Jump to content

Monti

Full member
 • Content Count

  1,673
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

63 Prima

About Monti

 • Rank
  Exo
 • Birthday 03/02/1913

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Location
  Zuid-Oost West Holland

Recent Profile Visitors

930 profile views
 1. Soort: Ierdbei Breeder: LBH, Basic Seeds Indica/sativa/ruderalis: Meest Sativa Medium: Rivier klei Genen: Purpurea Ticinensis, Jack Herer, Citral, Black Domina, Swiss Miss Hoogte: 160cm, redelijk laat gezet en niet goed voorgegroeid Kleur: Groen Topontwikkeling: Bouwend, maar compact. Oogsttijd: Eind augustus, vanwege slecht weer en geen risico willen nemen. Waarschijnlijk normaal gesproken 2e week september. Geur: Zoet, fruitig Oogst: Geen idee, maar wel compact Rotgevoeligheid: Valt mee, maar met weken alleen maar slecht weer toch aardig kunnen afbloeien. Kleine beetje rot. Smaak rokertje: Uniek en eigenzinnig. Effect: ? Te lang geleden gerookt.
 2. Hoi Monti, vraagje je hebt onlangs een vaderplant met compostthee gevoed, zou je mij het recept vam je compost thee kunnen geven wat je hebt gebruikt voor mijn bloemen te behandelen?

 3. Morge GF! Top dat het allemaal gelukt is! En dat terwijl die zaden niet in top staat waren. Ben benieuwd hoe het er nu voorstaat Succes en op naar veel nieuwe zaden! Goed weekend
 4. http://news.stanford.edu/news/2015/september/worms-digest-plastics-092915.html
 5. Hoe is die oldfarmer bij jou? Bij mij namelijk erg fluffie, maar er is er maar 1 overgebleven dus heb geen vergelijking.
 6. Ja, het dubbelvoeden zou ik mee oppassen. En ook de voeding in korrelvorm, die geven langzaam af.
 7. Als je je watergift meer wilt controleren, dan moet je een potparka maken. Dan kan je gewoon voeden, want volgens mij lusten ze wel wat. Maar dacht dat je een biobizz schema ging aanhouden?
 8. Met spoelen bedoel je alleen water geven of de aarde echt doorgespoeld met water? Gewoon bloeivoeding geven en de laatste 2 weken ofzo niet meer. Ik zou geen vetpot verwachten qua opbrengst, maar je kunt er ongetwijfeld een lekker eigen gekweekt jointje van rollen.
 9. Die is nog lang niet klaar. Ik zou nog wel even bloeivoeding geven. Ik ken de soort niet, maar ik zou haar zeker nog een paar weken laten staan, er zit bijna niks aan. Hoeveel licht krijgt ze?
 10. In dat icmag topic zijn er inderdaad veel mensen met dat probleem, maar ik zie in de foto's vaak ook andere problemen er naast en daarbij heeft de schimmel een zeer heftig effect. Maar bij een ander waarvan de plant er zeer gezond uitziet, heeft de schimmel een klein slagje gemaakt, maar word het bijna niet erger. Heeft die plant bij jou naast de schimmel niet ook gewoon een ander probleem/tekort?
 11. vinasse en beendermeel gooi ik erbij in korrelvorm in de eerste/tweede week bloei(half handje, maar ligt er ook aan hoe groot je planten zijn). Ook een handje kalk en npk(gemixt). Npk wil ik eigenlijk niet meer dus dat ga ik volgend jaar anders doen. Ik ben geen expert, maar volgens mij is het sowieso handig om wat kalk door je grondje te mengen. Bij mij is het niet per se op grond waar ik al gekweekt heb. Ook heb ik het nooit zo erg gehad als het verdere stadium die ik zie in je link van icmag. Ik ga de rest van de link later eens lezen. Ik heb het trouwens ook op verschillende grondsoorten en ook met weinig en met veel vegetatie er omheen. Lichte Zandgrond en rivierklei
 12. ltgs, ik heb ook weleens last van die bruine stippen op de bladeren, begint op de fanleaves. Wat ik heb gedaan om het te stoppen is elke plant een handje npkkorrels en een handje kalk. Dit jaar heb ik het iets eerder gedaan, preventief en ik heb nu geen last van de bruine stippen. Voor de rest werk ik met kippemest en in de bloei voeg ik wat vinasse en beendermeel toe, ecostyle. Nog geen echte problemen gezien. Enige dat ik ga veranderen is de volgende keer ook wat extra stikstof toevoegen op 3/4 van de groei, dan worden ze later in de bloei wat minder snel geelig. Benieuwd naar je update
 13. Mooi man, naast de mooie buds, zien ze er ook nog eens gezond uit.
 14. Ohja en mooi om te wijzen naar anderen en vervolgens zelf precies dezelfde fout maken, zoniet erger. Jij bent een aparte, lodewijk
×
×
 • Create New...