno niet goed tegen rot bestendig is heb je er nog een paar die dat misschien wel zijn, zadenplanten bloeien ook sneller als stekken. Enz enz.
 8. Die zijn wel vroeg maar ook heel fluffy. Toppen van die soorten kun je de krant doorlezen. Hybrids from hell was leuk 5 jaar geleden.... Maar inderdaad stekken maken van vroege soorten werkt niet. Ik zou eens bij real gorilla seeds kijken voor leuke vroege soortjes.
 9. Ik wist niet dat Weetje de Raad van State bedoelde. Maar ik ging er vanuit dat het om een zaak over de rechtmatigheid van de wet Damocles zou gaan. En dan hoort het bij de Hoge Raad thuis. Vond het al vreemd dat ik er nog nergens iets over gehoord of gelezen had Maar het wordt dus een uitspraak van de Raad van State. Daar zijn al eerder burgemeesters op de vingers getikt. De burgemeester van het Brabantse Valkenswaard bijvoorbeeld. Dus goede hoop. Vraag me wel af of de Raad van State een hele principiƫle uitspraak zal doen. Vaak komen ze met dingen als 'buitenproportioneel' of 'niet geheel duidelijk dat' en dat soort dingen. Nee, de hoge raad gaat alleen over civiel recht, strafrecht en belastingrecht. Een vergelijkbare zaak is rond het alcohol slot in 2015. Toen heeft de Raad van State die wetgeving ook van tafel geveegd omdat het buitenproportioneel geacht werd, en er niet genoeg gekeken werd naar de persoonlijke omstandigheden. Dat zijn nou percies ook de zwakke punten van het Damocles beleid. Daar zijn burgemeesters inderdaad wel eens nat op gegaan. Aan de andere kant zijn er ook genoeg zaken geweest met bijvoorbeeld een aangepast huis voor gehandicapt familie lid, een inwoonde hulp behoevende oudere etc, waar die omstandigheden toch niet zwaar genoeg voor de raad van state wogen om sluiting te voorkomen. Het is wachten tot het definitief van tafel geveegd wordt. Ik weet niet of dat wel gaat gebeuren op korte termijn, al is er in de media de laatste tijd wel veel meer aandacht voor.
 10. Hoge raad in het bestuursrecht Kees A?! Ik neem aan dat Weetje de raad van state bedoelt. Ben wel benieuwd naar die uitspraak gezien het verenging aspect en het duidelijke medische doel. Toch redelijk unieke zaak.
 11. Wasta leeft volgens mij in zijn hoofd nog in de gulden tijd. In jaren 90 was het misschien zo, anno 2018 gaat het totaal anders.
 12. Ik lees alleen maar hij de manier waarop niet vind kunnen en daar ben ik het helemaal mee eens. Ik heb respect voor mensen die hun nek uit steken voor een bepaalde zaak, maar op deze manier... En ben het verder ook met Kees eens dat een grote groep legalisering strijders zich zo op een bepaalde manier profileren dat ze echt door niemand serieus genomen worden. Denk je nu echt dat je in je pak met wiet bladeren een beetje voor de 2e kamer loopt te paraderen ze je serieus nemen?! Een aantal goed ingevoerde professionele lobbyisten met de juiste ingangen dat heeft de legalisatie beweging nodig. Hoe denk je dat het in andere bedrijfstakken gaat?
 13. Nu ga jij wel zoeken Weetje. Dus als iemand kritiek heeft op de actie van Hans is die gene tegen legalisatie? Ik denk persoonlijk dat Hans zich eens moeten laten testen op schizofrenie. De wereld willen reden en zichzelf als middelpunt zien en daar in doorslaan, de wereld moeten overtuigen met niet rationelere acties zoals dit.Volgens mij last van een psychose. En ik kan Hans ook niet zielig vinden omdat ie veroordeeld is, daar heeft hij zelf op aangestuurd. Gevolgen voor hem vallen in het niets als je het vergelijkt met andere zaken. Dat weet jij ook wel Weetje.
 14. Je hebt ook dumpen en dumpen. Nadat je de pluggen en alles er uit hebt gehaald uit harken op een stuk landbouw grond. Zo heb ik het wel eens gedaan toen ik nog niet op rfx kweekte. Jaar daar op stonden de gewassen van de boer er op die plek er mooi bij. Wat ik toch een stuk erger vind is dat ik op mijn guerrilla avonturen zoveel gedumpte afval tegen kom. Van matrassen, tafels, tot bouwafval. Dat kun je nog wegbrengen naar de plaatselijke stort. Mensen zijn schijnbaar te broerd om daar een paar euro voor te betalen.
×
×
 • Create New...