Jump to content

tomas

Full member
 • Content Count

  5,591
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tomas

 1. Het is dit jaar een stuk groter (en warmer!), er zijn nu 2 hallen in gebruik. Al blijft het imo erg prijzig voor een beurs.. (zeker vergeleken met bijvoorbeeld Spannabis) Wel is er al een stand gesloten wegens politiecontrole (te veel - verborgen - stash), er mag absoluut niet meer dan 5 gram per persoon in bezig zijn. Wellicht tot daar, ik ben op bepaalde dagen te vinden bij de VapoShop/PUFFiT stand
 2. We hebben er een volgeling bij! (nu moet ik me natuurlijk inhouden om niet te spammen voor VapoShop, maar er circuleert een 10% kortingslink..)
 3. De V-Tower is vrij eenvoudig schoon te houden. Alle losse onderdelen en de glazen bowl (die het meeste aanslag zullen verzamelen) zijn eenvoudig met alcohol te reinigen. De V-Tower is naar mijn mening van betere kwaliteit dan de Vapordaddy en kan ook de temperatuur beter regelen.
 4. Riskant apparaatje hoor zo.. De wat betere vaporizers bevatten niets voor niets hoge kwaliteits, veilige materialen. De vaporizer zoals je die nu hebt geknutseld zijn ook verkrijgbaar vanaf ~30 euro (en bevatten dan nog geen eens PVC. PVC is ZEER slecht bestand tegen hitte), maar raad ik absoluut iedereen af. Jouw PVC-Vape maakt gebruik van conductie verhitting, en op deze manier ontstaat veel sneller verbranding dan bij convectie (waarbij het kruid niet direct in contact komt met de warmtebron) omdat de temperatuur moeilijker te controleren is. Ik raad je aan eens een Verdamper (of andere vaporizer, zoals de V-Tower) uit te proberen. In Amsterdam zijn meerdere (coffee)shops waar je verschillende vaporizers kunt proberen. Je zal dan ook merken dat er wel sprake kan zijn van volle dampwolken.
 5. Hoewel ik hem zelf nog niet geprobeerd heb, heb ik van diverse gebruikers begrepen dat bij de Atmos (RAW) verbranding kan optreden.. Wel iets om de gaten te houden.
 6. zeker weten dat je geen spint hebt? neem maar eens een kijkje onder het blad
 7. Pure nostalgie dit Keep that afghani spirit alive!
 8. Eerst laten een aantal uren laten weken in een gripzak met grof zeezout en alcohol, dan even goed schudden en eventueel daarna nog naborstelen met een harde tandenborstel - dat zou toch wel voldoende moeten zijn.
 9. tomas

  Vaporizer

  De vaporizer uit de eerste post kan ik iedereen afraden. Waarom? - er wordt conductie in plaats van convectie gebruikt. Bij conductie is de temperatuur minder goed te sturen (bij deze vaporizer is de temperatuur überhaupt niet instelbaar), en in dit geval zal het snel resulteren in rook in plaats van damp. - gebruik onveilige materialen. Warme lucht kan er voor zorgen dat bepaalde gassen vrijkomen, welke je liever niet inhaleert. Dat is immers de reden om te verdampen! Dit is met name van belang bij het verwarmingselement en de slang, en die zijn bij deze vaporizer van zo goedkoop (en Chinees) als maar kan. Oftewel, doe jezelf een lol en schaf en kwalitatief hoogwaardige (en helaas ook duurdere) vaporizer aan. Dit soort apparaten zouden imo verboden moeten worden.
 10. Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten Wat voor smaak bedoel je precies? Op welke temperatuur verdamp je? En weet je zeker dat je het glazen vulstuk niet per ongeluk verkeerd om gebruikt? Daardoor zou het rubber namelijk te heet kunnen worden, en nare geurtjes/smaak kunnen afgeven.
 11. tomas

  zODd in Vietnam

  Prachtige foto's en verhalen zODd! Krijg gelijk reiskriebels
 12. Helaas is er van de oorspronkelijke tester nooit meer iets vernomen. Ook weinig zin om daar nog veel energie aan te verspillen moet ik zeggen. Bij een volgende test zal er, voor zover mogelijk, beter 'gescreend' worden. Wel heel tof dat Eleven zo'n nuttige review heeft geplaatst!
 13. Die winkel was toch van een vriend van je? (Zie dit topic) Vind het niet echt passend om daar in dit topic reclame voor te maken.
 14. Als de hasj smelt bij hogere temperaturen dan kan het gebruikt worden, maar voor zover ik weet is de Omicron voornamelijk geschikt voor olie (BHO of ISO).
 15. De Omicron is geniaal voor olie. Heb hem geprobeerd en was aangenaam verrast door de goede smaak en snelle opwarmtijd. Wellicht binnenkort bij VapoShop verkrijgbaar..
 16. tomas

  cannabis cup

  THIS JUST IN FROM HIGH TIMES ATTORNEY, DAVID CLIFFORD: “I am one of the attorneys for High Times and this started over a misunderstanding about a permit application filed by the venue to host the event. Our US and Dutch lawyers have just finished reviewing them with the police there. No attendees have been arrested and attendees are not the targets of the police presence. Police are ensuring that all vendors are in compliance with the 500 gram limit under the Opium Law for licensed vendors at the venue. Only one vendor has been identified as potentially over the limit, but only slightly. In any event, the show will go on tomorrow and additionally, the Melweg will be opening at 2pm tomorrow to accomodate judges who do not wish to trek outside of Amsterdam so that they can avoid the lines and vote early. Further details will be posted on the High Times site later today.” Eergister liep er ook al politie rond, en bij diverse stands lag duidelijk meer dan 5 gram 'on display', wellicht dat dat aanleiding is geweest voor deze actie. Ook weten waarschijnlijk niet alle deelnemers/bezoekers dat hasjolie onder lijst 1 valt in Nederland.
 17. De uitslag is toch al bekend? Ik ben er van zondag tm dinsdag of woensdag..
 18. Persoonlijk vind ik de smaak bij de WISPR (nieuwe iolite) het grootste minpunt. Het is een leuk apparaatje maar op dit moment krijg je naar mijn mening meer waar (lees: temperature control en betere damp) voor je geld krijgt bij een Solo. Al zijn er natuurlijk ook mensen die het handig vinden om een vaporizer op butaangas te hebben, omdat je geen stopcontact nodig hebt om hem te hervullen.
 19. Er kunnen bij een enkele batch (en na regelmatig gebruik) deeltjes van de keramische laag loskomen. Er is nu een nieuwere versie in productie waarbij de bowl van roestvrij staal is. Volgens Arizer is het volkomen onschadelijk en puur cosmetisch. Wij hebben overigens nog geen klachten gehad, en de fabrikant zorgt voor een correcte afhandeling in de gevallen waarbij mensen wel aangeven dat ze een vervangend exemplaar willen.
 20. Helaas heb ook ik na het versturen van de vape niets meer van poppa gehoord.
 21. Ik ben wel een keer langs jullie stand gelopen, toen bedacht ik me dat jij er idd ook zou rondhangen, maar is er door de drukte niet van gekomen, wellicht in Praag volgende maand? We zaten idd in het Pyramid hotel. Was erg relaxed om slechts 100m te hoeven lopen naar de expo hal
 22. @weetje helaas mocht er binnen geen wiet verdampt of gerookt worden.. Bezoekers van de VapoShop stand moesten het dus doen met THC-loze hennep in de vaporizers..
 23. poppa heeft zich bij mij gemeld (hij was wegens omstandigheden enkele dagen niet op het forum geweest) en de vape is onderweg naar hem.
×
×
 • Create New...